Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34
Raspunsuri - Pagina 7
Alé spune:
mamidevladutz, betonu m30 e cel mai tare beton un fel de beton de beton. Cred ca e calificativul maxim in materie de rezultat bun la laparoscopie.
Asa ca, fetelor care urmati cu laparoscopia, de va spune ca sinteti beton, intrebati: M30?
Si io sint o pacienta de-a domnului doctor, citesc ce scrieti, dar nu postez pentru ca nu am o "viata" asa activa ca voi... nu fac nici monitorizari, nici laparo, nici nimic... astept doua linii sa ma duc sa ma vada din nou. Asta daca nu se intimpla ceva intre timp si devine musai.
Succes tuturor.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Zenobia spune:
Ale, iti doresc sa vezi cele doua liniute cat mai repede si te felicit pentru taria de care ai dat dovada pana acum. DD are grija de oamenii buni.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
break_fast9 spune:
na servus-tok fetele!
asa se saluta la noi!
am ajuns si eu acasa...vineri am fost la fire si am reusit sa vb cu dr T si cu Bogdan
Asa....pai 4 noduli care stau ca si cucuiele pe cap...vreo doi intramurali si unul posterior si unul mai in spate sau asa ceva(o sa ma uit clar pe externare scrie acolo)
Asa ...sunt vascularizati....trebuie sa fac tratament cu diphereline...3 luni apoi vreo doua pauza pana ies din menopauza...apoi merg la Dr. la ecografie ne uitam la noduli sa vedem de au scazut ca erau cam umflati...3 cm. 4cm. si 5 cm
Ideal ar fi sa scada la 1 cm...atunci scap de miomectomie daca nu....
ma cutziteaza dom dr. si apoi pregatirea pentru FIV!
NA cam asta e treaba
Am uitat.. am avut si un chist endometriozic de 3 cm....l-a scos DR. T!
Fetele care mi-ati tinut pumnii va multumesc!
Pupic pentru voi
Madutz...mi-am adus si eu aminte de faze de la anestezie...dar ale mele erau inainte de a adormi...mi-a spus sa respir de 3 ori si apoi am simtit cand mi-a bagat in gura aparatul ala de respirat....simteam ca ma sufoc
Ce e ciudat ca din toata afacerea mie personal mi-a fost si imi e frica doar de anestezie...in rest...abia de se mai vede ceva din... gaurele
Asa ca fetele care urmeaza sa faceti laparo ...va spun eu ca intr-o saptamana nici nu va mai crede nimeni ca a-ti trecut prin asta!
Vineri cand am fost la fire...la Elias...am vorbit ...o gramada cu dr. T
avea rabdare si chef si glume la indemana...trebuie doar sa-l prinzi!
-chiar cred ca ar fi mai bine sa nu il streseze nimeni cand iese din operatie ca poate se pregateste pt alta si oricum nu are timp prea mult!
la scos de fire am ramas surprinsa ca tinea minte ce se intamplase dupa o saptamana asa ca ....
Acu sunt acasa...broscuta e bine, a ramas 10 zile singura...stiati ca testoasele rezista si 30 zile singure fara mancare?
Sunt happy, mi-e putin teama de ce ma asteapta ...acu punem la cale!
PUSICURI
(scuze ca am scris mult)
smoly spune:
break,tie ti-a bacat ap de respirat inainte sa adormi?saracuta de tine !pe mine m-au adormit si dupa aia l-au bagat.dar cand am inceput sa-mi revin tot la fel ma sufocam si nu puteam sa zic nnimic,nici sa ma misc,nici macar sa deschid ochii.dar eu deja ma gandeam ca am trecut cu bine ,m-am trzit din anestezie si mor acuma la final sufocata de prostia aia de sondadar noroc cu anestezista ca s-a gandit sa mi-o scoata.Nasoala experienta
Alexela spune:
Dragele mele tutunici,
a trecut mult timp de cand nu v-am mai scris... Nici eu nu stiu de ce, cert e ca nu din neglijenta, ci pur si simplu pt ca nu am prea mai gasit ragazul necesar pt a o face. La serviciu s-au aglomerat treburile, acasa, v-am mai spus, ajung ca la hotel... Oricum nici noutati nu am prea mai avut, asa ca... N-am mai fost la monitorizare, v-am zis ca deja mersesem de vreo 8 ori si nu se vedea nimic, asa ca, pt ca nu-mi era deloc comod sa ma trezesc la 5 dimineata, am zis pas... Acum astept sa imi vina, deja sunt in Z45, asa ca sper sa nu mai intarzie mult, ca sa pot incepe stimularile... Cam atat!
In rest, ce sa zic?!?!?
Kora si Madlen, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie de data asta, dar sfatul meu sincer e sa aveti incredere in DD, nu face nimic fara un motiv bine intemeiat!!!
Felicitari proaspetei mamici, sa aveti cea mai frumoasa familie din lume!
Si, in rest, va doresc numai bine tuturor, fara nici o exceptie!!!
Va pupic, cu drag
http://t2.lilypie.com/o2Gep3.png
break_fast9 spune:
Alexela...e greu stiu...mai ai rabdare si putere!
Smoly...de fapt adormisem doar ca ...inca mai simteam!
Oare nu exista altfel de anestezie? ca asta e naspa...daca va mai trebui sa fac operatie numa' de asta mi-e frica!
ysa26 spune:
Va pe toate.
E cam liniste pe aici... Va ascundeti de caldura/
Ylinca ai vorbit cu T pana la urma?
simonasima spune:
Si eu am facut laparo pe 20 aprilie si am acelasi rezultat ca al tau, dar mi-a dat sa fac Diphe incepand cu prima menstruatie. Sigur ai facut laparo pe 20 aprilie, ca eu stiu ca doar pe mine ma operat in ziua respectiva.
[/quote]
simona
simonasima spune:
pentru Smoly: Si eu am facut laparo pe 20 aprilie si am acelasi rezultat ca al tau, dar mi-a dat sa fac Diphe incepand cu prima menstruatie. Sigur ai facut laparo pe 20 aprilie, ca eu stiu ca doar pe mine ma operat in ziua respectiva.
[/quote]
simona
[/quote]
simona
inuta12 spune:
ziua buna..
va rog mult se poate sa ma ajutati-ma cu niste informatii..?
am facut spermograma la IDS si sunt anumite lucruri pe care nu stiu cum sa le interpretez:
- anticorpi antispermatici: 40 %
- velocitate : 11 pm/s
- indice de mobilitate 127
- forme normale 28 %
- viabilitate 45%
- atipii la nivel de (urmatoarele au fost bifate):
- cap (alungit,subtiat,microcefal,acrozom absent,baza anormala,acrozom malformat)
- piesa intermediara (rest citoplasmatic, angulatie)
- din spermatozoizi analizat: forme tipice 28% si atipice 72 %
va rog mult
pana vineri mai astept si rezultatul la spermocultura sa vedem daca exista vreo infectie...penttru ca la leucocite scrie 1,8 mil/ml
va multumesc anticipat