Metabol

Metabol | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea.A folosit careva din voi Metabol in cura de slabire,are efect sau sint doar bani aruncati pe fereastra?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu am luat Metabol o luna de zile. Dar nu am tinut si dieta stricta ci doar fara paine si dulciuri. Efect 0. Imi dadea ceva mai multa energie e adevarat(departe de starea descrisa in reclama) dar si dureri de cap aiurea care au incetat dupa terminarea cutiei. Eu am hipotiroidie si am crezut ca ma voi simti mai bine cu Metabol dar din contra, mai rau simteam "nodul in gat". Poate nu mi-a priit mie, eu nu zic ca nu e bun. Astept si eu sa vad daca a avut cineva rezultate bune cu el. Ca e destul de scump.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bifez si eu Metabolul,eficienta zero la mine,ca muuulte altele de altfel

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

am inteles ca metabolul scade apetitul la mancare si dulciuri in special. prietena mea si-a cumparat acum 2 luni si vad ca le i-a in continuare. se pare ca a mai si slabit putin. acum nu stiu daca nu cumva e si faptul ca are ambitie si mananca extrem de putin. chiar ma ingrijoreaza.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu il mai am si acuma printr-un dulap.
In afara, de senzatia de nod in gat si greutate la inghitire nu mi-a facut nimic, cu atat mai putin sa scad in greutate.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Merci fetelor pentru raspunsuri.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

zero efect si la mine!. nicio kila>

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Anky, da search, am deschis mai demult un subiect, acum nu mai retin cam care au fost raspunsurile, dar daca tii dieta, slabesti de la dieta, eu am luat timp de o luna si inafara de faptul ca ma energiza putin, nu am sesizat cine stie ce miracol. Am tinut diete din ianuarie, am slabit vreo 12 kg, dar Metabolul nu mi-a scazut deloc senzatia de foame sau pofta de mancare. Iau de aproape 2 luni Reductil, de la el nu simt foame deloc, am slabit mult si acum ma mentin de o luna, desi mananc de toate, inclusiv dulciuri si bere.
Metabolul a costat cat 2 cutii de Reductil, altadata foarte scump (acum a fost oferta, 2 cutii la pret de una), dar mi-a parut rau pt banii dati pe el (pe Metabol), nu a avut nici un efect. La inceput mi se parea ca e super, dar omiteam faptul ca slabirea era rezultatul dietei si atat.

Mari

Mergi la inceput