Voi loviti masina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor, hai ca am inceput ziua foarte frumos cu voi - m-am amuzat copios .

Eu am carnet si conduc de vreo 7 ani. Ma laud ca nu am avut decit un singur incident in parcare - dar atunci pe cuvant ca stilpisorul a intrat in mine cind am intors masina! A fost totusi cu obraz subtire ca era de cauciuc, si doar a infundat putin aripa fara sa o zgirie

Eu sunt convinsa ca nu se vede decit daca dai cu mina, parol! Sotul insa e, cica, de alta parere. Dar barbatii... ce stiu ei, nu?

A, si mai avem o cheie trasa pe usi, de un vecin binevoitor care s-a gindit ca e prea noua masina noastra... Noroc ca s-a gindit ca o zgirietura ne ajunge, si s-a mutat la alte masini

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

In trafic nu am avut incidente dar am zgariat-o la parcari. De abia am reparat-o si ieri iarasi am julit-o putin la o parcare, in acelasi loc unde a fost reparata. So....inseamna ca tre sa casc okii mai bine in oglinda...mama ei de oglinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sa raspund la intrebare: DAAAA ... am lovit-o, se pare insa ca in ultima vreme... m-am linistit.

Conduc de 8 ani si sa incep cu inceputul... o sa cam am de scris...

Prima masina, o dacie - rosioara - care saraca inainte de a o da, era mai mult dalmatian decit rosie... Am lovit-o din toate partile si toate unghiurile. Aspect important... niciodata nu am fost eu de vina... Am lovit-o in parcare, de betele care delimitau locul (pentru ca un destept a parcat strinb si eu nu puteam iesi), am lovit bara din fata intr-un copac (am parcat din viteza ... si am frinat prea tirziu - avea masina vrine proaste), am frinat brusc (reparasem frinele) si cel din spate nu s-a asigurat si m-a busit,
un accident in lant in Mamaia (bineinteles ca n-am fost eu de vina... ci ceilalti, din spate si din fata ... stiti voi... )... parca astea au fost ... asa ca ... am renuntat la masina... .. era defecta, aducea ghinion... iar eu eram un sofer bun si care avea nevoie de o masina mai buna si mai mica.

Mi-am luat Tico - masina mica, buna pentru oras aglomerat (al nostu vara)... si deja capatasem experienta. Am lovit si Tico - de fapt am fost lovita, de o banca la numarul din fata (parcam in fata ei si nu s-a dat la o parte), in parcare cu vecina (amindoua eram in operatiuni de parcare, ne-am salutat si evitat pina ne-am pupat - amindoua soferite bune, masinile nu ne-au ascultat).

Acum de putin timp, mi-am luat Citroen - considerind ca deja am experienta, si am avut parte de un accident adevarat, am depasit o coloana (viteaza m-a facut mama... in ultima vreme, grabita tare) si o desteapta mi-a iesit din coloana sa depasasca... crezind ca am timp sa trec si m-a lovit pe partea dreapta... Nu foarte rau, ca n-a stat in service decit 3 saptamini iar masina n-o aveam decit de vre-o 3 luni.... Dar de atunci n-am mai patit nimic, ce-i drept... nu trecut prea mult timp... ci doar vre-o 3 luni...

Spor la condus fetelor. Daca noi sintem sanatoase... masina s-o conducem. Ca daca o atingem se repara ...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Circul de 5 ani si nu am lovit-o niciodata in trafic. O singura data , am zgariat-o in parcare, dar nu masina actuala, precedenta.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am scuturat nucul bunicii(era in mai dar nu se pune,poate voiam sa fac dulceata)m-am iubit cu foc cu totii stalpii de la bolta de vie din fata casei....mama ei de vie,nu putea sa creasca singura,trebuia formata pe un schelet metalic....parol,cand te opresti in butuc nu sare vopseaua,cum te opresti in metal...thusti...i-am infundat unuia portiera,cam cat o farfurie de supa ca de,tanara si nevinovata am confundat frana cu acceleratia...spuneti voi fetelor,nu-i asa ca sunt tot pedale amandoua???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Constat, citindu-va ca cele cu mai multa experienta au avut mai multe incidente. De altfel, numarul incidentelelor este proportional si cu timpul petrecut la volan.

Eu conduc din 2004 si nu am avut decat un incident minor in parcare, se pare ca nu era loc destul, pentru mine, ... I-am zgariat bara din spate celei de alaturi, iar eu mi-am infundat un pic portiera din spate, abea de se vede - numai sotul zice ca e foarte vizibila.
El in schimb, care conduce de 30 de ani, are incidente destul de urate de doua trei ori pe an, in 80% dintre ele fiind nevinovat, dar ce folos!!??...
Si mai are un prost obicei, el sotul, la orice zgarietura, repede la reparat, la vopsit, etc. Eu ii tot spun, las-o domn'le asa pana ai mai multe reparatii de facut...
Si putin off topic, chiar duminica intra unul in el - respectivul nu a cedat trecerea la o intersectie,intra in viteza, barbatul meu trage de volan, reuseste sa ocoleasca cat mai mult nebunul, dar pana la urma intra cu farul din dreapta in stalpul din stanga al aluia si il turteste bine. Noi doar farul spart bine de tot.
Ce voiam sa va spun, de fapt, este reactia baiatului meu de 5 ani, care imi tot povestea desenele lui animate. Ii spun, "lasa-ma un pic caci sunt foarte suparata acum, tati a avut un accident."
Se blocheaza cateva secunde si ma intreaba "Si ce a patit?"
" Tati nu a patit nimic, dar a busit masina. " Bine, hai ca vin mai tarziu sa-ti povestesc," si pleaca fericit, cantand.
Mi-am dat seama ca e o reactie mult mai sanatoasa decat a mea care eram un pachet de nervi negandindu-ma deloc ca s-ar fi putut intampla mult mai rau.
Deci, asta e tabla se repara, probabil cu cat conduci mai mult, cu atat ai mai multe incidente, de care esti sau nu vinovat, dar se intampla, sa nu fie grave si de obicei, din fericire, cele petrecute in oras nu sunt grave.
Sofat placut si fara EVENIMENTE....

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

am zgariat-o putin in fata cand am vrut s-o urc pe o bordura (nu aveam alternative la parcare, cine sta in orasul asta mizerabil, stie).

de ciocnit inca nu, dar se pare ca nu scapa nimeni de mici si foarte mici lovituri pentru ca se circula infiorator. cine circula. Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by CORNELIAP33
Ce voiam sa va spun, de fapt, este reactia baiatului meu de 5 ani, care imi tot povestea desenele lui animate. Ii spun, "lasa-ma un pic caci sunt foarte suparata acum, tati a avut un accident."
Se blocheaza cateva secunde si ma intreaba "Si ce a patit?"
" Tati nu a patit nimic, dar a busit masina. " Bine, hai ca vin mai tarziu sa-ti povestesc," si pleaca fericit, cantand.

Hai ca asta chiar mi-a placut! Avem intr-adevar multe de invatat de la copii.

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

DAAAAAAAAAAAA,
de 2 ori in acelasi loc, la distanta de o luna
cand incercam sa intorc, m-am bagat aiurea si
desi prima oara nu a patit nimic masina mea
a doua oara s-a sifonat rau
da' am si o scuza...eram gravida si-mi scazuse
capacitatea de concentrare

am carnet de 6 ani, dar conduc zilnic de 3
si inca foarte biiiiineeee

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ni-na....frumoasa povestire
super haioasa
da' nu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste pedalele
niciodata nu le incurc...da' si conduc ca un baiat

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput