Iaurt Activia la 2 ani?

Iaurt Activia la 2 ani? | Autor: ixxi

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 2 ani si 3 luni si are probleme cu constipatia...in sensul ca iese zilnic dar f tare si ca bilutele....am incercat n tratamente (recomandate de medici) de la cele medicamentoase (duphalac, lass baby, debridat) la cele naturiste. nici unul nu a dat rezultate. Eu insami stiindu/ma cu astfel de probleme, le rezolv cu activia si atunci mi/a venit ideea de ai da si fetei. Daca ii dau 1/2 activia si restul pana la 200 ml iaurt normal se imbunatateste scaunul, dar nu cine stie ce....adica face tot "gloante"....zilele trecute i/am dat o cutiuta intreaga plus putin iaurt normal si a iesit afara super bine. Sunt sigura ca nu poate fi solutia ideala.......chiar daca ea mananca iaurt zilnic nu o pot tine numai pe activia.....

A mai incercat cineva activia la copii mici?

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eu i-am dat Activia copilului inca de la inceputul diversificarii, fara probleme, la sfatul pediatrei. Si daca ii face si bine nu vad de ce nu i-ai da un paharel intreg de 150 g. mai ales ca sunt si variantele cu musli sau prune.
Nici noi n-am descoperit un panaceu ptr constipatie, dar nu ne lasam.
Numai bine.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

e bine ca papa iaurtelul...a mea la 3 ani aproape, nici nu vrea sa puna gura pe asa ceva, nici fructe nu mananca.Nu are ce sa-i faca rau activia daca papa zilnic.
Andreea tot cu "gloante"....ce mai merge la noi...dimineata cand ii dau primul laptic(noi inca mai bem din biberon)ii dau sa inghita o lingurita de tarate(de la plafar)...taratele inmuiate in putin ceai/apa/lapte si cu putina mier(asta ca sa fi dulci, sa le accepte)....incerca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mali spune:

Poti intreba la farmacie (se da fara reteta) de šeupeptinaš este un praf din plante pe care il poti pune in lapte, suc etc seara (1/2 lg-ta) si dimineata. Eu i-am dat lui Vladutz, care e de varsta fetitei tale, ocazional, am inceput sa-i dau chiar inainte de a implini 1 an, evident cand era necesar. Eupeptina mi-a recomandat-o medicul pediatru si ceea ce face ea este sa šinmoaieš kk, sa iasa fara dureri. E absolut natural, nu da dependenta si poti sa ii dai pe perioade lungi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu i-am dat fetei activia de la inceputul diversificarii, simplu sau am pus fructe in el si a mers f. bine. si acum il maninca cu placere. nu vad ce rau poate sa faca.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Poti sa-i dai si Actimel..., incerca si cu suc de mere, pere, prune uscate...si vezi sa bea suficiente lichide
vecina mea are probleme mari cu fetita ei, are 3 ani, si pur si simplu nu vrea sa faca caca . trebuie sa faca, dar nu vrea sa-l "dea afara". insa eu cred ca mama are o parte de vina, prea devreme a vrut sa o invete la olita, de pe la 9 luni, si de atunci se tot chinuie asa cu ea...o tot aud ca-i da suc de prune, prune uscate, suc de mere, pere, lactoza, si e in culmea fericirii cand reuseste.

vezi ca banana, orezul, constipa.
sanatate, claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Crisa bea 100-200 ml de suc de fructe pe zi (mere, pere, kiwi, prune...etc) bea si apa, nu ii dau banana sau alte alimente care sa o constipe. Nu mai folosim pampi de cateva luni bune, sta singura si cu placere pe olita sau la "ecenu mae" cu reductor......Mananca la pranz legume, bea lapte praf H2 fara cereale (400-500ml). Am incercat sa/i dau H3 dar era jale cu constipatia. Lapte de vaca am avut 2 tentative si de fiecare data au rezultat probleme la burtica.

Unde gasesc eupeptina, ca la sensiblue si dona nu au....si daca lipseste la ei......

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurastanciu spune:

ai mei maninca si activia si actimel.singura solutie contra constipatiei la noi este ciorbita, supita. baiatul maninca de la inceput bine ciorbita sau supita, dar fata a inceput sa faca nazuri si au inceput si problemele cu constipatia. cind maninca nu are probleme.

copii mei au 2 ani si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Daca ai gasit solutia ideala nu inteleg de ce ti-e teama .Activia este un iaurt ca toate celelalte .Eu il maninc zilnic ..si in afara ca este f bun ..face si bine.Unde ar fi sa poata si fetita mea sa-l manince (alergica )

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

probabil ca iar o sa-mi sariti in cap, dar...ma risc. eu am avut mari probleme cu constipatia cind eram mica, si s-a rezolvat cu iaurt de casa (facut in casa) cu taritze...care mi-a placut si imi place si acum, cind nu mai am nevoie...
eu nu maninc niciodata danone, nici activia nici altceva. mi se par a fi produsele lactate cele mai pline de conservanti...cineva care lucreaza la danone mi-a spus ca de fapt felul in care arata iaurtul si gustul lui nu au nici o legatura cu procesul clasic de fermentare a laptelui...si daca in baza acestor sfaturi eu am decis ca nu-mi poate face bine sa consum asa ceva, nu stiu cit de bine le poate face (pe termen lung vorbesc) unor copii mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

vine si gica contra cu riscul de a primi "zambete"
1.NU, nimic din gama Danone pt. copilasi. Nu consumam nici noi, cu atat mai mult nu-i dau copilului.
2. si pediatra ne-a rec. sa nu-i dam nimic din gama Danone.
Explicatiile nu le mai dau, a fost suficient dezbatut subiectul si aici pe forum.

Poti sa-i faci iaurtel in casa si sa adaugi tu cereale(de la mag. naturiste si nu numai).

"A mai incercat cineva activia la copii mici?"
cunosc copilasi alergici la produsele din gama danone.

Mergi la inceput