Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 14
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by chris80
eu sunt curioasa sa stiu cam cati ani are capraru ,daca tot am aflat ca e in viata bine merci, daca lucreaza la stat sau la particular si cum se poarta cu copiii. asta doar asa, de curiozitate.
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Nu stiu decat despre ani. Muuuuuuuulti, eu l-am vazut anul trecut la emisiunea aia la TVR1- "Profesionistii". A facut razboiul, a fost in lagar.....insa restul curiozitatilor raman si la mine. A, si...apropo, la televizor parea ca sta destul de rau cu vederea.....asa e?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
dolores spune:
buna seara,
kikineatza, am citit mesajul tau si mi-au dat lacrimile. intr-o oarecare masura iti inteleg suferinta ca si eu am avut o problema cu david de a stat cu branula in manutza mica si conectat la aparate pt inima...imi pare rau ca problemele continua, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa accepte laptele. sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste greutati si sa te intareasca cu speranta ca va iesi soarele si pe strada ta.(ca tot mi-ai adus aminte: eu eram fata cu omuletzul)
flore, maine ma duc cu david la dr. e posibil sa ii puna atele si iar e posibil sa-l puna in ghips..in urma unui control + radiografie la bazin..il pune sau nu..vedem. i-au pus atele?
lorym, daca te linisteste ceea ce iti zic, o fac: si david a cazut din pat de 2 ori..stiu cum te-ai simtit..te-am tot sunat, ti-am scris si pe mess.daca citesti mesajul asta, da un semn
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
doradora spune:
ramasasam datoare cu steamerul: l-am luat de la quelle si sunt f multumita de calitate.fina mea are unul de firma-gen moulinex, philips-dar e cu 2 etaje, nu cu 3, ca al meu. tot ea a comandat ceva echipament sport de la televizor si imi spunea ca i l-au adus cu mare intarziere.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
quote:bravo, domne.pai data viitoare da mi si mie un pm cand va ies maselele de minte sa stiu ca-ntro saptamana ne infiintam si noi
Originally posted by katerynaquote:
Originally posted by dianocica
mda, banuiam....cica se mai vede un rand de dintisori. caniniima duc sa mi iau un pic campii si poate revin. a. la noi nu a fost niciodata gingia rosie si nici umflata. deci se poate si asa...
diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
diana si la Anelin se vad caninii de cateva sapt. Ma rog acum e gingia alba si se vad caninii. urmeaza sa erupa in curand, dar sa vedem cand. la canini se poate umfla gingia si sa iasa dupa 2-3 luni ptr ca ies mai greu.Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Uite aici linkul.Multumim mult.
doradora spune:
caut acum pe net un cv al lui capraru, v-am zis ca sunt curioasa, si m-a amuzat un comentariu: Comunica cu pacientul chiar daca acesta nu stie sa vorbeasca.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
e te flori, si ce daca ma uita toti?s o gasi vreuna din voi sa si faca casa sau macar s o amenajeze sa manca si gura mea ceva...sa iau si io mancare la puradel. bre. si da, mamo omida, da si la fata cu camomila aia ca mi arde buza. si vorbind de....nu mai bine punem in galeata ai niste busuioaca de bohotin? sau mai bine niste sangria? si felii de piersici si portocale peste? taiate rondele...
si n o facem mai bine butoi?sa stim o treaba 
gluma gluma da' tot respectu' pt nea capraru.
sa ne traiasca, io zic ca l a luat pe spock.
asiza spune:
Pentru cine nu mai poate de dorul nostru
...poze noi cu noi!!!! ![]()
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
doradora spune:
quote:
Originally posted by asiza
Pentru cine nu mai poate de dorul nostru...poze noi cu noi!!!!
Oanacu
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
nu vrea...
chris +
alexandra varsta alexandra
bebeii nostri
dolores spune:
pune pe public
quote:
Originally posted by asiza
Pentru cine nu mai poate de dorul nostru...poze noi cu noi!!!!
Oanacu
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
Laura13 spune:
salutari mamici!
sunt furioasa rau.. pe pro a fost "capcana pt hoti", imi place tare mult filmul asta si au taiat astia din el la greu. stie cineva vreo adresa de mail unde sa imi pot descarca nervii??????
asiza nu vad pozele!
adinazot ma bucur ca totul e ok!
chris pune un link cu cv lui capraru, ca si eu sunt curioasa, dar mi-e lene sa caut!
dianocica ma bucur ca totul e ok!
dolores 
fug la somnic ca doarme puiul dussss!
sper sa avem o noapte usoara si noi si voi!
va pupic!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Anelin-George (7 ian 2007)