***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 22
yoyoyo spune:

ANDRADA sa ai o nastere usoara!

Dumnezeu sa aibe grija de tine si de micutzul pe care il astepti cu atat drag!
Asteptam poze de la sotul tau cu mamica si bebe!
yoyoyo
37
RGE spune:
DRAGI MAMICI CU PERMISIUNEA VOASTRA AS DORI SA-I UREZ ANDREI NASTERE USOARA, BEBE ANTONIO SANATOS SI GRASUN...FI FERICITA MAMI A SOSIT CLIPA TA ....CEA MULT ASTEPTATA..TOATA LUMEA SE GANDESTE LA TINE..NASTERE USOARA ..DOAMNE AJUTA SA FIE BINE TE PUPAM SI ITI TINEM PUMNII!!!!!!!!!!!!!!

ROXANA
16+ 80% "KIWI"
lulu26 spune:
Lavini nu-i asa ca azi a fost mai bine?
O sa vezi ca o sa le duci lipsa exercitiilor, ca o sa vrei sa le faci cand te simti rau.
Eu recomand tuturor viitoare lor mamici si proaspetelor mamici exercitii fizice (bineinteles in conformitate cu starea lor)...ajuta foarte mult. Eu aveam dureri ingrozitoare de spate.
Lulu
39+
ancamari spune:
Andrada - sper sa nu te doara nimik si sa vina repede Antonio! Asteptam mesaj si pe voi repede inapoi acasa, poate chiar luni! 

Ankaa - eu nu ma mai duc deloc la cumparaturi ca sunt prea multi mitocani in tara asta, ei au senzatia ca asa suntem noi grase - ca nevestele lor!![]()
Kay, si in autobuz la fel e! Cand aveam burta mai mica, mai intelegeam, poate chiar credeau ca sunt grasa, dar in ultima vreme e exclus. Mie in ultimele 2 luni mi-a crescut burta, asa ca mai ai sanse la loc in bus! Succes la scoala! Cand termini cu examene cu tot?
Yoyoyo - te asteptam mai des. Ai ales numele baietelului? Scrie-l la semnatura!
Androix - cred ca Andrada s-a obisnuit atat de tare pe DC (cu noi adik), ca nu m-ar mira sa stea cu noi pana in ultima clipa.
Kid, ai trecut si tu de termen! Felicitari si succes la asteptat (pana pe 19 maxim)!
Anca, 38s+3zile
Andrei Cristian
burtica
florina spune:
Andrada, nastere usoara!!!! Sper totusi sa nu ai un travaliu de 12 ore si sa primim vestea cea mare cat mai curand!
Hai Antonio!

Mari, mult succes si tie la dr., nu punem inca majoretele pentru ca mai ai putin de asteptat! Doamne, 3!!!! Sa fie sanatoase si sa veniti acasa cat mai curand!
Ankaa, stai linistita. Raportez o burtica de 106cm la 33 saptamani...Deci se poate si mai mica ca a ta, desi mie mi se pare suficient de mare. Merg azi la ecografie sa vad cat a mai crescut motzata mea.
Diana, Anca (Poohy) multumesc pentru raspunsurile de ieri. M-am linistit ca nu sunt singura. Nu a mai tremurat dar acum cred ca s-a pus pe gimnastica...
Florentina, e normal ceea ce simti. Pune si in aplicare, macar atat timp cat inca mai ai o scuza :P Si mie imi vine cateodata sa dau cu toti si cu toate de pamant... Asa ca imi trimit cateva ore baietelul prin parc cu bunicii, sa ma racoresc singura... sau macar cu cine trebuie :)
Mi-ati amintit de primele zile ale lui Tudor, cand faceam consiliu de familie in sufragerie si votam pe ce parte sa doarma bb in noaptea asta :)... Nu va spun ce discutii aveam cu socrii, care au fost niste draguti din prima zi si m-au bombardat cu toate informatiile, nici nu ma mai uitam in carti, ii intrebam pe ei direct...
Pana la urma a dormit cand pe spate, cand pe burta (dar asta dupa 3 luni parca), cand pe-o parte, cand pe alta - cu aceeasi grija, sa nu i se turteasca flacaului capul. Pana si vecina mi-a batut la usa sa-mi spuna sa nu-l las sa doarma pe o singura parte pentru ca ea asa a facut si fi-su are capul putin turtit...
F5 si eu din 5 in 5 minute pana plec la ecograf :)
Pupici tuturor!
Florina +33
Teodora si Tudor (5 ani)
oanaclaudia spune:

HAI ANDRADA!
MULT CURAJ! SA DEA DUMNEZEU SA AI O NASTERE USOARA FARA DURERI PUTERNICE SI ANTONIO SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!
Buna burticoaselor!
FELICITARI MICA !CE GRASUNICA ESTE MAYA!
MADI iti multumesc mult pt informatii
. Eu sunt la dr Puiu Carina si sper sa nasc cu ea,pt ca este si ea insarcinata si ar trebui sa nasca undeva in iunie.Daca se intampla ceva cu ea si naste mai devreme decat mine at cred ca o sa nasc cu Florina Mihalache.Pt ca ele sunt colege la cabinetul particular si am inteles ca se inteleg f bine. Dar eu tot sper ca bebele ei sa ma astepte e mine mai intai
.
In rest toate bune la noi. Astept cu nerabdare ziua de marti sa vedem ce mai este nou cu bebe!
Va 

pe toate !
38s fix.
lavini spune:
Lulu, acu' pot sa iti raspund la ce m-ai intrebat ieri:chiar IMI PLACE la cursuri, te destinzi, iti mai dezmortesti oasele si afli tot felul de chestii.Acu' dc toate astea or sa ma ajute sau nu la nastere(ca nu stiu cat m-as putea concentra in acele momente) o sa iti spun dupa ce se intampla evenimentul.Io sper sa imi faca nasterea mai usoara.
In rest, eu sper sa se grabeasca si bebita ta, sa nu o lasi pe Andrada singura in spital ca poate se plictiseste
.Si in felul asta capat si eu mai multe informatii pana vine flacaul pe lume.
Lavinia, 34+, 
ancamari spune:
Florina - bafta la eco!
Eu sunt de parere ca x sau y cm la circumferinta burtii nu au relevanta. In luna a 8-a am avut 110 cm constant si de vreo 3 sapt am 112 cm stationar. Dar bebel a crescut inauntru normal, lichid amniotic era saptamana trecuta in limite normale. Conteaza si in ce pozitie sta nazdravanul, cum se mai suceste "ca puiul la rotisor" - buna comparatie! Pe mine ma enerveaza pulpanele care mi s-au umplut de celulita, au multi cm in plus acum (m-am oprit din masurat acum vreo luna) si faptul ca ma mananca sanii si burta de vreo 10 zile de nu mai stiu ce sa le fac si cu ce sa ma mai ung, nu mai suport sa ma atinga hainele. Voi cu ce creme mai dati pe burticute?
Anca, 38s+3zile
Andrei Cristian
burtica
dianalaura spune:
Fetelor, hai cu galeria pt Andrada...eu am primit mesaj pe mess de la ea la 2 jumate ca a ajuns sotul si pleaca la spital...(eu de abia acum am revenit acasa, de aceea nu am scris mai devreme)probabil nu a mai avut timp (sau nu a mai lasat-o sotul
) sa scrie si pe forum ca pleaca...

HAI ANDRADA ! CURAJ! 

diana
38+3
IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...