Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Laura, si mie mi-e dor de un chef... Dar nu va suparati, fetelor, cine-i DJ-ul asta? (ca i-am uitat si numele)

Adina 7s 5z

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Gugu, dar zi-mi si mie unde-ai fost, asa sa-mi potolesc dorul macar din auzite!

Adina 7s 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ca vreau si eu sa va salut
sant fosta graviduta si mamica de ianuarie- februarie 2007 .Pe 18 ianuarie am nascut o fetita. Acum noi santem la alt capitol, avem aproape 4 luni si ne-am mutat la copii de 0-4 ani! dar de dor asa am intrat sa vad daca a aparut noua gasca de 2008. Fetelor sa aveti multa sanatate si sarcini usoare, sa fiti unite, sa stiti ca noi asa si mergem cu gasca inainte. Ce dor m-a apucat sa schimb la samnatura saptamanili... ca aveam treaba fiecare saptamana cu schimbatul saptamanilor!!!! mama da ce pofticioase santeti, eu la 5-8 saptamani muream de greturi....
gata nu va mai bat la cap, sarcini usoare, aveti grija de voi si daca aveti nevoie de ajutor stiti unde ne gasiti
bafta si bucurativa acum de somn ca de la anul.... vine alt sef in casa si nu o sa mai fiti de capul vostru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Liuda, multumim de urari, dar desi cele mai multe de aici sunt cu poftele, si eu, ca si tine, de la 5 sapt. am inceput cu greturile si varsaturile. Ai tu vreun remediu beton? Ca eu nu stiu ce sa ma mai fac.

Si sa-ti traiasca comoara si sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa.

Noi 2 singurei

Pisoiul lui maimi si tati

6+

Mergi la inceput

Irlandeza - remedii sant dar la fiecare e diferit.... eu de exemplu ma simteam mai bine o jumatate de ora dupa mancare asa ca am incercat sa rontai des cate putin, la fiecare 2-3 ore mai mancam ceva , stomacul incepea sa lucreze si nu mai simteam greata, si cam tot asa zile la rand pana la vrea 13 saptamani cand mi-a trecut greturile care chiar le aveam efectiv non-stop. Daca iti este rau de tot vb. cu dr. ca sant pastile (in cazul sarcinei toxice), dar in majoritatea cazurilor trece pana in saptamana 15. Si fa analize la sange - daca esti anemica adica ai lipsa de fier - bea tardiferon recomandat la sarcini anemice, care adevarat ca constipa (si pentru asta sant remedii) dar eu dupa ce am luat doar 3 zile fier mi-am revenit aproape complet. Totul depinde si de dr. - eu la 10 sapt. am trecut la alt dr. si ea imediat a vazut ca eu am lipsa de fier (ceea ce nu a vazut prima dr.) si m-a pus in picioare doar in cateva zile.... Aeti grija si la constipatie care poate fi toata sarcina, nu prea e bune sa va fortati la , eu de exemplu am folosit zahar de la HUMANA special pentru femei gravide si copiii constipati, in ceai sau cafea in loc de zahar - in 10 min eram la baie si fara dureri sau alte bebele.
Nu stiu, incearca inainte de a te ridica din pat sa rontai ceva - la unele ajuta! Sau ca mine mancare putina si des ca eu dupa ce mancam aveam o ora liber de la greturi, sau cel putin nu stateam in baie!

bafta fatucelor, ca aveti nevoie de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Irlandeza, cum spunea si Lidia, la fel am reusit si eu sa imi "inving" greturile: mancam non-stop, si nu exagerez cand spun asta, aveam tot timpul la indemana un pachet de biscuti, un mar, capsuni, banane, cornuri....cum simteam ca imi vine sa.... cum bagam ceva in gura. iar akuma de vreo saptamana vad ca nu mai am nici o greata!!! ma gandeam ca voi pune cel putin 2 kg in perioada asta in care mancam intr-una cate ceva dar nu am pus nici un kg, nici macar pana akuma si sunt aproape luna 4 !! sa ai o sarcina usoara!!!

sper ac nu m-am "bagat ca musca-n lapte "

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

Mergi la inceput

adevarat si eu in lunile alea cand haleam nu am pus nici un kil, pana la 5 luni nu am pus nimic, apoi in 5 saptamani am pus 8 kile de nu mai stiam ce sa fac, eram disperata ca cresteam asa, insa cred ca a fost doar o reactie a organismului , pentru ca dupa asta am stopat! Am luat la sarcina 15 kile si 8 am dat jos la sarcina restul in urmatoarele 2 saptamani, asa ca dupa o luna aveam deja sub kilele avute inainte de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, azi nu am fost prezenta si mi-a fost doooooor de voi!

Eu m-am simtit foarte bine si ieri si azi, ba chiar v-am spus deja ca ieri m-am simtit atat de bine incat am mai facut un test de sarcina, ma speriasem... Eu tot nu pot sa mananc nimic aproape decat fortat. Imi e foame si am impresia ca as manca o tona, dar cand vad mancarea mi se face sila.

Azi m-am plimbat pe jos mult de tot, dimineata am fost in oras, la pensat, prin magazine si acum la 15.30 am avut ora la coafor unde m-a vopsit cu vopsea fara amoniac. Va explic pentru ca stiu ca sunt mai multe fete care vor sa se faca blonde: i-am explicat ca sunt graviduta si atunci mi-a vopsit radacinile cu o culoare mai deschisa si a aplicat apoi vopseaua fara amoniac, fiindca daca nu imi vopsea radacinile nu ar mai fi prins vopseaua fara amoniac. Si m-a si tuns asa ca acum sunt o blonda cenusie de toata frumusetea... si modesta pe deasupra!!

In seara asta urmez exemplul Laurei si merg cu fetele in club sa dansam! Pupici!

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Wow, Angelique!!! Ce frumos pentru tine ca ai avut o zi asa frumoasa!!! Vreau si eu la coafor, dar m-am gandit sa mai astept cateva saptamani, sa fie mai inainte de concediu!!!

Chiar vroiam sa te intreb, ce tratament ai tinut ca sa ramai insarcinata?
Ala de la care aipus si kg in plus

Adina 7s 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Tratamentul de la care mi se trag kilogramele in plus nu are nimic de-a face cu tratamentul in urma caruia am ramas insarcinata Asadar kilogramele le-am pus degeaba si daca stiam... M-am umflat de la hormonale, adik de la tratamentele de stimulare si de la progesteronul pe care eram obligata sa il iau luna de luna ca sa imi vina ciclul. Cine spune ca hormonalele nu ingrasa are si nu are dreptate. Ele in sine nu ingrasa, insa pe intreaga perioada in care le iei nu ai voie sa manaci deloc sare, sa bei sucuri acidulate sau apa minerala si mai sunt cateva reguli pe care eu le-am aflat mult prea tarziu. Dupa ce am epuizat medicii din Constanta am mers la Bucuresti la Tutunaru ferm hotarata sa imi fac laparoscopie sa scap de chisturile cele multe de pe ovare si sa vad ce mai e pe acolo, niscai trompe infundate, endometrioza, ceva. Si dr T a refuzat sa imi faca laparoscopie inainte de a incerca tratament homeopat. M-a trimis asadar la homeopat si mi-a spus ca daca in 3 luni nu se intampla nimic imi va face laparo. Am plecat de la el suparata foc fiindca eu nu credeam in vrajeli din astea cum le spuneam eu dar am mers la homeopat, am luat tratamentul si dupa doua luni aveam testul pozitiv. Va dati seama ce socata am fost si parca inca nu imi vine sa cred, de ce credeti ca eu inca mai fac teste de sarcina? Fiindca asa ma bucur cand il vad cum se pozitiveaza la orice ora si indiferent de cantitatea de lichide, dupa ce am vazut atatea zeci de teste care se incapatanau sa ramana negative... Asa ca acum am ramas cu kilogramele in plus luate degeaba pe mine...

Sper ca nu v-am plictisit. Dar poate mai vede vreo fata ce scriu eu aici si o ajuta.

Pupici,
Angelique 7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput