Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
irlandeza spune:
Laura Ioana, Ladyminna, ne transmite multa sanatate si sarcini usoare la amandoua. Dupa sarcina pierduta , face o pauza de forum, la scris parca am inteles, si cum nu ai PM-ul activat mi-a scris mie.
Noi 2 singurei
Pisoiul lui maimi si tati
6+
Laura Ioana spune:
'Neata zuzici
Multumesc, Irlandeza, pt mesaj
Cum te mai simti?
Bine ai venit Diana
Te-am trecut pe listuta, sper sa fie intr-un ceas cu noroc
Felicitari!
Remi
Gina
Eu ma lupt cu niste gretzuri, de dimineata! Nu-mi vine sa vomit, poate era mai usor daca vomam, asa stau cu greatza-n gat![]()
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
gugushtiuc spune:
BUNA DIMI zuzelor
.
LAURA si eu ma lupt cu greata si sper sa nu ajung sa dau la ratze ca atunci, dupa cum ma cunosc, nu ma mai opresc trei zile. Incerc cu chiu cu vai sa indes un pastrav pe gat dar nu prea vrea sa intre. Am observat ca si la mine la fel ca la celelalte fete se estompeaza greata daca mananc ceva. Imi face f. bine si fresh-ul de portocale.
UREZ BUN VENIT FETELOR NOI

!!!
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
7+
irlandeza spune:
Laura, sunt mai bine, n-am mai vomat nici ieri nici azi, desi stomacul meu e tot in gat
. Incerc sa mananc cate putintel si des, ca sa nu mai am starile de rau. Oricum e mai bine ca si sapt. trecuta.
Noi 2 singurei
Pisoiul lui maimi si tati
6+
bubuleana spune:

Buna zuzelor!!! 

Am revenit si mi-a fost foarte dooooor de voi!!! 

Bun venit noilor zuze!!! (Gina
)
Vad ca avem numai vesti bune si clubul zuzicilor se inmulteste 
La mine greata s-a instalat permanent si continuu, am un nod permanent in gat
Inca nu am vomitat dar nu mai e mult ![]()
Aseara m-am simtit foarte rau, mi s-au infundat urechile, am avut ameteli, aveam un vjjjjit permanent in urechi...acum e ceva mai bine insa rontai tot timpul ceva altfel mor de greata...si mi-e un somn non-stop
Insa ma bucur si sunt foarte fericita pt toate starile astea de
...am visat si mi-am dorit atata timp sa le am 
Jasmin: 
bubuleana
6+
irlandeza spune:
Bubu, poate ai lipsa de fier, de aici vajaitul din urechi. Nu poti face un test ? Cred ca si eu am lipsa de fier, dar nu-mi face nimeni nici o analiza, si n-as vrea sa iau asa de capul meu.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
remiclea spune:
fetelor, poate sunt paranoica, de asta va intreb pe voi. ar trebui sa ma ingrijorez pentru ca nu-mi este rau? nici macar sanii nu ma mai dor asa de tare, greata nu-mi este chiar deloc. cred ca imi voi mai cumpara un test pentru siguranta mea
5+
poze
gugushtiuc spune:
REMICLEA daca ai sa recitesti primul capitol ai sa vezi ca aproape toate am avut aceleasi temeri ca si tine. cel putin eu si Laurica ne trageam intruna de
si ne intrebam de ce nu avem greturi. Ai rabdare vre-o doua trei saptamani ca vin ele si la tine de nu ai sa fii bucuroasa.
Fetele am si eu o intrebare. Sambata am simtit la un moment dat ca au inceput sa tremure toate cele in mine si aveam o slabiciuneeeeeee de zile mari. Asta e starea de lesin de care povestiti voi?
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
7+
Liuda spune:
Irlandeza!!!! Ce sa zic, asta am simtit si eu, non stop greata pana la 13 saptamani, daca nu iti trece ... inseamna ca asta e. nu ai ce face... si sa stii ca cu cat iti este mai rau cu atat este mai bine copilul.... pentru ca iti este rau de la hormoni multi si diversi care ajuta sarcina sa se mentina, care efectiv te-au acaparat! asa ca nu ai ce sa faci, bucurate asa de sarcina, si daca dupa saptamana 15 nu trece - vb. cu dr. ! insa pana atunci normal trece
multa sanatate!!!
incearca si alte metode -poate gaseti una buna pentru organismul tau!
stiu cum e - ca eu plangeam si ziceam... mama daca asta inseamna a fi insarcinata mai bine nu mai eram, ca si prin somn imi era greata si visam ca .... vars! Lasa ca dupa vin altele, e bine doar la 5-6 luni, apoi burta mare si mergi greu, picioare umflate (asta nu am avut-o) mananci in disperare, schimbi garderopa, nu mai ai ce imbraca, insomnii - la fel efect hormonal, dureri de cap - scade la sarcina tensiunea si incepe sa curga tigla!!!
Asa ca bine nu va fi niciodata, adica va fi... dupa ce nasti si nu mai dormi si doar cand prinzi o ora de somn - esti cel mai fericit om ! Nu mai vb ca poate si nasterea in sine sa nu fie cel mai frumos moment din viata! Adica e frumos doar cand vezi copilul, dar clisme, branule si sonde urinale.... anestezie.... eu una nu am o placere sa-mi amintesc de nastere si spital si zilele petrecute acolo!!!!
hai ca nu va mai sperii, , bucurati-va de somn si de sarcina, sper sa-ti treaca greturile, mancati cat vreti acum dar sa stiti ca kile multe nu inseamna obligatoriu ca are copilul nevoie de ele, cel mai bine ar fi sa nu exagerati. eu la 15 kile puse am facut copil de 3500, adica nu trebuia sa pun 30-35 ca sa am copil sanatos si gras
pupici
amameda spune:
Nu am mai intrat pe DC de 2luni si abia astazi am aflat vestile bune. Asadar felicit pe GinaM, Laura -Ioana, Bubuleana, AngeliquedeS si Irlandeza pentru marea realizare. Ma rog sa aiba Dumnezeu grija de voi si sa va vedeti visul implinit. Cu mult drag si multa bucurie, Meda

MEDA si
30+