Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by flore26

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Originally posted by flore26
Baby Drink se gaseste aici la noi la farmacii. Daca merg la cumparaturi, promit ca/ti iau si tie si trimit prin DHL, ca doar am pile, sotzu lucreaza acolo.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Flore, mersi, mersi...dar ma duc si eu ca trebuie sa gasim si la noi...doar ca nu stiam daca sa intreb la farmacii, la chioscurile cu medicamente naturiste, la supermarket..etc etc...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

[b]A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

ma refeream la cosulet! Trimit daca o sa merg la unguri sa cumpar.

sunteti mortale...am ris cu lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am venit! Acum a adormit.

Prima intrebare: CUM DE ATI VENIT ASA TARZIU? Trebuiau sa observe doctorii din maternitate, ca sa nu mai vorbesc de medicul de familie sau doctorita pediatra la care mergem( care , cica e cea mai buna de aici) si care s/a si uitat la picioruse). La urmatorul voi stii sigur ce/i de facut. Multumesc pentru incurajari. O sa fac si poza cu noile noastre cizmulite si trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

KIKINEATA....m-ai facut sa plang,Doamne prin ce probleme a trecut mititica de ea.da' ce-am mai plans sorooooo....inca un mesaj de asta si sec canalele lacrimale....dar,tu de fapt nu esti o KIKINEATA,tu esti chiar un om,o femeie mare si puternica.Dumnezeu ne iubeste pe toti si are grija de noi!si da,mergem impreuna la spitalul 9...si copii ii lasam la ASIZA.facem trampa?ASIZAAAAAA....hu,hu?te-ai ascuns dupa un fir de iarba?sa stii ca te vad........glumesc desigur,mai facem haz de necaz.

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

poze cu dintisorii

al doilea nu se vede prea bine dar este

bravoooo! uraaaaa! felicitari!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mda, banuiam....cica se mai vede un rand de dintisori. caninii ma duc sa mi iau un pic campii si poate revin. a. la noi nu a fost niciodata gingia rosie si nici umflata. deci se poate si asa...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Acum ne-a intors si noi de la dr.,nu avem NIMIC la sold,e totul ok,vai ce bine,nu stiu de ce naiba m-a mai trimis sa fac,ca m-au trecut toate apele...panicata mai sunt si eu...Ratusca mea a fost tare vesea la dr,a ras de s-a stricat s pe drum incoace a adormit,si acum inca doarme...draga mamii...va pup pe toate fara exceptie

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Acum ne-a intors si noi de la dr.,nu avem NIMIC la sold,e totul ok,vai ce bine,nu stiu de ce naiba m-a mai trimis sa fac,ca m-au trecut toate apele...panicata mai sunt si eu...Ratusca mea a fost tare vesea la dr,a ras de s-a stricat s pe drum incoace a adormit,si acum inca doarme...draga mamii...va pup pe toate fara exceptie

Alessia luna 7

adina, se face pt screening la fetite, adica le trimite pe toate ca e incidenta f mare. ... dar se face la 4 luni jumate, de ce v-a trimis asa de tarziu?
ne vbucuram ca sunteti ok

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

adinazot succes azi la echo ...va tinem pumnii
dianocica zilele aste te-am vazut cam putin dar speram ca sunteti in plimbari ...dai un lui d si bafta la dr
laura , flore si mie mi s-a intimplat sa trec prin perioade grele si la un moment dat ma uitam in jurul meu si ma consideram norocoasa ...de cele mai multe ori exista si o parte buna a lucrurilor dar nu o vedem intotdeauna ...e o vorba " ce nu ne darima ne face nai puternici"
bambo ce bine ai prins dintisorii ...inca o data felicitari
madaluta referitor la constipatie , in completarea celor spuse de asiza , mai pot adauga : contipatie e si daca scaunul e zilnic sau de mai multe ori pe zi dar are aspectul de bilute mici si cantitativ mic ; scaunul la doua zile nu e considerat constipatie daca are aspect normal
cris aveam aceeasi convingere ca tine in ceea cel priveste pe capraru , nu stiu de ce , ...poate ca am cartea lui editie 1988...
kikineata poate sa incerci un alt lapte ...zic si eu
roxanica , kiki intotdeauna a fost asa ,mai sensibila , are nevoie de multa dragoste dar ofera la fel de multa...e iubitoare cu toti din jurul ei dar mai ales cu anca ...tu ce faci ? ...te bagi in afacerea cu cosuri ?...daca nu le spun fetelor doritoare ca au cosuri la IKEA ( s-a zis ieri pe aici dar nu mai stiu de catre cine)...si daca nu ma insel am vazut la un moment dat prin oras ...la bamboo ?...nu bag mina in foc dar merita intrebat
dianarus niciodata nu e prea tirziu sa vadem poze frumoase...felicitari pentru frumoasa ta familie ...felicitari ca ati facut poze toti patru ...noi a doua zi ne-am dat seama ca am ratat momentul...ianis as fi zis ca seama cu tine dar nu regaseam ochii albastri, acum m-ai lamurit...marc tare ar fi vrut si el macar o felie din tortul lui si ce primeste ?...tot lapte ca de obicei
dianocica am si eu una d-asta la serviciu ...nu are copii ...mereu zicea copil la anu', copilul inseamna cheltuieli mari , in conditiile in care cistigurile ei erau de 3-4 ori mai mari ca ale mele ...anii au trecut , ea se gindeate doar la cariera dar din pacate nici acolo nu exceleaza , e nesigura pe ea ,nu are incredere in colaboratori, e pisaloaga si are o imagine foarte proasta ...subiectul "copil" a devenit un subiect tabu pt ea de ceva vreme iar acum are 39 -40 de ani...am incercat de nemumarate ori sa-i spun cit de frumoasa-i viata cind ai un copil , cit de implinit te simti , cu cita bucurie te trezesti dimineata si ce mindru te simti de realizarile copilului tau , fie ca-i vorba de un pas facut singur sau de un premiu la un concurs ...n-am avut cui , poate peretilor ...mie mi se pare o viata traita in zadar ...cele mai multe impliniri ti le aduc copii nu cariera...poate gresesc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

BUNA ZIUA MAMICI SI BEBICI.

SARBATORITILOR.
Da ati scris nu gluma dar am reccuperat si noi.
DIA- vazut filmuletul cu OANA o scumpica ce mai
TEUT-o grasana ALEXIA ii place in apa dupa cum se vede.
AURAS_V- multumim,pentru voi.
DESIREE si al meu face la fel ca OCTAVIAN ma uimeste ,cita energie.
KOKORINA-esti eroina noastra ,o sa o scoateti la capat cu toate .
LAURA13 -.ROXANICA-bravo voua in curind fugi prin casa dupa DAVID .frumos DAVID in poze
BAMBO-felicitari pentru ta-ta si pentru dintisorul cu nr.2(se vede bine)la mai multi fara durere .
AELITA -.
YAGMUR-fii tare ca LUCA are nevoie de tine
ADINAZOT-ii sta bine ALESSIEI cu noua sepcuta.Bafta la eco.
LORYM-bine ca nu a patit nimic RIANNA si capu sus ,toate se rezolva mai devreme sau mai tirziu
KIKINEATA-bine ai venit.Doamne prin cite ati trecut.SANATATE.
ORADEANCA-BUN VENIT.Sanatate la baietel.
KATRINEL-frumoase amindoua
FLORE26- sa va faceti bine cit mai repede.
RUXANDRA-.Te asteptam cit mai curind.
DIANARUS78-sa iti traiasca flacai,niciodata nu e tirziu pentru poze
DIANOCICA-sper sa fiti bine .

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Alessia luna 7

adina, se face pt screening la fetite, adica le trimite pe toate ca e incidenta f mare. ... dar se face la 4 luni jumate, de ce v-a trimis asa de tarziu?
ne vbucuram ca sunteti ok

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

pai noi am schimbat medicul pediatru,cel dinainte nu se deplaseaza la domiciliu,si pe mine asta nu ma ajuta deloc,iar cea actuala vine acasa de cate ori si oricand e nevoie.Si de asta ea ne-a trimis sa facem eco,si primul dr nu.Asta e,macar stau linistita dpasta de vedere.Multumim

Alessia luna 7

Mergi la inceput