Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

AURAS,CRICKET multumim!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ADINAZOT-bine ca ati scapat cu bine

DIANOCICA cred ca e c-am devreme pentru canini,eu stiu ca ies dupa ce ii cresc toti dintisori din fata (4 jos si 4 sus)
Sa va spun de ultima perla a copilului meu ANDREI :ieri, in masina 104,caldura mare si o tanti isi da jacheta jos si ramine in tricou,la care fimiu se intoarce la mine si imi spune-"ete mami tanti e sexi" au ris de el toticare la auzit iar eu ma inrosisem la fata

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dianocica stiam ca eruptia caninilor are loc ceva mai tirziu ...ordinea era cam asa incisivi centrali inferiori si apoi superiori , incisivi laterali inf si sup ,premolari si apoi canini...am gasit un articol pe dc :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=98...sper sa-ti fie de folos
adinazot ma bucur pt vestile bune...mai bine o alarma falsa decit ceva trecut cu vederea si cu consecinte pe mai tirziu
flore sa va fie cu folos cizmulitele si se treaca repede cinci sapt ...spuneai ca faci echo pt ca alessia a avut circulara de cordon am vazut ca a avut apgar 9 si nu inteleg....a avut intrauterin semne de insuficienta fetala ?...ca dupa apgar totul e ok...bubu a avut dubla circulara de cordon , am nascut normal iar in momentele de contractie max facea bradicardie (ii scadea pulsul) , a primit apgar 9 si totul a fost bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

POZICI cu TONI in lumea viseloraici

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

auras mda, pai asa stiam si eu. dar te pui cu dl...? pai de aia am si fost la doctor azi, sa fiu sigura ca nu i altceva. dupa ce l a buzunarit bine a zis ca sus -adica urmatorii- nu se vede nimic. nici la astia nu s a prea vazut, deci s ar putea sa fie ceva dar ...nu stim. in schimb jos se vad caninii. or iesi urmatorii, or iesi altii inainte..... oricum, 90% e din cauza dintilor. numai daca apar alte simptome in urmatoarele zile, atunci mergem si mai vedem.

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Madaluta am facut analize coprocultura si pt. paratizi tb sa iasa da n-a iesit. O repet. Na ca mi-ai mai dat ceva de facut!!
Marani, puca mea cat era mica cerea des si aveam 6 - 8 mese pe zi de adunam pana-mi sareau ochii 45 cu 85 cu 65 daca manca o suta era sarbatoare si brusc a trecut la mancat la intervale f. mari dupa ce a luat antibiotic la prima infectie urinara. Era prietena cu Baby Drink dar nu bea mai mult de 50 - 70 pe zi. Constipatia facea parte din decor o luna ca masa nu si-a dat seama ca daca ea nu manca mult ce caca sa faca si am lasat-o 2 zile si si-a revenit. Oluna am folosit supozitor dar nu iesea cate 3 zile si era rau. Minora problema sunt atatea care pot ajuta. Mai ales cu diversificarea face si de 3 -4 ori pe zi.Macar mai aud bebiti care nu mananca 12 ore la Sara Maria se intampla frecvent in ultima vreme. Dar e vesela vioaie uneori e prea cuminte si "ganditoare".
Flore26 exacta ce-am spus pediatrii nu se uita si spun prea tarziu. Fii fericita ca nu e tarziu deloc. Va fi bine
Chris80 Capraru e in viata ea nu mai e dar va scoate o alta carte si va semna si cu numele ei in memoriam.
Macar mi-a spus ca e inainte cu 3 -4 sapt dezvoltarea ei psihomotorie dar la ce progrese vad la voi nu prea cred. Oricum eu sunt mai mult decat multumita ca e agera.
Alexandra 25 Da sunt convinsa ca ma vegheaza cineva, mama mea (Maria o chema) e trimisa de DD sa ma pazeasca si sa ma indrume. As pune poze da tre sa-mi iau inima-n dinti ca dureaza si am vazut ca Yahoo inchid faza cu Photos mai cuget si in weekend poate.
Laura 13, Kokorina pai ce eu n-am bocit destul la odisee si pana acum, imi scot parleala fratilor!!! Surorilor de fapt!!

KIKINEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

quote:
Originally posted by kokorina

KIKINEATA....m-ai facut sa plang,Doamne prin ce probleme a trecut mititica de ea.da' ce-am mai plans sorooooo....inca un mesaj de asta si sec canalele lacrimale....dar,tu de fapt nu esti o KIKINEATA,tu esti chiar un om,o femeie mare si puternica.Dumnezeu ne iubeste pe toti si are grija de noi!si da,mergem impreuna la spitalul 9...si copii ii lasam la ASIZA.facem trampa?ASIZAAAAAA....hu,hu?te-ai ascuns dupa un fir de iarba?sa stii ca te vad........glumesc desigur,mai facem haz de necaz.

TU m-ai facut sa rad cum n-am mai ras de mult! Asa e nu sunt o kikineata sunt o femeie mare de vreo 75 de kg si inainte de a naste aveam 96 am incercat sa bat suta da' am nascut mai devreme cu zece zile!!! In tinerete aveam 45 - 50 apoi pana acu trei ani vreo 55 - 58 kg pana au dat bolile stomacului in mine si am mancat doar paine branza cartofi paste orez si am rezulata cea care sunt acum. Sunt cam ca inainte de a ramane insarcinta dar ce am slabit am slabit fix in primele trei sapt apoi nimic. Eram maniaca cu step aerobic si tae-bo faceam 2 ore zilnic timp de f multi ani (vreo 10 ani).
Credeam ca voi fi depresiva dar deloc as vrea sa tin cura dar cat timp Sara Maria nu merge excelent nu pot sa ma focusez. E ultima mea grija. Ei nu chiar dar...
CORECT Asiza e cea mai indicata persoana, vrea nu vrea asa ii este dat macar pana ne revenim. Si oricum acolo la 9 tb sa mergem impreuna ca sunt altii mai breji ca noi si tre s-avem grija una de alta ca altfel ne intoarcem mai rau.

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

KIKINEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor va multumim din suflet pentru urarile pe care ni le-ati facut ieri. Sunteti niste mamici de nota zece cu super-bebei [pup cate unul pentru fiecare. Nu vreau sa par nepasatoare ca ieri am postat doar un mesaj ff scurt pentru Rares si atat... dar in gandul meu erau si bebelinele si bebelinii care sarbatoreau 5 respectiv 6 lunisoare
Si eu sunt cam deprimata pentru ca sotul meu are probleme de sanatate pe care dr. nu le clarifica. Face temperatura, transpira, are dureri de cap, pp este inchis la culoare, are ameteli, nu se poate concentra, se simte obosit samd. La echo abdominala ficaul si splina sunt marite, are anemie si VSH marit. Astia zic ca ar fi o infectie, dar unde e localizata si cu ce anume, numai DD stie.
Kikineata am citit povestea voastra. Esti o mamica foarte puternica, dupa cate ati indurat voi si Sara. Sa-ti dea DD multa rabdare si putere pe masuraiar mama ta sa te ajute de acolo de unde este ea.
Lorym sincer imi pare rau sau aud ca aveti necazuri asha de mari . Si tu trebuie sa fii puternica si sa lupti pentru Catrinel. Ea este singura comoara pentru care merita sa lupti, nu?
Laura bine ca a reusit sa adoarma puiul aseara. Azi a fost la fel de plangacios?
Asiza, Donia - vreau si eu sa bag un pai in galeata de vin. Ma primiti? Eu aduc Cotnari din cel mai bun

PS - si Rares m-a scos la pensie azi... e marait rau de tot, se intoarce sa stea numai pe burtik si apoi se apuca de miorlait, vrea atentie maxima si eu (mama denaturata) stau pe net in loc sa il pup din cap pana-n picioare si invers...Acum ca sa scriu si eu doua randuri pe forum l-am pus in poale pe burtik si el imi suge pantalonii de trening

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Rares in concurs !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by crykett
"ete mami tanti e sexi" au ris de el toticare la auzit iar eu ma inrosisem la fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare!
Intru rapid sa va spun ca n-am disparut, dar ieri am avut o zi infernala, Cistinel marait ca niciodata, treaba multa, am picat aseara cum n-am mai facut-o de mult (noroc ca am picat pe moale...desi drept sa spun nici ca-mi pasa...). Unde mai pui ca apucasem sa scriu un mesaj lung pe care de oboseala si lipsa de concentrare l-am pierdut...
Azi se anunta iar o zi foarte plina, foarte calda si maraita, asa ca nu stiu cat apuc sa va scriu.
Am vrut sa urez La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi, Eva, Grigore, Rares, Octavian si Calin
Sper sa apuc sa va citesc si poate mai pe seara sa si scriu cate ceva. Cum mi-o fi norocul. Pupici la toata lumea

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput