intrebare urgent

intrebare urgent | Autor: nusicasiely

Link direct la acest mesaj

am si eu o intrebare si sa vrea sa imi raspindeti si mie,va rog,cat mai repede.stiu ca nu am postat unde trebuie ,dar stiu ca aici voi primii raspunsuri mai rapide ,de la persoane cu experienta.intrebarea mea este:la cat timp dupa ce se lasa burta,nasti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

O cunostinta de-a mea a nascut la aproximativ o saptamana de cand s-a lasat burta. Acuma nu stiu daca este vreo regula in asta, e doar un caz pe care l-am intalnit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

din cate am inteles eu, depinde de la caz la caz. iar mie personal nu as putea zice ca mi s-a lasat vizibil.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita9 spune:

La mine burta este mai lasat de aprox 1 saptamana.
Mai am 3 sapt pana la DPN si nici un alt semn. Asa ca depinde cred; nu este o regula; desi toate colegele care au nascut m-au speriat ca la o saptamana dupa ce se lasa burta vine juniorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

la mine chiar nu s-a lasat burtica inainte de nastere. Oricum, toata sarcina am avut burtica situata ceva mai jos.

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Initial creeata de nusicasiely

am si eu o intrebare si sa vrea sa imi raspindeti si mie,va rog,cat mai repede.stiu ca nu am postat unde trebuie ,dar stiu ca aici voi primii raspunsuri mai rapide ,de la persoane cu experienta.intrebarea mea este:la cat timp dupa ce se lasa burta,nasti?

cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica

da, poate fi un semn ca se apropie momentul, dar in nici un caz nimeni nu iti poate spune sigur momentul in care vei naste. si ca sa raspund la intrebarea ta, eu am avut toata sarcina burtica tzantzosha, asa ca lasatul burtii nu e deloc obligatoriu.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput