Aspirante optimiste > 20 ani ( 99 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cum s-a incheiat programul am sters-o acasa.
Multumesc tare mult de raspunsuri, fetelor.
Pup, Andreutza,Irlandeza, Claudinna,Baby, Blanche,Michele (ma bucur sa te cunosc)

Offf ...Baby, ce bine ra fi sa fie de la bebe. Si ce sa fac ..stau si astept ziua de testare? Sau iau utrogestan?
Irlandeza, da, am gresit..TB este 37.1 de 5 zile.

Cum ma simt?

Ma simt de parca vine CM... Asa simt burtica...
Stiu ca multe fete au zis ca asa sunt si simptomele de bebe dar ma tem. E prea devreme pt CM
Iar sanii la fel ca si ieri.. Parca ceva mai putin durerosi (ori m-am invatat cu durerea si nu-i mai iau in seama) si aceleasi senzatii de sagetare si arsuri prin ei, adica asa..pe mijloc , la sfarcuri si in interior ..Nu stiu daca ma intelegeti. Uneori parca ar fi mancarime dar..nu e chiar asa...e ca o fierbintzela mai mult..
De aia eram aproape sigura ca ae bebe ... Acum nu mai sunt asa sigura, dupa testul ala si dupa sangerare...
Dar sunt suparata daca e CM ca e prea devreme..si asta ar insemna ca m-am dereglat..
Sau daca e bebe si e problema cu el? Sa iau utrogestan sau nu?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

ELARA iti inteleg ingrijorarea dar chiar nu stiu ce sa-ti spun. Dupa parerea mea daca ar fi sa iei utrogestan acum si daca nu e bb risti sa te alegi cu o dereglare pt. ca am inteles ca nu ai luat inainte. cred ca ai mentionat pe undeva, insa eu te mai intreb o data in ce zi DPO esti? Vad ca simptome de gravi ai.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 6+

Mergi la inceput

Toate pe acest forum sunteti minunate...
Mereu am primit raspunsuri la diverse nelamuriri, dar acum vorbele voastre sunt foarte pretioase pentru mine si incurajarile voastre valoreaza atat de mult.
Nici nu va pot multumi suficient.
Va doresc sa va indeplineasca Dumnezeu Bunul dorinta de a avea un copilas (sau mai multi )

M-am mai linistit. Mai ales ca am postat intrebarea si la "Vine barza" si la "endometru, monitorizari..." si am primit numai raspunsuri incurajatoare si de la voi la fel...

Adevarul e ca ma bosumflasem si ma cam ingrijorasem. Acum am ajuns acasa si abia astept sa pun utrogestanul.

Sper sa ma intorc si sa va dau vestea buna.
Am mai identificat un simptom la "Vine barza" pe care il am si eu: mameloanele moi si se retrag in interior. Daca le ating se ridica si apoi cam in un minut revin la loc.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Buna, Gugule, ce faci?
Am intrebat de tine.
Uite mai jos ce am zis in primul mesaj:

"Am fost la baie si am o f usoara sangerare inchisa la culoare (care s-a luat pe servetel) cam cum e CM-ul spre sfarsit.
E prea tarziu sa sper ca ar fi de la nidare? Daca ar fi bebe?
Sunt Z22 si Z9 DPO cu un CM de 28 zile.
Azi e a 5-a zi de TB 37,1."

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Elara-ai muulte simptome de sarcina

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Michelle,

quote:
Originally posted by Michelle81

SUFLETEL te asteptam

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Michelle,
Nici nu stiu sa va multumesc ca m-ati linistit.
Ma repete, stiu... dar asa simt.... Ma simt coplesita. Va sunta sa recunoscatoare.
Eu nu imi imaginam ca imi pot face atatea griji. Eu credeam , ca atunci cand ramai, tr sa vina momentul de testare, se face testul iese pozitiv si gata.

Daca acum sunt asa sperioasa mai tarziu cum o sa fiu? Sper sa fiu calma... sa nu ii fac rau lui bebe

quote:
Originally posted by Michelle81

SUFLETEL te asteptam

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Fetelor, ce ti-e si cu simptomele astea de sarcina!

Cred ca e singurul caz in care ne bucuram sincer ca ne doare ceva.
Acum ma bucur ca ma doare burtica de parca vine CM, ma bucur ca ma dor sanii si ard.. si cum ma mai misc si se misca bluza pe ei "se supara", ma ustura, ii dereanjeaza si se ridica, apoi iar se retrag in interior. Ma bucur daca ma gandesc ca e pentru bebe.
Si imi pare muuuult mai usor de suportat.

Bitza, se pare ca suntem surori cumva ca si cand apar eu....pleaca toata lumea..

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Poate a inceput vreun film frumos la tv si numai eu stau ca zuza pe aici...

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

iNCA SUNT STIRI. Poate Carcotasii daca au inceput.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput