Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanica2006 spune:
Chiar asa , referitor la basmalutze, astea trebuie legate cu un nod la spate si cum bebe nu sta inca bine in fundic, nu-l deranjeaza nodul la spate? Hai ca poate-i tampita intrebarea, dar ma framanta tare!! Cum ai facut Asiza cu baticutzul rosu al lui Denis??
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
asiza spune:
Bogdana, Oradeanco...v-am trecut in listutza...
Roana, kikineata...efectuat completarile de rigoare!
Dandusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...woow...de dor mi-a fost de un mesaj de la tine!!! Bine ca sunteti ok..si mai baga si tu cate-un mesaj de la mama motana!!!!! Crinutza in costum de baie...hmmm...ii povestesc maine dimineata la Denis...baga baga poze, nu sta
...
Multumim de "complemente" Daphna, Dianocica, Flore(nu-i secret...da' e un program banal de imprimanta de fapt)Chris(na ca te pup si pe tine chiar daca nu esti pupacioasa si te stergi
)...

...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
asiza spune:
...si mai multumim...Roxanica, Desiree (nu-s ochii mei ca ai mei is caprui, nici a lu' Cristi ca ai lui sunt verzi...da' vecinu'...are niste ochi albastri.....
...glumesc, socru-mio e de vina pentur ochii lui Denis).
Flore, manca-o-ar mama de fetita curajoasa!!!! Ea n-are nicio treaba, mai greu e pentru noi, adultii, ca constientizam...o sa fie probabil putin nedumerita cand ii veti lua ghipsul jos ca va fi muuult mai usurica
...
Roxanica, da se leaga cu nod la spate, dar eu am in carucior un fel de pernuta/sustinator capsor si...habar n-am cum sa ma exprim sa intelegi...ii pun capsorul lu' Denis pe ala si astfel capul e putin mai sus si ramane un fel de loc gol la nivelul gatului, intre gat si carucior pe un plan, intre gat si trunchi pe un alt plan...'ntzeles???
..ca io ba...sau, varianta easy...intorci putin baticul intr-o parte ca-i mai smecher si rezolvi si problema nodului care vine putin in lateral!!!
...
Ma duc sa ma culc...Noapte buna!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Dia1609 spune:
asiza, super pozele, chiar a crescut mare-mare Denis ... mi-a placut muuult prima
kikineata, of, prin cate ati mai trecut si voi... dar lasa ca trec toata si va fi bine!
danduso, asteptam poze cu creinuta cercelata, nu de alta, dar ma pregatesc si eu de actiunea gaurit urechi la Oana .. sa-mi povestesti la ce sa ma astept
chinicoooo, ce face shefa? dar piromanu'?
kokorino, super mama, nu stiu cum faci fatza ...
danita, disparuta? bb paul ce face?
aelito, o mai cantaresti saptamanal pe sofia?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Teutz spune:
Dbunny, multumim! Cred ca si noi ne vom muta cat de curand in cada mare, ca stropim totul in jur de cate ori facem baie in vanita. Felicitari pentru kg pierdute!
Ariadna, multumim frumos! Alexia are falcute, dar in poze pare mai dolofana decat este in realitate. Cei care au vazut mai intai poze cu ea si apoi au vazut-o in realitate mi-au spus ca se asteptau sa fie mai mare si mai grasuna, pentru ca in poze asa se vedea.
Roxanica, nu aveti de ce sa ne invidiati! Si David are falcute, manca-l-ar mama pe el de scump! Mai mici, dar are! 
Ruxandra, imi pare rau ca vei intra mai rar pe la noi! Sper ca orice problema ai sa se rezolve repede! 
Dandusaaaaaaa, 

Vrem poze cu Crinuta “cercelata” si in costum de baie! Ma bucur ca sunteti ok! Va asteptam in Bucuresti, sa mergem in parc! 
Lorym, ma bucur ca Rianna nu a patit nimic de la cazatura! Imi pare rau ca ai probleme in casnicie. Sper sa se rezolve, tu stii cel mai bine ce e bine pentru tine si pentru puiul tau! 
Ktrinel, vazut pozici din parc! E tare frumoasa si dulce Ana Julia!
Kokorina,
mamica eroina!
Kikineata, dumnezeule, prin ce ati trecut si voi! Mi-au dat lacrimile cand am citit cat a suferit sufletelul tau.
-ici de la noi Sarei Maria si multa, multa sanatate! Sa dea DD sa nu mai trebuiasca sa ajungeti la mana medicilor, ca, din pacate, sunt multi incompetenti si nepasatori! Despre faptul ca nu mai vrea sa manance laptic nu stiu ce sa-ti spun.
Flore, off, si voi cu probleme, mai copii? Imi pare tare rau! Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau!
-ici multi Alessiei, ca sa treaca repede cele 5 saptamani! Bai, ce medici cretini! Ma apuca niste nervi cand aud de astfel de cazuri! Cum pot sa controleze superficial un bebelus, sa nu descopere niste afectiuni care depistate la timp se trateaza mai usor?!!! Oricum, bine ca au observat si acum, cat e mica si nu merge in picioare. Am vazut cizmulitele! Iubita de ea, ce scumpa e!
Adinazot, bravooo! Ce ma bucur ca galushca ta e ok!
Mai, Bambo, mai, ce dulce e Antonia! Cum sta ea cu dintisorul (dintisorii) la pozat! Felicitari!
De Raluca_u mai stie cineva ceva? Ne-a spus ca s-a intors de la munte si pe urma n-a mai dat pe la noi. Ralucaaaa, ce mai face Adinuta?
Chris, am ras cu lacrimi!
cu alte cuvinte capraru e in viata?!?!? nu stiu de ce, dar eram ferm convinsa ca e intre cei drepti...ce o fi fost in capul meu?!?
Dianarus, vazut poze de la botez. Se pare ca i-a placut lui Marc in cristelnita! Ce familie frumoasa sunteti! Sa-ti traiasca flacaii si sa va aduca numai bucurii, ca tare aratosi sunt!
Dianocica, sper sa aveti vesti bune de la dr!
-ici lui d mic, ca sa-i iasa dintisorii mai repede si fara dureri! Cat despre proasta aia... sunt convinsa ca i-ai spus ce merita! 
Crykett,
Dementiala faza din autobuz! 
Ramsan, multa sanatate sotului tau!
Dolores, bafta multa maine la dr! Sper ca nu va fi nevoie de ghips! Asteptam vesti bune! 
Asiza, Denis e un frumoooos, manca-i-as falcutele lui! Vad ca stie si el ca e handsome. Super colajele!
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Hai ca scriu la mesajul asta de vreo trei ore!
Va pupacesc pe toate si va urez noapte buna si sanatate multa voua si copilasilor vostri! 

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
Acum vad ca e trecut de 12 noaptea, asa ca pot sa spun: La multe lunisoare, scumpa mamei Alexia! Sa fii sanatoasa si sa ne umpli viata de bucurie ca si pana acum!
La multe lunisoare si pentru Tudor Matei de Bebyta, Delia de Lory32, Radu Ioan de Nanuk, Alessia de Miraco, Matei Cristian de Irinabr!!!
Sa fiti sanatosi si norocosi, copilasi!!!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Dbunny spune:
Din capitolul 'ies in oras si cumpar numai bebelushului' marturisesc ca sambata i-am luat puiului sandale de gala ...sa se potriveasca cu costumasul ce ni-l punem pe noi duminica la o petrecere(prima comuniune, la un nepot catolic, nu stiu cum se cheama in romaneste)buuunn.
Azi am fost in oras sa-mi caut ceva stil bolero, sa-mi acopere umerii...si e credeti c-am cumparat ? Exact!! Alte sandalute puiului!
Pot propune si eu o tema?
Talpa papuceilor. De la ce varsta credeti ca e nevoie de talpa tare la papuci la bebe ? Aici se recomanda de la 7-8 luni si cica e musai, ca odata ce incepe pruncul sa stea in picioare, i se pot indoi gleznele; sunt fragede inca, trebuie papuc strans si talpa tare... ce parere aveti ?
Ma duce gandul pe vremea cand mama avea bebe mic...acu 28 de ani...erau atatia papuci cu diferite talpi si inchizaturi ?
PUpaciuni
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Ariadna30 spune:
Buna dimineata, fetelor!
De vreo 2 ore va citesc mesajele....si nu mai reusesc sa termin. Adevarate foiletoane, dom'le!
Aveam de gand sa termin de citit in noaptea asta, iar maine sa mai scriu cate ceva....dar vreau sa-i raspund madalutei...
madaluta, multumesc pt. sfat.
Am incercat doar o data cu ceai de musetel; a baut f. putin, dar asa bea el in general ceaiul...nici pe cel de la Milupa nu-l bea cu placere. Totusi, am observat ca, desi nu bea mai deloc din biberon, daca ii dau cu lingurita, bea chiar si 50 ml. O sa incerc si varianta ta; nu i-am dat niciodata Baby drink, sper sa-i placa.
In privinta anemiei....eu cred ca pediatra ar fi trebuit sa-ti recomande sa-i faci analize copilului si abia apoi sa-i prescrie nu-sh` ce doze de fier. Nu stiu daca ai citit mesajul in care anuntam ca mergem sa facem analize....tot din acelasi motiv : ca i se parea ca Bogdanel e palid (sincer, si mie mi se parea la fel). I-am zis ca acum mananca destul de bine copilul si ca nu vad de ce ar fi anemic....si ca poate "paloarea" e datorata faptului ca imi seamana la ten, adica e alb ca si mine.
In fine, dupa ce a vazut rezultatul analizelor, m-a anuntat f. multumita ca n-are nimic copilul. Eu de colo : "bine, atunci ce e cu paloarea?" Mi-a raspuns ceva de genul : "doar ai zis si tu ca iti seamana si ca erai si mai alba decat esti acum ...in copilarie; iti seamana la ten si cu asta basta, copilul e sanatos".
Fa-i hemograma copilului, nu-i da suplimente aiurea...doar pt. faptul ca pediatra considera ca e palid.
kokorina,
pt. tine si puiutii tai. Multa sanatate...si sa se linisteasca Pascal cat mai repede! Poze voi pune, dar am probl. cu calc. in mom. asta. Cand credeam ca in sfarsit pot pune si eu poze, a inceput calc. sa-mi faca figuri....nu-mi mai permite sa instalez vreun program.Aveam cateva poze, dar erau in partitia C...si s-au dus cand am reinstalat windows-ul. 
Sper sa termin de citit maine dim., ca acum nu mai pot sta...
aka spune:
neata. haideti la cafea
.
poza concurs
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
crykett spune:
Vin si eu la o