buna fetelor,/ am nevoie de sfaturile voastre la o problema legata de viza pentru japonia .Am fost casatorita cu japonez ,acum un an , am stat in 'aplication' 11 luni dupa care nu mi-au dat viza ,si m-au trimis in tara ,am plecat in tara la data care mi-au zis ei .{la chek ,la tel ,nu m-au gasit langa sot } problema este ca acum m-am indragostit de un japonez pe net ,si vine la sfarsitul lui mai in romania sa facem cununia .Am sanse sa-mi i-au viza ? Ne-am gandit sa facem si invitatie de turist ca poate este mai usor. ce credeti ca ar trebui sa scrie in invitatia pentru viza ,ca ne-am cunoscut pe net ,adevarul sau sa improvizam ,cum ca ne-am cunoscut acolo pana sa plec si am tinut legatura? Avem dovezi ca tinem legatura doar de la sfarsitul lui ianuarie ,iar el a venit o data in romania in aprilie . Din moment ce sunt pe lista neagra la imigration nu stiu cum sa procedez, ce viza sa aplic dupa cununia din romania . daca aveti idei noi ,sfaturi ,cunostinta ,pareri aceiasi situatie va rog sa ma ajutati multumesc si astept raspunsuri
El nu stie mai bine cum sta treaba? Nu ar putea sa te ajute cu informatii din "interior"? Parerea lui care e?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Dar tu esti divortata de fostul sot?
Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Buna ,la mine e putin diferit de ce spui tu aici .Eu am aplicat la inceput ptr reintregirea familiei si nu am avut nici o sansa ptr a primi viza ,deci mai pe scurt a trebuit sa stau pina expira interdictia ,asta este ultimul an ,chiar daca iti schimbi numele dupa casatorie nu conteaza.
Trebuie sa precizezi daca esti sau nu divortata de primul sot.Abia dupa aceea iti putem da sfaturi