Tabelul Chinezesc....partea a 2 a!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Floricica,

Spune-mi si mie te rog cand ar fi de un baietel, incepand de anul viitor, ca avem deja o fetita scumpa foc! Eu 14/07/1974, Sotul 28/03/1973. Merci,

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Dragele mele ,
In primul rand imi cer scuze ca ati asteptat atat.
In al doilea rand ii multumesc Danielei pentru ca a dat explicatziile pe care le asteptati ( in cazul Monicai si al lui Carmen ).
- Pt. CARMEN , reiau si eu raspunsul - si-mi pare rau ca nu a iesit ce prevedea Tabelu'. Oricum , tot raul e spre bine , zic eu. Ar fi ceva ca Tabelu' asta sa bata si echograful 3D !! Sa fie cu noroc !
- Pt. MARUNTZICA - urmeaza o perioada cu baietzei , si apoi ai din 24.11 pana pe 21.01.2004 o perioada favorabila pt. fetitze ! Sa dea Dumnezeu sa-tzi dea o fetitza , asa cum itzi doresti tu ! Daca va fi sa iasa ce vrea sotzu' , sa nu !
- Pt. KHRISTIN - Sa va traiasca fetitza cea scumpica ! Dupa Tabel , ti-ai ales super perioada , ca de la 30 de ani incolo ies , in majoritate , fetite. Tu ai dupa 30 ani impliniti pana 11.12.2004 !
Va pe toate , mamici si burtici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Draga Flower, imi spui si mie te rog?

data nasterii: 3 August 1976
data conceptiei: 08.05-12.05.03

Multumici!

Corina si bb din burtica de 11 sapt!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Buna Flower!

Acum ceva timp mi-ai spus ca, tinand cont ca la data conceptiei aveam 25 de ani ( sunt nascuta pe 18.05.1977, data conceptiei decembrie 2002) o sa nasc un baiat.
Am fost saptamana trecuta la ecograf si mi-a spus ca o sa am o fetita.
Pe mine m-a bucurat vestea pentru ca imi doresc foarte mult o fetita.
Ramane de vazut pe 8 septembrie ( atunci sunt programata la cezariana).
Iti multumesc oricum.

Roxi

Mergi la inceput

Draga CORRYDO ,
Mie imi iese fetitza. Vad insa ca am din ce in ce mai multe "plangeri" si imi vine sa ma , asa ca nu stiu ce sa mai zic. Tabelu' asa imi zice. Acu' nici echografiile nu arata intotdeauna adevarul , da' asta e. Sa fie cu noroc ! Astept confirmare sau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Multumim pt raspuns! La noi nu prea conteaza sexul caci daca e fetita ma bucur eu mai mult si daca e baietel se bucura sotul! Si amandoi o sa fim fericiti important sa fie sanatos/sanatoasa! Oricum multumim mult si te tinem la curent!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puisor

Draga flower iti multumesc mult, am sa-ti urmez sfatul si in 2005 ma apuc de treaba.
MAI AM INSA O RUGAMINTE AM O COLEGA DE SERVICIU CARE AR VREA SA STIE CAND AR FII INDICAT SA O PUNA DE UN BAIETEL.
EA E NASCUTA PE 08.08.1976
IAR SOTUL EI ESTE NASCUT PE 18.07.1975
MERCI MULT .

Era sa nu-ti raspund , PUISHOR , si sa uit de colegutza ta.
Dupa ce implineste anii ( 27 ) are liber pana pe 23.11. Apoi , o luna iese baietzel , una fetitza. Eu am zis ca e mai bine sa va spun cand aveti o perioada favorabila mai lunga , pentru ca nu intotdeauna ramai la comanda. Daca nu reuseste sa puna "samanta" lunile astea , mai are la anu' perioada 16.08-11.12.2004.
Cateva fete au infirmat rezultatele mele , asa ca !
si spor la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Multumesc frumos! Eu si sotul meu nu avem preferinte, important este sa fie sanato(a)s(a)!!!!
O sa te tin la curent cu noutatile!
Nu fi suparata pentru incurcaturi!

Pupici!

Corina si bb din burtica de 11 sapt!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelutica spune:

Flower,

te salut si te rog sa-mi faci si mie calculul cu bb
Eu nu ma grebesc prea tare, dar as vrea totusi sa stiu si pentru anul asta ,dar mai ales pentru la anul. Cand e baietel,cand e fetita??
Cred ca ar fi mai bine baiat, ar fi primul nepot al socrilor dupa 4 fetite si bucuria barbatului meu ar fi tare mare. Sincer eu mi-as dori o fetita, dar poate e mai bine sa fie baietelul primul si apoi si o fetita. Deci nu sut f. hotarata si te rog spune-mi pentru baetel si pt.fetita.

data mea de nastere 12 martie 1976
a sotului 24 iunie 1964

Multumesc mult, Stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

flower,

desi la eco mi-a spus ca am sa am o fetitza ... parerile sunt impartite in jurul meu ... poti sa-mi spui si mie ce ar putea fi in fc de ziua de nastere? (m-am uitat pe lamaze.com si cica ar fi baiat)

04.12.1978

multumesc mult,
Freia

Mergi la inceput