fetie si baietel, camere separate de la inceput?

fetie si baietel, camere separate de la inceput? | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Adresez acest mesaj tuturor mamicilor, nu numai celor care au fetita si baietel. Cum este mai bine, sa le facem camere separat de la inceput, bineinteles daca exista posibilitatea, sau pana pe la 5-6 ani sa-i tinem in aceeiasi camera si abia apoi fiecare cu camera lui . Cred ca e posibil sa-i tinem in aceeasi camera daca diferenta de varsta este de 2-3 ani, asta e parerea mea. Voi ce parere aveti? Mamicile cu gemeni, fetita si baiat, cum au procedat?
Pupici la copii si la mamici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Eu i-am tinut in aceasi camera pentru ca nu am avut alta posibilitate.Au stat impreuna pina cind fetita avea 9 ani si baiatul 6. Pe urma am cumparat un apartament mai mare si acum fiecare are camera separata.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Daca exista posibilitatea, camere separate.
Eu le voi face camere separate chiar daca voi mai avea o fetita.

Adela

Julia http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

eu am citit ca e mai bine sa aiba fiecare camera lui, daca acest lucru este posibil, in special cei de sexe diferite.
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Eu nu am doi copii, dar am o sora apropiata ca varsta cu care am locuit pana aproape de 18 ani in aceeasi camera. Ne simtim foarte bine cand suntem impreuna si ne intelegem excelent, dar cred cu convingere ca e mai bine sa stea in camere separate cat mai devreme. Oricat de apropiati ar fi doi frati, au personalitati diferite. Daca ai posibilitatea, cred ca ar fi mai bine sa aiba fiecare coltisorul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu zic ca este bine sa fie impreuna la inceput si de abia de la o anumita varsta sa-i schimbi in camere separate (daca ai cum)!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Nici eu nu cred ca are cum sa-i deranjeze daca stau in aceeasi camera cind sint mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Da daca ai posibilitatea de a le oferi fiecaruia camera lui.Eu de abia anul asta am reusit sa le ofer fiecaruia camera lui.Au dormit in paturi separate,dar in aceeasi camera.
In plus le faceam si baie impreuna cind erau mai mici.
Acum gata,fiecare cu independenta lui.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Daca e diferenta mica de virsta intre ei atunci cum or sa stea separati, doar ar semana cu o pedeapsa, nu crezi? Doar daca e diferenta mare atunci da, caci e posibil ca cel mic sa-l deranjeze prea mult pe cel mare, sau poate si invers...nu mai au aceleasi interese, aceleasi jocuri...

Mergi la inceput