FIV 118

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelia spune:

quote:
Originally posted by Adina1967

Angelia bafta multa si sa treci repede la odisee! Super productia ta de ovocite. O sa fie totul bine ai sa vezi.
Aici e soare si frumos (cam 30 de grade) asa ca iti trimit si tie un pic de cer senin ca sa zimbesti.

Adina

Esti o dulcica.
Multumesc de urale si sa stii ca am primit o particica din cerul tau senin si soarele a reusit un pic sa straluceasca. Si zambesc, sa stii
Sper sa fie cu folos toata suferinta prin care trecem fizica sau morala....Sunt optimista, trebuie sa reusim! DD ne va ajuta si pe noi sa ne vedem visul implinit.
Pupici multi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Scuze ca ma bag in vorba , dar TB nu e un indiciu , cel putin nu a fost la mine , eu am avut 37.5 chiar si ieri inainte de test si rezultatul il stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

tocmai am facut nanic,si m-am trezit cu o veste super...
Pussi ce veste frumoasa,...transmite-i din partea noastra multe felicitari....

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Teli: imi pare tare rau,mai ales ca noi suntem (din cate stiu) la aceeasi dr.Dar trebuie sa lupti mai departe!

Angelia: bun venit si mult noroc!

Sheri:mi-e frica sa-i dau pregnil,pentru ca asta se da pentru FSH mic,iar sotul meu il are foarte mare si mi-e sa nu-i faca mai rau. De chinuit nu-l mai chinui,dar ia el din proprie initiativa pastilute(incercam sa ingrasam porcul in Ajun...): maca, vit.C, vit.E, acid folic. Alesia ce face? Boxeaza sau inca nu?

Zouzou,Anto: aveti grija de bebei!

Fetelor,va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns,sunteti super dragute! Deja ne-am inversunat si zicem: nu se poate sa nu gaseasca cativa gigei! Asa ca suntem mai optimisti acum.
Am facut si rezervare la hotel Orhideea, e 210 lei camera cu pat dublu.Ma bucur ca e foarte aproape de Giuly si au si parcare.Asa ca luni seara suntem in Bucuresti iar marti dimineata,la 7,la punctie.

Va iubesc pe toate si va dulce,dulce!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

AndraO ti-am trimis un PM

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Nusy Dumnezeu sa va ajute! ...totul va decurge cu bine

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teli te puppp..imi pare sincer rau..

va tin pumnii la toate...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

TELI imi pare nespus de rau .

Vazand ca nimeni nu-mi raspunde trebuie sa inteleg ca n-a mai avut nimeni o experienta ca a mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Teli
Imi pare nespus de rau...spun doar sa nu-ti pierzi speranta!
Doris- ti-as raspunde dar eu mai am muult pana ajung in faza de stimulare ...asa ca zic pas!Prolactina insa nu este f. mare!
Poata sunt fete care s-au confruntat cu situatia ta si stiu sa-ti raspunda!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andrao, ma bucur ca te apuci de FIV-ul 2. Ceva schimbari in schema? Cred ca sti ca de obicei fetele cam reusesc la al 2-lea FIV . Eu iti tin pumnii.
Zouzou, e ok laptopul dar sa nu fie langa burtica.

Monica

Mergi la inceput