FIV 118

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Galuscutaaaa BRAVO MAMICO !!!

Mada 28, la cat de frumos e sufletul lui Zouzou, cu siguranta si chipul e la fel ! Zouzou, si eu stiu cateva cazuri in care s-au petrecut adevarate minuni atunci cand rugaciunile au fost puternice si din suflet... Indiferent de sfantul pe care il rugam sa ne vina in ajutor, eu zic ca importanta e credinta adevarata si sufletul curat, iar rugaciunea are si efectul linistirii si impacarii sufletesti (cel putin in cazul meu)...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Mada,Rami multumesc din suflet
pentru gindurile voastre frumoase...sint la fel de
frumoasa ca si toate fetele...fiecare fata are frumusetea ei deosebita,eu va multumesc frumos

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Galuscuta felicitari! Sa ai un bb mancacios si mumos
Nusy parerea mea este ca ar tb sa cereti macar o punctie testiculara chiar dc FSH-ul e f mare. In epipidim sunt sigura ca sunt mai multi. Si dc D fereste nu gasiti nimic eu zic sa fecundati ovocitele cu de la donator si apoi sa congelati embrionii. Nu se stie dc peste cativa ani nu veti regreta ca ati pierdut niste ovocite. Ganditi-va si la varianta asta.
Pisule imi pare bine ca ti-ai facut curaj sa intri si aici. Cat de mare e FSH-ul vostru? Eu sunt mai mult ca sigura ca dr va v-a spune sa tratati prolactina mai intai. Ti-am spus sa incerci cu tinctura de coada soricelului pt ca numai sportul nu v-a reusi sa o scada. Dc e cu 20% mai mare at tb tratata medicamentos.
Luck ce mai faci? Imi pare bine ca ti-ai facut curaj sa intri la ac capitol unde vei gasi rasp la toate intrebarile tale.
Danyalo ai grija cu stresul ca nu e bun pr fertilitate. Ceva acupunctura sau masaj cred ca ti-ar fi f indicat acum.
Mirela1 ce mai faci?
Avalon unde esti?
Dj_mami pe cand la Big M?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Bravo fetelor!

Ma bucur tare pentru vestile bune. O sa reusim toate!
Eu ma gindesc sa incerc totusi la Giulesti la dr. M. si sa renunt deocamdata la MNL. Dr. M a fost de acord sa ma primeasca, asa ca sunt tentata sa merg acolo. Deocamdata duminica ma intilnesc cu medicul care mi-a facut laparo sa imi dea lista de analize si dupa ce voi avea rezultatul ma programez la dr.M. Stiti cumva daca trebuie sa astepti mai mult pentru programare la dr.M? Eu as vrea sa si incep luna viitoare.
Zouzou, m-a impresionat povestea ta despre minuni. Si eu simt ca daca crezi cu adevarat, DD face minuni.
Un preot deosebit de la Tg Mures spunea ca indoielile si temerile noastre ne indeparteaza de DD. Cei "optimisti" au calea mai usoara si mai lina.
Prin orice incercari imi va fi dat sa trec, de acum le accept si spun: Faca-se voia Sa! Amin.
Mai astept vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariiii fam cellu
Galuscutzoooooo felicitarii..te pupppp..
anto tin pumniii..va fi bine...
lachiiiii te pupppp mii dor de tine..
Sheritoooooo
zuzu va fi bine mama nu mai fi stresata..te pup
meluleeee se pare ca nu prea ne nimerim..mai incercam poate ne prindem
nusy va fi bine..ai sa vezi .io tin pumnii..
Andrada imi pare sincer rau..te pup si capu sus..tot inainte..
gabiu nastere usoara..
va pupacesc pe toate si va tin pumnii stransi!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari si pentru sfaturi!

Noi speram din suflet ca se vor gasi cativa marti...asa,ca la Sheri,ca la Moni....Ma voi si ruga la DD( de fapt in fiecare seara ma rog pentru asta), ii voi da sotului si vitamina E...Biopsia iese din discutie(din cauza dr.) ,la fel si donatorul(din cauza noastra).Multumesc si pentru "pontul" cu Orhideea (Rami esti o draguta ca vrei sa afli nr,pret)...vom suna la informatii sa aflam nr.de telefon .
Gabiu cred ca a nascut,a zis ca-mi da mesaj cand o sa poata,dar nu mi-a dat inca...oricum,scria Mamacita ca ieri era internata pentru a naste.

Galuscuta: felicitari! Ma bucur foarte mult pentru tine!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

galuscuta

felicitari mamicuto!sarcina cat mai usoara!
zouzou--ai grija de puiuti!
ramicaaaa.....meyy...ceiutul si pastilutele alea dormio care au un gust oribil de plante...m-au facut sa dorm ceva mai mult!
M-am trezit super vesela ca 3-4 ore de somn intrerupte tot sunt ceva decat nimic!Am si visat destul!
mikisor sau cine are cunostinta despre asta -am voie in perioada de inhibare sa fac cateva sedinte de masaj reflexoterapeutic???
sherry- tu ce zici de asta??
Eu am sunat-o pe tipa la care ma duceam eu mai demult( suuper buna, dar cam ocupata...si trebuie sa ma duc eu la ea acasa...eu pe urma urmand sa tai Buc.spre casuk)
Ea poate sa evite centrii uterului si ovarelor...ii spun doar sa nu le maseze!Ar trebui sa evite si alte organe?? care?? stiu ca de la reflexo ' veneam si nu vedeam bine patul asa de somn mi-era!!!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Galuscuto FELICITARI!!!!!!!!!Acum chiar ca esti in asteptarea "galuscutei mici"!!!Doamne ajuta pe mai departe!
Teli ne spui si noua vestea buna, sper?

Fetelor eu ma duc sa povestesc cu d-na Matei.Am o lista lunga de intrebari si stiu ca va sta de vorba cu mine pe indelete asa ca spe sa primesc cat mai multe raspunsuri si sa facem un nou plan de "bataie"!Cm-ul meu e tare amarat,abia daca se pateaza tamponul,dar probabil ca azi va veni mai in forta,habar nu am cum trebuie sa fie acum si daca tratamentul + incercarea embrionasilor de a se prinde il influenteaza,dar incet-incet le invat eu pe toate....
Va pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

GALUSCUTZA FELICITARI MAMICO

KORAPOP ultima oara aveam FSH 8,27 si LH 3,37. eu am toate analizele bune in afara de prolatina un pic marita 29,39 cand ar trebui sa am maxim 24. Dar de vreo 3 luni beau in fiecare seara ceai de cretisoara ca sa o tin sub control. Nu imi explic de ce am reactionat asa prost. Dr. spune ca din cauza decapeptylului ca poate organismul meu nu avea nevoie de inhibare. NU stiu ce sa mai cred. Daca nu stiu ei cei bine si ce nu in baza fiecarui organism atunci cine sa stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Doris fii optimista pana la capat!Pana dumineca vei putea avea multe surprize placute,iar la eco de dumineca s-ar putea sa fie mult mai bine.In timpul stimularii nu ti-a dat dr. sa refaci hormonalele din 3 in 3 zile?In functie de aceste rezultate dozele se ajusteaza in timpul stimularii.Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput