am si eu o intrebare si sa vrea sa imi raspindeti si mie,va rog,cat mai repede.stiu ca nu am postat unde trebuie ,dar stiu ca aici voi primii raspunsuri mai rapide ,de la persoane cu experienta.intrebarea mea este:la cat timp dupa ce se lasa burta,nasti?
O cunostinta de-a mea a nascut la aproximativ o saptamana de cand s-a lasat burta. Acuma nu stiu daca este vreo regula in asta, e doar un caz pe care l-am intalnit eu.
din cate am inteles eu, depinde de la caz la caz. iar mie personal nu as putea zice ca mi s-a lasat vizibil.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
La mine burta este mai lasat de aprox 1 saptamana.
Mai am 3 sapt pana la DPN si nici un alt semn. Asa ca depinde cred; nu este o regula; desi toate colegele care au nascut m-au speriat ca la o saptamana dupa ce se lasa burta vine juniorul.
la mine chiar nu s-a lasat burtica inainte de nastere. Oricum, toata sarcina am avut burtica situata ceva mai jos.
my baby, Lara
quote:
Initial creeata de nusicasiely
am si eu o intrebare si sa vrea sa imi raspindeti si mie,va rog,cat mai repede.stiu ca nu am postat unde trebuie ,dar stiu ca aici voi primii raspunsuri mai rapide ,de la persoane cu experienta.intrebarea mea este:la cat timp dupa ce se lasa burta,nasti?
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica