Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neata!
XFXDD DSFDFD DD DF DSFSDFDS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele

am scris ditamai mesaju si a facut pisiu stop cardiac inainte sa-l trimit

Daria, pai noi iti admiram fetita si tu te gandesti la alte alea? vai, vai...si aia cum s-o fi gandit sa te intrebe asa ceva. Probabil ca Daria e un copil introvertit si intr-adevar mai linistit. Ti-am mai spus, ca eu am fost un copil exact la fel, foarte linistita si serioasa...si acum sunt cam la fel. Si mi-a prins bine chestia asta in viata.

Lia, si noi ne-am intors acu doua zile de la pediatru cu "semne usoare de rahitism". Cred ca asa sunt copiii nascuti iarna, ca vad soarele mai putin. Dar nu-mi fac probleme ca se va rezolva cu tratamentul potrivit. Si Tudor a avut un inceput de rahitism si acum e ok.

Roxi si Gabi, care-i treaba cu rusii in Turcia...sunt chiar asa mult? Si chiar asa deranjanti? Intreb in eventualitatea ca mergem si noi pe acolo, ca sa stiu, ca sotul meu nu-i inghite deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si din categoria "cascadorii risului" sau "medicii nu-mi mai dau nici o sansa" ... am intre multele mele cosmetice o gama de trei care contine crema de corp, spray de corp si gel de dus ! Azi dimi zic sa le folosesc .. zis si facut, ma duc in baie si iau doo din ele, credeam eu crema si sprayul .. deschid flaconul de crema si dau sa intind pe piele ... si ma mir de ce lotiunea aia este ca o frisca taiata si de ce nu intra in piele decit foarteee greu ! Eh, zic io, nah ca s-a stricat si asta de cit de des am folosit-o si adaug in minte niscaiva binecuvintari la adresa fabricantilor si a termenelor de valabilitate ! Si ma mai uit o data pe flacon - hahaaa, il luasem pala de gel de dus si ma cremuiam de zor cu el !!! Cum drequ sa intre in piele ala ??? Noroc ca nu ma imbracasem inca ... si mi-am explicat intr-un tirziu de ce data trecuta cind am folosit aceeasi "lotiune de corp" tot asa s-a intimplat !!!! Nu stiam de ce ma maninca pielea, hihihiii !! Sint dusa rau !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

hehe, Lia, vad ca Danut a devenit foarte activ pe forum in ultimul timp...

Dana, apreciez foarte mult felul in care gandesti! Pupici lui Ricu sa nu-l mai chinuie gatul!

Roxi, ca ma intrebai cu concertul lui George Michel. E pe 31 mai. Da e cam urata faza. Mi-au promis ca-mi trimit biletele acasa prin curier, si inca nu le-am primit. Am mai sunat de doua ori la ei de atunci si mi-au zis sa am rabdare ca le trimit. E posibil sa fi venit cand nu era nimeni acasa, dar ma gandesc ca atunci ar fi trebuit sa primesc o instiintare ceva....nu mai prea sper sa le primesc. O sa mai sun iar sa vad de data asta ce mai zic.

Pako, sanatate si pofta de mancare lui bebe Liviu!

aaa, sa va zic si eu, ca de cand am schimbat Nan 1 cu Nan 2, maruta nu mai vrea sa pape....cred ca ii schimb laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice -
Lia - pupici scriitotului ! Sa ne zici cum sunteti cand te lasa comorile !
Mitzu - nush cum sunte altele, dar cre`ca pe oricine ar lovi asa o afirmatie ... iar pe mine m-a nimerit la fix ... pe langa marea diferenta ce se observa in comportamentul Giuliei fata de anul trecut: cand era de neintrecut in zbenguiala in parc, iar acm ... nimik. Pupam si minunile tale, in special bebelina

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu sunt multi rusi in sezon mai ales la hotelurile de 5*. beau non stop si se comporta ca niste prost crescuti ce sunt de altfel. te streseaza si te deranjeaza prin simpla prezenta. daca te duci off season ai mai putine sanse sa ii intalnesti. plus ca au locatii preferate, ca de ex. lantul de hoteluri WOW (world of wonders), rixos, etc. oricum daca te hotarasti la vreun hotel iti recomand cu mare caldura sa il cauti pe www.tripadvisor.com este nu site super complex unde gasesti opinii ale turistilor, mai ales britanici si din state, deci te poti baza pe ce zic ei. succes cu venitul biletelor, eu cred ca le trimit. iar cu NAN2 las-o o perioada pe Maruta si nu schimba laptele, macar vreo saptamana. stii ca nu le plac schimbarile si ii trebuie ceva timp de adaptare.
Alice buna faza cu laptele de corp....bine macar ca ti-ai dat seama de data asta.
bey mie imi place muzica clasica, va mai zic odata, de aia sunt de acord cu copiii care o adora. in primul rand pentru ca este un sunet extrem de usor digerabil si care "ghighila placut urechea", stimuleaza simtul muzical si are proprietati calmante. americanii nu-s prosti degeaba cand fac dvd-uri pentru copii cu "baby mozart"! stiu ei ce stiu. Daria, pentru ca Giulia a capatat un comportament putin mai introvertit este normal sa ii placa acest gen de muzica. na si cu asta am incheiat pledoaria mea pentru muzica clasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, hihiii, ce-mi placu asta cu "americanii nu-s prosti degeaba "!!! Acu nu-s total contra musicii clasice, mai sint parti pe care le ascult si eu cu placere ...
Mitz, sper sa primiti biletele in timp util !!
Lia, pentru forumistul Danutz !
Liliana, am pierdut numaratoarea cu AMR-ul ! Sper ca sinteti bine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by mitzura

Roxi si Gabi, care-i treaba cu rusii in Turcia...sunt chiar asa mult? Si chiar asa deranjanti? Intreb in eventualitatea ca mergem si noi pe acolo, ca sa stiu, ca sotul meu nu-i inghite deloc.

Pai nu ca sunt multi...aproape poti sa spui ca sunt NUMAI rushi...si nu sunt de cea mai buna calitate...de fapt pentru noi asta e problema. Din cauza majoritatii de turisti rushi (care au si dare de mina...), toti chelnerii vorbesc rusa, iar entertainerii sunt in marea lor majoritate rushi. E neplacut ca sa vina la tine si in loc sa te abordeze in engleza, sa o faca in rusa si dupa aia sa plece ca alta limba oricum nu stiu... La fel e si in Egipt - am inteles ca Turcia si Egiptul erau singurele tari in care ei nu aveau nevoie de viza, poate acum s-a mai schimbat, dar asta era situatia.
Si ca sa-ti faci o idee completa, acum 2 ani cind am fost noi in Antalya - erau 7 chartere pe zi din Rusia!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004
E neplacut ca sa vina la tine si in loc sa te abordeze in engleza, sa o faca in rusa si dupa aia sa plece ca alta limba oricum nu stiu...

aha. si sa te ia toti in magazine in rusesteee...oribil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, lool, am testat si io pasta de barbierit pentru dinti;))
vazut fete frumoase, vazut si pupi printre animale, tot imi zic cind trec prin birlad sa opresc la gradina aia zoologica, nu`sh cum o fi, nu sper la multe animale da` macar o mitza cracanata
noi scaparam de fuleala de fotomodele, ca se umplu orasu` de te simteai pruost iesind pe strada;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput