David Hasselhoff - vi-l mai amintiti?

David Hasselhoff - vi-l mai amintiti? | Autor: Yasmine

Link direct la acest mesaj

http://www.youtube.com/watch?v=90KJmYZsg7o&mode=related&search=

Atit de adinc, filmat de fiica de 16 ani, in timp ce incerca sa-l convinga ca are o familie, ca o are pe ea, ca nu are nevoie de bautura.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de Yasmine

http://www.youtube.com/watch?v=90KJmYZsg7o&mode=related&search=

Atit de adinc, filmat de fiica de 16 ani, in timp ce incerca sa-l convinga ca are o familie, ca o are pe ea, ca nu are nevoie de bautura.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Doamneeee,nu pot sa cred.Fiica lui sa il filmeze intr-un asemenea hal... sa faca si publica chestia asta, am impresia ca e o secventa dintr-un film.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Groaznic!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Dezgustator...nici nu am putut sa vad in totalitate filmuletul... Inca o victima a alcoolului, din pacate...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

N-am stiut ca a ajuns alcoolic
Pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Nu pot sa cred ca a ajuns in halul asta. Fiica lui parea tare afectata de situatie, cine stie de cind o tine omul tot intr-o betie.. sa speram ca isi va reveni.
Alcoolistii de obicei nu prea recunosc ca au baut ... ma intreb cum o fi reactionat David cand a vazut clipul si s-a vazut cit ii sta de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Filmul e un film mai vechi de cand era el alcoolic. EL a rugat-o pe fiica lui sa-l filmeze ca sa se vada cum arata cand e beat si sa se poata lasa de bautura.
Intre timp s-a lasat de baut , se pare ca filmul l-a convins sa mearga la dezalcolizare.
Cum a ajuns filmul la TV- el banuieste ca fosta sotie la- facut public intentionat... penibil din partea ei dar ce nu face omul pt bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Bravo lui ca a reusit sa scape de acest "obicei" care nenoroceste atatea persoane si nu ma refer numai la cei care beau.Pisimuky nu s-a putut uita pana la sfarsit pentru ca e dezgustator si ma bucur pentru ea ca e singurul sentiment provocat de acele imagini.Eu nu m-am uitat pan'la sfarsit din mai multe motive.
Si comentariile ziarelor sunt de-a dreptul scarboase.Omul a mancat din farfurie.Si noi am mancat asa cand nu aveam nimic deoarece mobila nu era inca in casa.E drept, nu eram in starea de euforie Hasselhof
Mi-am amintit ca atunci cand am vazut imaginile, la TV, i-am spus sotului ca parca facuse cura de dezalcoolizare, iar dadu in patima asta.Multumesc Michelle ca ne-ai lamurit si nu a mai cazut o caramida din zidul increderii in oameni(ma refer strict la "zidul" meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Filmarea e veche ca tocmai a avut un cintec pe primul loc in topuri azi iarna. Da' pot sa spun ca fica-sa avea o gura... tot timpul il tolocanea si nu-l lasa in plata Domnului sa manince si sa se culce. Cind un om e asa beat nu-l bati la cap atita, il lasi sa se culce si atunci cind e treaz il pui sa promita ca nu mai bea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

e pacat ca a fost la un anume moment din viata atat de jos...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

quote:
Originally posted by chris80

e pacat ca a fost la un anume moment din viata atat de jos...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

se mai intampla si la case mari, important este ca si-a revenit intretimp.
Vio

Mergi la inceput