Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Heheheee....Gugule sa ne luam de mana. Doua rame cu mazare in burtica. La fel sunt si eu. Sunt fff balonata. Greturile nu ma deranjeaza asa de tare si sper sa nici nu o faca de acum inainte. Mai am eu in unele momente ale zilei dar nu ceva foarte serios.

Pupici!

Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ALINA eu ma simt tare ciudat din cauza asta. Pana acum nu am prea avut probleme la capitolul asta. Trebuie sa le spun adio hainutzelor mulate, insa cand ma gandesc ca 90% din garderoba sunt asa imi vine sa ma impusc. Eu pana acum nu am avut burta si nici nu ma avantajau hainele largi. S-a schimbat placa.
sa stii ca analize nu am facut nici eu

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare zuzici
Reteta Irlandezei forfoteste in cuptor si abia astept sa o pap. Eu am facut-o cu o jumatate de pui care-mi ramasese ieri de la rotisor

Gugule dar ce frumos e sa vezi o graviduta cu haine mulate Eu asa am purtat toata sarcina trecuta! Si imi scoteam burta la inaintare de numa', eram mandra de ea....dupa aiaaa...nu stiam cum s-o ascund Nu renunta la mulate, ai sa vezi ce frumusica vei fi

Felicitari Alina pt 9 saptamani creste burtica, creste

Bubule ai fost la analize, deja? M-am programat si eu pt joi la dr de familie, i-am spus ca tre' sa ma ia in evidenta si atunci imi va da trimitere pt analize

Si eu am observat ca, daca pap ceva, nu-mi mai e asa greatza.
Fetelor trebuie sa fim viteze pt bebeii nostri! Fitzi barbate

6+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vreau si eu retea

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

YUPI YUPI AIII AIII

Sunt HAPPY - raportez ca m-am intors de la eco...nu mai puteam sa stau pana luni de zuza ce sunt...si mi-am vazut samburelul cu inimioara saltareata - URAAAAAAAAAAA - avem 8 saptamani si suntem bine...n-am mai avut curiozitatea sa intreb cati mm are, cum e placenta etc...mi-a fost suficient sa stiu ca suntem bine, asa ca in sfarsit ma consider graviduta pe bune si voi merge la medicul de fam sa ma ia in evidenta si sa-mi dea catastiful de analize.

Si mie mi-e putintel greata, dar nu mai conteaza, merg sa papa o supa de legume si sper sa-mi fie mai bine dupa.

Gugule subscriu la rama cu mazarea in burtica

Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Citesc ce scrieti voi si ma ingrijorez un pic.Ieri am intrat in 5 saptamani si nu am greturi, pofte, ameteli...
La voi cand au inceput aceste stari?Oare e ceva in neregula cu mine?

Va pupicesc,

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ramo, stai linistita, ca nu-i nimic in neregula. Unele fete au probleme, altele nu, asta nu inseamna ca sarcina are probleme.

Si apropo fetelor, cam cu cata lume am voirbit si mi-au spus ca le-a fost rau pe timpul sarcinii, toate au avut fete. Asa se zice ca daca ti-a rau ai fetita , daca nu , baiat. Sunt tare curioasa ce-o fi.

Mie mi-e din ce in ce mai bine, nu f. bine, dar nu mai sunt ca inainte. Azi am dormit pana la 11 , de aseara de la 11. Am papat ceva , si nu-mi vine deloc sa vars. Sper ca incet-incet sa-mi treaca greturile. Ma mai deranjeaza mirosurile, in special fumul de tigara, parfumuri, sprayuri, usturoiul daca e pus la cald

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

si eu am inteles la fel,ca daca ti-e tare rau vei avea fetita.
sora mea a avut niste greturi si o stare de rau de numa'.si uite,a nascut o fetita.nepotica mea are acusica 3 ani.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule vezi ca a scris Irlandeza reteta la pagina 11, parca. Acum e aproape gata si ce bun eeee Si nu am pus alte legume, doar ceapa si orez

Natalia felicitari si tie pentru inimioara! Eu parca iar ma tem sa merg la eco, poate-mi spune o veste rea! Nu m-am programat, inca, dar as merge la 8 saptamani, daca-mi fac curaj

Fetelor nu e obligatoriu cu greturile: soacrei mele i-a fost rau la prima sarcina pana la 4 luni si a nascut baiat, iar la a doua sarcina i-a fost rau de la 4 luni incolo si credea ca-i fata, dar a fost tot baiat

6+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pai, la urma urmei , pt. noi nu conteaza ce e , numai sanatos/oasa sa fie. Mie chiar imi place ideea de a avea o fetita, sotul e putin mai .........zice ca fetelor le e mai greu in viata , de aceea ar prefera baiat, dar nu conteaza daca avem fetita, o sa o iubeasca la fel de mult .

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Anca , ti-am trimis PM.

Mergi la inceput