Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 26
anasia spune:
doniro, Laura Ioana, sa aveti o odisee frumoasa!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
Laura Ioana spune:
anasia
multumesc mult. Sper sa fie o odisee minunata si cu finalul pe care-l asteapta fiecare viitoare mamica
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
irlandeza spune:
Michelle 

Am sa incerc si eu ciorba asta, a la grec. E ca un fel de ciorba taraneasca.
Si ma bucur din suflet ca v-a placut mancarica mea cu orez.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
remiclea spune:
vai irlandeza, ce pot sa-ti spun? de ieri ma gandesc numai la mancarica ta.partea proasta este ca nu pot gati acumsi imi este pofta....sper ca maine sa reusesc sa gatesc, daca nu imi trimiteti voi prin posta![]()

5+
poze
Gina M spune:
Buna fetelor,
Ma prezint si eu la semnat condica insa rapotrul este acelasi ca si ieri...
Cum m-am trezit din pat am si
...Ioooi, da' raaau mai poate fi!!!Am reusit in schimb sa pap ceva ceriale cu lapte, am luat vitamina prenatala si vad ca imi este totusi, ceva mai bine!Offf...
baby_r7 - iti multumesc pentru toate gandurile bune.Esti o scumpa!Te 
Laura Ioana - Felicitari pentru implinirea celor 7 saptamani de sarcina!
NataliaS - cand am vazut reteta am zambit!O stiu si fac si eu de multa vreme insa, ii spun ciorba de legume/taraneasca!Prin alte parti se pare ca-i spune altcumva.Oricum, iti multumesc tare mult.
Michelle81,Te asteptam printre noi.Succes!

pitilache - multumim pentru felicitari, urari si pentru ca mai treceti din cand in cand pe la noi sa, ne incurajati.Conteaza mult.
Poze & My Baby Development!
irlandeza spune:
Remi, no problem. Iti trimit cu cea mai mare placere. Am si eu zile cand nu pot gati, din cauza mirosului.
Gina, te-ai trezit ? Vai da' greata imi e si mie. Orice bag in gura nu-mi trece.Nu stiu ce sa mai fac
Mai nasol e ca nu pot merge nici pana la magazin, ca mi-e frica ca ma apuca
pe acolo.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
AngeliquedeS spune:
Fetelor, bine v/am regasit, doar ce m/am intors acasa, am fost la Amara dupa cum v/am spus de duminica. Acum vin de la doctor si AM AUZIT INIMIOARA LUI BEBE!!!!
Nu mi-am imaginat ca poti avea asa un sentiment, mi-au dat lacrimile cum stateam si ma uitam la el acolo. O sa pun in seara asta si poze cu noua ecografie si tot azi am implinit 8 saptamani. Ma credeti ca in nebunia mea abia acum m-am convins? Imi era teama ca nu o sa gaseasca nimic la eco!
La Amara mi-a fost foarte bine, conditiile au fost nemaipomenite, nici nu ma asteptam sa fie asa de bine. Nu mi-a fost rau deloc, foarte putina greata insa am vomat odata fiindca mi s-a facut rau de la un suc natural de pere, care de altfel mie inainte imi placea foarte mult. Am constatat insa ca mi s-au schimbat complet gusturile fata de cum eram inainte.
Haideti ca citesc acum sa vad ce ati mai facut cat am lipsit eu si pe urma mai scriu!! Sper ca ati fost cuminti!
Pupici,
Angelique
8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gina, te-ai trezit ? Vai da' greata imi e si mie. Orice bag in gura nu-mi trece.Nu stiu ce sa mai facMai nasol e ca nu pot merge nici pana la magazin, ca mi-e frica ca ma apuca
pe acolo.
Scumpa, mie imi este ceva mai rau dimineata inainte sa apuc sa bag ceva in gura.Apoi se transforma usor in alta poveste.Pacalesc starea de rau si voma cu ceva bomboane create special si vad ca deocamdata merge! Chiar acum savurez una si ma simt deja tare bine!

Am mai soptit despre ele insa se pare ca nu ai fost pe faza.Baga un "ochi www.amazon.com/Preggie-Pops/dp/B000EILPQG" target="_blank">AICI sa vezi despre ce este vorba
remiclea spune:
irlandeza, nu e vb ca nu pot gati din cauza mirosului,pt ca nu am probleme cu greata, dar nu am timp nici sa respir. toata ziua sunt la munca,nici la doctor nu am apucat sa merg
5+
poze
Gina M spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, bine v/am regasit, doar ce m/am intors acasa, am fost la Amara dupa cum v/am spus de duminica. Acum vin de la doctor si AM AUZIT INIMIOARA LUI BEBE!!!!
Nu mi-am imaginat ca poti avea asa un sentiment, mi-au dat lacrimile cum stateam si ma uitam la el acolo. O sa pun in seara asta si poze cu noua ecografie si tot azi am implinit 8 saptamani. Ma credeti ca in nebunia mea abia acum m-am convins? Imi era teama ca nu o sa gaseasca nimic la eco!
Felicitari AngeliquedeS!

Imi imaginez cat de emotionante au putut fi momentele in care i-ai vazut inimioara micuta batand!Bravo!
Asteptam sa vedem poza.Te cred, inteleg si stiu ca, nu esti singura careia i-au trecut la un moment dat asa ganduri negre prin minte.Totul este insa bine si aceasta, conteaza acum.Inca o data, felicitari!

Poze & My Baby Development!