Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ma bucur ca ai reusit pana la urma, mai ales intr-un mod asa sanatos!

Am observat ca in Romania ingeneral se ajunge foarte usor la tratamente hormonale, si in timpul sarcinii. Utrogestan e tot hormonal si se ia chiar fara reteta, am inteles, ceea ce pe mine personal m-a cam socat. In Austria dr sant foarte reticenti cu hormonii, dureaza mai mult pana se da asa ceva. Chiar daca ai sa zic (cum era la mine) lipsa de progesteron, tot nu-ti dau imediat, pentru ca ei zic ca asta nu inseamna ca ai in fiecare luna, iar tratamentul hormonal poate fi totusi foarte nociv pentru corp, si in definitiv nu ajuta decat pe moment, in momentul in care nu-l mai iei ai aceleasi probleme...

Si eu la inceput m-am suparat ca nu mi-a dat nimic, mai ales citind aici pe forum ce usor se da in Romania, acum insa ma bucur. Am luat si eu doua "medicamente", unul homeopat si unul din plante. Poate au ajutat, poate nu, dar tot asa, intr-a doua luna de cum le-am luat am ramas insarcinata. Chiar m-ar interesa ce ai luat tu homeopat, Angelique!

Adina 7s 5z

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici de Ian-Feb2008 - va multumesc pentru primirea calduroasa!

Pet.cost2005 & Pussi - daca ati avut ceva sa-mi comunicati nu crede-ti ca ar fi fost mai intelept si bine sa-mi scrie-ti un e-mail sau sa ma contactati printr-un PM?!
Aceste discutii nu-si au locul aici insa daca tot ati facut-o, am sa va raspund si eu prin aceiasi forma in cateva cuvinte.
Nu vad de ce sunteti asa revoltate pe mesajul meu adresat mamicilor de ian-feb2008!Acesta,(inclusiv paragraful de mai jos la care ati facut referire)

quote:
Originally posted by Gina M
Si cum *zuzele sunt mai cu viata si nu se supara asa usor,cred ca acesta este locul de care apartin.

este unul personal, pentru acest grup si nu are absolut nimic de a face cu altcineva sau vre-un alt grup.
Am citit aceste fete inca de la inceput, parte din ele le cunosc de la "Asteptand un ingeras in viata noastra" am reusit sa-mi fac in mare o anumita parere despre acestea iar parte din concluzia mea, am cuprins-o in paragraful de mai sus."Sunt cu viata si nu se supara usor". Asa dar, unde/care va este problema ?!
Daca prin acest fel insa cautati motive de cearta,doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca eu, nu am un astfel de obicei.
Cand a fost cazul, mi-am exprimat la randul meu opinia personala la subiectele dezbatute si nimic mai mult.
Subiectul este inchis si nu fac parte dintre acele persoane carora le place sa dezgroape mortii.
Am avut in vedere si am cautat sa fac numai bine.Suntem cu totii oameni supusi greselii si cum om la randul meu sunt, am facut doar cat am putut si a tinut de mine si, mi-am cerut iertare pentru neputinta si pentru ce nu am facut bine/perfect. Acum, ce se mai vrea de la mine?!
Cine doreste,il/o indemn sa citeasca/reciteasca capitolele din urma a odiseei nov-dec2007, pentru a se comvinge personal unde si cum stau lucrurile.
In fata ne sta fiecaruia o odisee frumoasa.Haide-ti sa ne bucuram de ea si sa lasam trecutul unde se cuvine.Nu-si are locul in prezent.
Va , va respect, si va pretuiesc pe toate.
Gina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetelor, vad ca ati fost active in weekend!!

azi sunt in bucuresti si mi-am facut din nou bhcg la synevo, si imi dau rezultatele marti . La Cta mi le-au dat in aceeasi zi...
deci va mai trebui sa astept o vreme.

ma bucur ca va simtiti bine si ca va rasfatati cu cartofi prajiti si DJ Project (unele..)

nu pot sta mult, asa ca va pupicesc si sper sa revin in curand, eventual cu vesti bune...

Monica

Life's a beach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Seara buna Zuze dragi!!

Am cam lipsit la apel in ultimele zile. Joi si vineri am avut un program infernal la birou (Doamne ajuta, poate ies si banutii pe care ii astept ) iar azi am stat toata ziua cu piticul. Am mers la Antipa, ne-am chiombit la serpi veninosi (vii) si la pesti, ne-am minunat de cat de mari erau dinozaurii, ne-am distrat cu un vulcan artificial...ce mai, a fost frumos.

Acasa...a inceput alta distractie: schimbat garderoba de iarna cu cea de vara (feteloooooor, ce ne facem cu caldura asta???) si mi-a luat o gramada de timp. Ca sa-l recompensez pe Luca pentru ca a stat cuminte si m-a lasat sa-mi fac treaba...am continuat cu alta treaba; am facut doua prajituri Pavlova si o budinca de vanilie.

Apropos de mancare, mi-e tare teama ca ma voi face cat Casa Poporului pana nasc. Mananc tot timpul si nu tocmai ce trebuie. Nu pot sa mananc fructe (doar capsuni si banane) si singurele legume crude pe care le mamnanc sunt rosiile si castravetii. In rest mancare gatita. Si am o pofta de mancare.... Doamne!! La fel am patit si cu Luca. Pana la nastere luasem 28 kg (pe care le-am dat jos apoi in cca 4-5 luni). Ma facusem rotunda, preferai sa ma sari decat sa ma ocolesti. Am mari sanse sa ma fac si acum la fel.

In rest alte simptome....starea de greata uneori (dar foamea invinge) si sanii mari si usor durerosi.

Chiar acum Luca ma intreaba daca se poate indragosti si el de mine....

Va pupacesc. Somnic pufos!

Alina 8+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:

Chiar acum Luca ma intreaba daca se poate indragosti si el de mine....

poze Luca nazdravan

Offf, Alina, ce dulce poate fi puiul tau... Sa stii insa ca trebuie sa te cert. Cum adica ai facut 2 (doua!!!) prajituri Pavlova si nici macar nu ne spui cu arata, cum se face si ce gust are!!! Nu se poate asa ceva, trebuie sa te penalizam!

Docdecap, tinem pumnii sa fie bine!

GinaM, bine ai venit, te-am trecut pe listuta!

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gata Angelique, m-am conformat. Puteti vedea prajiturile in albumul foto de la semnatura. Sunt foarte usor de facut si foarte gustoase. Blat de bezea, umplutura de frisca si ornare cu capsuni. Daca v-am facut pofta astept cereri pentru reteta completa.

Puuuup!!!

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

GinaM, bine ai venit, te-am trecut pe listuta!
Pupici,
Angelique 7+

Iti multumesc AngeliquedeS!
Cum te mai simti pe ziua de astazi?!
Eu sunt putin obosita caci, asta noapte am stat cu micuta Jessica Priscilla care a prins si ea un virus ce tot bantuie pe aici de la sot.(De el s-a prins prima data).A vomat de cateva ori, s-a trezit in nerepetate randuri si am avut un timp mai greu.
Sunt putin ingrijorata sa nu contactez si eu virusul insa, sper ca va fi totul bine pana la urma.Oi trece si peste aceasta cu bine asa cum am trecut peste multe altele recifuri a vietii, inalte si grele.
Starea de greata si voma mi se mentine si abia mai sunt in stare sa ma misc si sa mai fac cate ceva pe langa casa.Noroc ca astazi sotul a impartit lucrul muncitorilor si a venit acasa sa ma ajute.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina nici asa nu e bine, ca ai pus pozele... fiindca acum vreau si eu! Nu poti sa imi trimiti pe PM o bucatica?

Gina, eu m-am simtit surprinzator de bine azi. iti doresc sa ti se faca bine fetita, sunt tare periculosi virusii astia si nici nu ai cum sa te feresti de ei. Acum m-am uitat la pozele tale si am vazut ca tu astepti acum al treilea puiutz! sa iti traiasca!

Eu va las, plec in oras! Numai sotul meu saracul imi spune ca cine ma vede nu spune ca sunt nici macar maritata, daramite si gravida! Dar lasa ca asta se va vedea in curand. In fiecare seara imi masoara burtica si e foarte dezamagit ca nu creste mai repde!

Nu stiu daca la Amara voi avea de unde sa intru la net, eu voi cauta, dar daca nu, sa aveti grija de voi pana miercuri, sa nu faceti prostioare!

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor. Am intrat la voi sa o salut pe Angeliquides, vechea mea cunostinta de la Endometru si am avut o mare surpriza sa o decopar si pe Bubuleana. Bubu, sunt foarte bucuroasa pt tine, ti-am spus eu la un moment dat ca ai sa ramii repede si ma bucur ca am avut gura aurita. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. . Pupic si Angelicai

Jasmin 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare! Cei de la Dj Project au fost dimineata in iasi si in noaptea asta se intorc in piatra si canta intr-un club M-as mai duce sa-i vad si azi, dar vin dupa 12 si ma cam fura somnul Am pozici pe telefonul mobil, dar nu ma pricep sa le pun

Sarcina usoara noilor venite si sa avem o odisee minunata impreuna

Angeliq distractie placuta

6+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput