FIV 118

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, Bravo! ai 4 de 5 celule . Maine vor ajunge la 10 si se prind. Baga-i pe toti 4.
Zouzou, treci inapoi in pat ca ai 3 puiuti in burtica si trebuie sa se prina 2.
Galuscuta, si eu aveam zile in care ma dureau si zi in care nu ma mai dureau. Vorbesc de . Bea multe lichide si iti va fi mai bine. Si odihneste-te !!!!

Monica

Mergi la inceput

Anca, Kora, eu m-am stimulat la toate FIV-urile cu Puregon, asa ca nu-mi fac probleme. Si totusi cea mai mare problema e ca nu mai inteleg nimic cu compensarea acestuia. Am luat intotdeauna puregonul compensat. Mai nou se zice ca se compenseaza prin Ordin al Ministrului Sanatatii si inca nu m-am prins care ar fi acesta. Oricum farmacia inca nu-l elibereaza compensat. Astept sa se prinda si ele cum se face.
Probabil va acompaniez la toamna . Depinde de concedii, al meu si al dr.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Salut fetele....Sunt Mr. Cellu.
Azi dimineata am azuns la spital cu Cellu.
Diagnostic: Inceput de Hiperstimulare ovariana;
Testul de urina: POZITIV !!!!
Asteptam in jurul pranzului rezultatul de la testul de sange (BHCG);
Pana la rezultatul testului de sange, doctorita a spus sa fim rezervati.
Doamne ajuta-ne si pe noi si pe voi fetelor!
Speram sa fie bine.

Cellu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mr. Cellu tin pumnii ca bhcg sa va dea vestea cea buna!!!!!Transmite-i doamnei tale ca ii tinem pumnii si sa bea multe lichide si sa manance albus de ou ( pt hiperstimulare) si la spital ar fi bine sa ii faca o injectie cu albumina,intrebati dr. Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Ok, Mr Cellu, multumim de vesti. La spital sub supravegherea dr. va fi mult mai bine. E bine ca testul de urina e pozitiv. Sigur si hcg-ul e mare.

Monica

Mergi la inceput

bebi f multa bafta iti doresc!Spune-mi te rog tratamentul tau l-a stabilit d-na Matei sau dr. Miciner?Daca vrei spune-mi ce FSH si LH ai,sunt curioasa deoarece cred ca stii ca si eu tot la Sabyc am facut FIV cu dr. Matei si dr. Tutunaru ,dar am facut stimularea doar cu menogon,d-na Matei a spus ca gonalf e FSH si deoarece aveam si asa FSH mare de 9, nu mi-a dat si altceva,oricum si lui Madlen care avea un FSH f bun i-a dat acelasi tratament de stimulare.Din pacate nici una nu am reusit ,dar sper ca tu sa aduci o nota buna Sabycului !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Doris, iti multumesc frumos pentru raspuns! Iti doresc numai bine si sa dea Dumnezeu sa-ti vezi visul cu ochii, in urma ET-ului.

Lilianafi nu stiam ca ai facut ICSI...Dar ati facut si biopsie testiculara sau ati avut spermatozoizi maturi prin ejaculare? Ce mai faci?

Tuturor fetelor in asteptare sau in tratament numai bine si sanatate!

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana sa dea DD sa aveti mult noroc!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, va citesc dar de scris nu scriu pt ca nu am ce. Inca nu stiu cand o sa intru in cursa FIV.
Mr Cellu felicitari pt testul pozitiv. La ce dr e sotia ta? Este cumva la dr Laura Dracea?
Nusy iti tin pumnii sa iasa cu ochisori.
Kora dr lui Nusy i-a dat stimulare cu Gonal F tocmai pt ca are FSH mare. Se pare ca ac e cel mai puternic si este cel mai indicat. Dupa mine toate sunt FSH pt ca ac hormon care este eliberat de hipofiza da ordine ovarelor sa produca ovocite. Deci tb ceva care sa stimuleze ovarele. Dc noi in afara tratam de stimulare il avem mare asta arata ca el nu se elibereaza prin formarea ovocitelor si ramane mare.
Stiai ca progesteronul de la Szeged e LH sintetic? Asta ca o paranteza la tot ce am spus.
Zouzonache ma bucur pt tine. Super vestile! Vezi ca se mai intampla si minuni? Acum stai cumintica ca bb-lasii sa se prinda. Faci prog injectabil, nu?
DORIS 71 te rog intra cu mai multe detalii la sub Azoospermie despre biopsia testiculara a sotului tau. Suntem un grup de fete acolo care asteapta cu sufletul la gura vesti bune despre ac operatie. Multumesc anticipat!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cellu,

Mergi la inceput