***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Andrada, felicitari, mamico! Ai fost o curajoasa!

Lulu, punem fetele la treaba?

38 si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

gata, acum ca am aflat de Andrada, ma pot duce din nou la somn...nu stiu daca voi dormi, dar macar ii tin companie in pat sotului...ca sapt viitoare 4 zile va dormi singur!
Stiu ca ar fi bine sa dorm zilele astea, dar hai sa fim serioase fetelor, cum sa dorm stiind ca mai am azi si maine in formula asta? Si de luni dimineata...gata..n-oi mai fi 2 in 1? Si o sa-mi vad juniorul? Deja au inceput telefoanele si mesajele de incurajare....dar mie sincer nu mi-e frica de operatie! Poate fiindca nu stiu ce ma asteapta....eu neluand nici macar o perfuzie in viata mea! Stiti de ce mi-e frica acum? De prima noapte acasa! Cred ca o sa stau non stop sa il veghez, sa vad ca e bine, ca e comod, ca nu se sufoca (asta fiindca m-au influentat discutiile Eltekai si ale lui Pepsi). Sotului meu ii e groaza de gramada de musafiri ce vor veni acasa dupa ce vin cu piticul de la maternitate..vreo 2 sapt cred ca va fi o vanzoleala pe aici....
Gata, ma duc in pat...
Acum am citit: pai lulu, hai ca punem majoretele atunci . Chiar asa, poate va tineti companie tu si Andrada weekendul asta Curaj, ca oricum nu mai ai mult...daca nu e azi, e maine!
adinnel, nu, mai sunt fete care au nascut natural, fara epidurala! Uita-te pe listuta! Oricum, cu sau fara epidurala, nastere spontana, indusa sau cezariana, toate mamicile sunt niste eroine si curajoase si merita toate aplauzele pentru asa ciresici frumoase!
diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Multumesc mult pentru incurajari.
Eu asa sper...dar stiti cum e ...nu-i dupa noi .
Poate strig "lupul, lupul" cum a fost si data trecuta si nimic...si cand o fi sa iasa bebitza nu ma mai credeti voi

Lulu 39+

Mergi la inceput

ce ma enerveaza pop-up-ul asta cu pampers! imi restrange pagina, cateodata nu merge numai daca dau refresh...la voi nu e tot asa?

diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andrada - FELICITARI! Antonio sa fie cuminte, sa manance bine si sa doarma linistit, sa te lase sa ne povestesti cum a fost!

Al Andradei a fost cel mai lung travaliu sau gresesc? Acum sunt un pic speriata ca dureaza atat de mult. Eu mai bine stau acasa mai mult! Am senzatia ca daca ajung in spital ma inhib.

Am avut o noapte proasta, cu arsuri, cu calduri - ma trezesc cu parul ud, cu sanii uzi, desi dorm in maieu - ma dor ligamentele ale din partea de jos a abdomenului cand ma intorc de pe o parte pe alta. Si sunt singurica si azi si maine ca sotul a plecat deja la munca, asa ca o sa stau mult cu voi.

Lulu, eu zic sa pun "pamponetele" in miscare, nu mai e mult nici la tine!

Florina - bravo pt rezultatele bune de la eco!

Anca + Andrei Cristian, 38s+4zile MAI AM PUTIN! Si listuta cu burtici de dinaintea mea scade vertiginos!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianalaura

ce ma enerveaza pop-up-ul asta cu pampers! imi restrange pagina, cateodata nu merge numai daca dau refresh...la voi nu e tot asa?

diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze

Pop-up-ul are intr-un colt sus cruciulita ca sa-l poti inchide fara sa mai dai refresh.

Lulu 39+

Mergi la inceput

ancamari poate or fi cu noroc de data asta.
Eu stiu ca e bine sa stea pana la sf celei de a 40-a saptamana bebe in burtica...dar nu mai dorm noaptea...ma trezesc in continuu si parca sunt mai obosita pe zi ce trece (noroc ca mai apuc din cand in cand sa dorm 1-2 ore ziua suplimentar). Ma gandesc ca asa nu voi reusi sa colaborez prea bine la nastere...cu tot optimismul meu .. si tot bebe va avea de suferit.

Lulu 39+

Mergi la inceput

stiu ca are "x" de inchidere, dar il inchid, iar apare, mi se miceste pagina...a draq treaba...acum nici sa stau in pat cu sotul nu mai pot, ca s-a trezit si el...asa ca sunt la cafeluta, simai povestesc cu Stefy, care ma tot inghionteste....

diana 38+4 IANIS STEFAN
AMR 2 ZILE
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

BRAVO ANDRADA!!!!!!!!!SA VA TRAIASCA BAIETELUL!!!!!!

Fara epidurala??Abia astept sa ne povestesti cum a decurs totul!!!

Ramona35 cu Alexia

Mergi la inceput

Cred ca trec si eu la cafea, nici o sansa de somn: cand ma ia...cand ma lasa...

Lulu 39+

Mergi la inceput