Aspirante optimiste > 20 ani ( 99 )
Raspunsuri - Pagina 6
andreutza23 spune:
pe fetita mea o va chema Mara sau Paula. eu sunt de acord cu 2 nume dar sotul meu nu.el are unul singur in timp ce eu am doua(si andreea si iustina) si amandoua imi plac f mult.
mi-e soooomn
http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006
ariana1005 spune:
Rox ce hotarata esti ... cu noua ta semnatura
Ai reusit sa faci poza filmulul de la HSG? Ca sunt curioasa ... ca sa fac si eu la al meu.
Proiect BB inceput in mai 2006
Andreea
irlandeza spune:
Pai chiar daca au doua sau mai multe prenume, tot un singur nume il folosesc.
Noi 2 singurei
5+
ariana1005 spune:
Andreea eu doar un nume am ... la fel ca al tau si mi-am convins sotul (el are 2) sa mergem si la copii cu un singur nume ... chiar daca o sa iasa discutii cu nasii sau parintii.
Pe ai mei o sa-i cheme Ilinca si Andrei (la baietel ma mai gandesc ... vreau neaparat nume de Sfant ptr. amandoi)
Andreea
marig spune:
si eu vreau un singur prenume.
Stefan daca e cu cuculet
daca e fata ...mai vad ce nume gasesc
http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png
mai 2005
rox_dox spune:
ariana...acum ma stradui sa urc poza pe site...
anunt cand e gata...
noi suntem adeptii unui sg nume pt copil, pt ca oricum il vom striga dupa un sg nume...
si nu-mi place la scoala daca mai e cineva cu acelasi nume..pe ala sa-l strige asa..si pe al meu dupa al doilea nume, nume dupa care el nu a fost strigat niciodata..
am avut o verisoara mica in situatia asta si era f dezorientata...
lasa asa...unul sg si bun!
pupici la fete!
_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!
Nunta noastra!
kalosalina spune:
Eu cred ca am luat-o rau razna...Aseara ii spuneam sotului meu ca am bebika in burta si ca pe parintii mei ii vom anunta de Sf C-tin si Elena (ca e ziua mamei mele) iar pe toti ceilalti in iunie cand sarbatorim 2 ani de casatorie. Pe soacra-mea as anunta-o dupa ce nasc ...cum spunea si Remiclea, la sarcina trecuta cand am anuntat-o nu a reactionat in nici un fel...ii zicea sotului ca sa vedem...dc duc sarcina pana la capat...chiar ma gandesc ca poate m-a influentat si ea negativ de am pierdut-o...
Cand m-a auzit sotul saracul imi zice "tu stii ceva si nu vrei sa-mi spui"...ce sa stiu doar la 15 zile???...dar cum spuneam am luat-o razna...nu-i asa?
Bebica te asteptam! august 2006
marig spune:
avem o problema noi cu soacrele ,din cate vad eu.
oare este vreo aspiranta optimista care se intelege bine cu soacra?
eu n-o prea suport pe a mea.bine c-o vad rar.ca de altfel as sugruma-o.
oofff.soacre,soacre
http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png
mai 2005
remiclea spune:
cred ca eu trebuia sa o anunt cand avea copilul 1 an. intr-un fel, nu stiu ce sa zic. ei i-a murit baietelul acum 2 ani(avea 1 an si 6 luni) si spune ca nu ar suporta sa mai vada un alt copil micut. dar acum spun si eu ca este egoista. asta ar insemna ca noi sa nu mai facem niciodata copii ca va suferi ea. nici asa nu merge
4+
poze
ariana1005 spune:
Alina poate nu ai luat-o razna si poate asta va fi realitatea.
Eu zic ca putem sa visam si sa ne inchipuim ce va fi daca ...
pentru ca e atat de frumos sa visam in fiecare luna ...
eu cred ca asta ne da puterea sa continuam
Andreea