Povestiri adevarate azi!
Raspunsuri - Pagina 2
Criss75 spune:
Dragostea nu tine cont de varsta si sunt de acord insa ei mi se par de-a dreptul ridicoli. Am vazut si eu povestirile azi dimineata in reluare. No comment.
kover spune:
atunci el are 24?XIO:chiar nu te-ar deranja daca baiatul tau ar "iesi" cu una mai in virsta cu 35 de ani?nici un pic?sper sa nu ajung in astfel de situatii,probabil nu m-as baga,dar m-ar deranja.
Victoria_mami spune:
Eu cred ca ea e cu el ptr. ca se simte tanara langa el; si el e cu ea ptr. bani!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
lulu_boches spune:
Babaciunea e nascuta in 1948, are 59 de ani, iar junele are 35 de ani si s-au cunoscut in Grecia.Ea e dansatoare de salsa.Am vazut-o de dimineata e Kanal D...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
ameea spune:
Nu m-ar mira daca astia de la B1Tv ar prelua "cazul",iar Doamna respectiva in timpul nuntii(sau la alt eveniment,nu conteaza,publicitate sa fie!),sa-si fluture testul de sarcina cu cele 2 liniute.Penibilul,oricum e la el acasa,ca sa zic asa.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Babaciunea e nascuta in 1948, are 59 de ani,
Liana&Luana(17.09.02)
Deci mama mea mai are doar 3 ani pina la stadiul de babaciune?????? Mama ta cit mai are?
Eu mai am inca 27 de ani pina atunci...sper ca atitudinea tineretului sa se schimbe putin pina atunci
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
XIO spune:
Nu , chiar nu m-ar deranja. Daca e sa dea cu capul , prefer sa dea datorita aegerilor lui si sa nu dea vina pe mine pt. ce ar fi putut sa fie.
Si femeia nu are 70 de ani , are 59 , viata sexuala inca exista, daca omul multumit de ea nu vad de ce nu am fi noi multumite d prestatia in pat a respectivei.
Nu cred ca vor sta impreuna prea mult timp insa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
lulu_boches spune:
quote:Are 49 de ani.
Originally posted by ocebinequote:
Liana&Luana(17.09.02)
Deci mama mea mai are doar 3 ani pina la stadiul de babaciune?????? Mama ta cit mai are?
Eu mai am inca 27 de ani pina atunci...sper ca atitudinea tineretului sa se schimbe putin pina atunci
Anamaria
Liana&Luana(17.09.02)
lulu_boches spune:
quote:Mai are 10 ani
Originally posted by lulu_bochesquote:Are 49 de ani.
Originally posted by ocebinequote:
Liana&Luana(17.09.02)
Anamaria
Liana&Luana(17.09.02)
Liana&Luana(17.09.02)