***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
revin si eu dupa o mica absenta. In primul rand vreau sa le felicit pe proaspetele mamici, Mica si Andrada! Sa va traiasca minunile si sa va aduca bucurii toata viata!
Noi suntem cumva pe langa subiect, in sensul ca pe langa problemele cu sarcina, am avut griji si pt mama mea. A stat internata 2 zile la Fundeni pt analize si investigatii, iar acum s-a externat in asteptarea rezultatelor. Speram sa nu ii iasa vreo infectie in corp, caci in acest caz se amana programarea la operatie, si anume 21 mai. E bine ca acum mami e acasa cu mine, dar suntem amanadoua neputincioase in fata dinamismului lui Matei. Noroc cu tati ca e acasa in week-end. Planuiam sa iesim toti in parc, dar azi ma simt efectiv calcata de tren, epuizata de oboseala caci noaptea M nu doarme cum trebuie, plus simptomele de sarcina care ma deranjeaza din ce in ce mai mult. Ca si voi transpir o gramada, ma intorc greu de pe o parte pe alta, ma doare burta, mainile si picioarele sunt umflate, ma dor oasele bazinului (de curand si genunchii ma injunghie) iar caldura de peste zi ma termina efectiv.
Poohy, multumesc ca te-ai gandit la mine. Sotul cred ca va iesi azi singur cu M in parc, caci nici eu nici mama mea nu ne simtim in stare (nici sa mergem nu putem).
Una peste alta, am feelingul din ce in ce mai pronuntat ca voi naste taman cand mama mea se va opera, gand care ma sperie rau de tot. Of, Doamne ajuta sa iesim amandoua la liman!
Si o noutate pozitiva: ieri am primit comoda pe BB2 facuta pe comanda si deci o voi putea echipa cu tot ce e necesar.
Acum sunt suparata pe M, caci m-a lovit (mi-a dat un puternic in nas). De la o vreme o face cam des si ma deranjeaza rau chestia asta. Si la cresa loveste copiii si nu stiu ce sa-i fac/cum sa-i mai explic ca nu e frumos.
Pitica, ce mai face Iris? I-a trecut febra?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 36s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Felicitari Andrada si bebe Antonio, cel mai asteptat bebe din Odisee!

viitoare mamici!!

Elteka mi-ar fi placut si mie un asemenea curs inainte de nastere ...

Madi si Ana Teodora

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

FelicitariAndrada, bine ai venit pe lume Antonio!!!

Mamibiutza multa sanatate fetitei si sa dea DD sa scape cat mai repede de "cizmulite"

37+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Elteka, nu stiu din ce motiv am visat dar probabil mi se fixeaza in cap ceva despre cineva de aici si toata noaptea visez acelas lucru.
Kid, aceeasi greseala pot spune am facut si eu acum doua saptamani cand mi-a zis ca am colul scurt si normal ziceam la toti ca nasc zilele astea, cam asta era raspunsul pentru cei cu care ma intalneam. Dar acum deja chiar incepe sa devina enervant, si e exact aceasi intreabare "N-ai nascut? mai poti? Parca imi vine sa nu-i mai bag in seama.
Pana acum ma intrebau intotdeauna cand facem si noi un bebe , intrebare care ma enerva si mai tare, acum au schimbat-o cu alta. Parca imi vine uneori sa nu mai ies din casa mai ales ca mai am o singura salopeta in care ma simt bine si o port tot pe aia deja mi-e rusine.
Inclusiv pe mama mea o intreaba o vecina in fiecare zi daca e bunica.
Dar o sa vina si ziua noastra , nu???????????? Eu ii tot spun la printesa cand ma loveste sa iasa afara ca are mai mult loc sa dea din picioruse dar ma bag eu unde nu-mi fierbe oala. Stie ea cum e acolo.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Nu face nimeni capitol nou?
M-as baga eu, pe de o parte poate merege faza cu deschisul si cu nasterea, dar nu am timp.
Si ce faceti? Pe unde sunteti? Doar nu ati plecat toate sa nasteti si ma lasati singura? Pe unde sunteti? Ce miscare slaba pe aici.
Am uitat ca e weekend, Sorry.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vas, eu inca sunt pe aici si astept sa vad ce mai zic fetele, insa fiind pranz probabil dorm/mananca. Curand trebuie ca si M al meu sa faca acelasi lucru. Pune si tu in semnatura cate sapt de sarcina ai.
Cine face capitol nou?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 36s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Se vede ca e we si toata lumea se odihneste.
Andradaaaa unde esti sa deschizi cap nou? Sigur il tii pe Antonio in brate acum..
Fetelor voi ce planuri aveti pt we asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Felicitari Andrada!!!!
Sa fii o mamica iubita cu un bebe sanatos si frumos!!!
Ieri ma uitam mereu pe site sa vad ce s-a mai intamplat. Primul lucru pe care l-am facut dimineata a fost sa vad daca a nascut Andrada. Sotul meu se amuza ca am avut emotii si am trait in tensiune pana azi!!! :)

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ANDRADA SA-TI TRAIASCA PUIUTUL ANTONIO.SA FTI SANATSOSI AMANDOI SI SA VA INTOARCETI REPEDE ACASA.FELICITARI PTR NASTEREA FARA EPIDURALA!!

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, hai ca deschid eu capitol nou daca nu o face cineva intre timp. Tocmai am venit din oras de la cumparaturi, si am un mesaj special pt lulu, poate te mai prind pe acasa! Sau ai plecat la spital/ Oricum, mesajul e de la Andrada si e asa "Pt. Lulu: Sa fie puternica si sa fie constienta ca merita fiecare moment de durere pt clipa unica: prima oara cu bebe in brate. CURAJ SI MULTUMIM PT SUSTINERE. Pupici la toate!

diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput