Aspirante optimiste > 20 ani ( 99 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Pe mine ma papa palma stanga rauuu de 4 zile...
Imi vine s-o tarasc pe asfalt pe langa mineee
JUR

Si daca nu pap cand mi-e foame.....
As fugari si o vaca vie s-o musc de pulpa....

http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu aproape zilnic bag cate una,si nu m-am ingrasat decat un kg asa ca tot inainte

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by ariana1005

Felicia nu avem nici o mamica pe ziua de astazi.

Nu vrei tu sa ne dai vestea mare? Cum te mai simti? Vreun test ceva?

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

ariana, eu inca nu am facut nici un test, mi-e frica de ceea ce o sa-mi arate. Prefer sa mai astept. Pana acum pot spune ca doar sanii ma dor putin, sunt mai mari si urinez destul de des. Habar nu am ce ar putea sa insemne aceste simptome, astept asadar miracolul. Tu cum te simti?

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Monica si eu voi face in principiu HSG saptamana viitoare, chiar daca in mod normal trebuia sa rezolv problema ovulatiei initial...dar daca asa a hotarat doctorita, ma supun. Tu unde faci? Eu zic sa ne incurajam reciproc si vom trece cu bine si peste asta!!

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Nu reusesc sa tin pasul cu voi asa rapide sunteti!euastept sa ma apropii de ovulatie si ii dau bataie,fac totul si cu picioarele pe pereti am sa stau numai sa raman!cum e cu temperatura ca eu sunt mai habarnistasi nu prea stiu,poate ma lamureste si pe mine,si ceva sfaturi de la voi astept cum sa raman cat mai repede si sigur!Am fost la control pe 27 aprilie si cica totul e ok dar vad ca se lasa asteptat!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Tb trebuie luata dimineata, la aceeasi ora, inainte de a te ridica din pat. Ea se poate lua si vaginal (mi se pare ca este cea mai indicata metoda). Ziua ovulatiei va fi ziua in care TB scade brusc. Apoi va creste si dc se mentine ridicata in jurul valorii 37 sunt sanse sa fi gravi. Sper ca te-al lamurit cat de cat.

Poti sa cauti si pe google dupa "temperatura bazala"

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Kaloselina-mersi de lamurire.De doua ori am ramas gravi ff repede fara calcule,fara nimik insa acum sunt in a treia luna de incercare si nu mai am rabdare!

SUFLETEL te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

Kaloselina-mersi de lamurire.De doua ori am ramas gravi ff repede fara calcule,fara nimik insa acum sunt in a treia luna de incercare si nu mai am rabdare!

SUFLETEL te asteptam

Te inteleg asa de bine...Si eu trec prin aceeasi nerabdare dupa pierderea sarcinii. In fiecare luna sunt aproape sigura ca "de data asta am reusit" dar apoi vin uratii si o luam de la capat...Ma rog la Dumnezeu sa ne dea putere si sa ne trimita cat mai curand copilasul mult dorit!

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Felicia eu chiar nu am nici un simptom
Nici dureri usoare de burtica n-am mai avut ... asa ca si eu ca si tine sunt la marea asteptare

Inca sper ca s-a prins BB luna asta ... dar in acelasi timp ma gandesc ca ar fi trebuit sa-mi dea un semn pana acum ca a aparut in peisaj

Azi noapte am visat ca eram insarcinata ...aveam probleme cu sarcina ... s-au rezolvat chirurgical ... si am dat nastere unui baietel brunet si cu tenul masliniu (desi noi amandoi suntem blonzi cu ochii albastrii)

Nu stiu ce inseamna asta si daca o fi de bine sau rau

Proiect BB inceput in mai 2006

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Hello!!!!!!!!
Pe unde sunteti? Faceti teste de sarcina? Atunci sa fie II la toate!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput