Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Da, Jasmine, a postat cineva aici un articol din presa romaneasca...dar nici eu nu cred ca o sa fie asa.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Am sunat la pasapoarte (in nicolae iorga) pt informatii cu privire la actele necesare pt includerea minorului pe pasaportul unei parinte. in ce priveste dilemele mele despre care v-am intrebat in pagina precedenta. daca se prezinta ambii parinti, nu e necesara declaratie legalizata la notar. poze se fac acolo si exista un ghiseu special undeva in corpul C (parter sau et 1...am uitat ) pentru minorii sub 7 ani.
f draguta tipa care mi-a raspuns la tel...mi-a zis ca nu sunt cozi... iar programul de depunere este zilnic 8.30-16.30 si martea pana la 18.30, fara pauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Sotul si-a facut pasaport si copilul figureaza la el pe pasaport, eu nu am pasaport am numai buletin. E cazul sa-mi fac si eu pasaport pt. vacanta in Bulgaria ??

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy26 spune:

Pentru bulgaria nu ai nevoie de pasaport ..iar daca copilul este pe pasaportul sotului ..nu cred sa fie probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by Eleni

Draga Danat, eu tot nu cred asta... inca... si cum nu e nimic concret, sincer nu cred ca e cazul sa iti faci vreo grija in acest moment... Eu oricum sunt optimista prin definitie si intodeauna am functionat pe sistemul asta: iau binele din orice... Dar sugestia mea ar fi sa suni direct la hotel si sa ii intrebi direct pe cei de acolo care e povestea cu parcarile... sau daca avem fete in Bulgaria (fete de pe forum - rezidente acolo) le putem ruga pe ele sa ne ajute cu informatii concrete...
Ce voiam eu sa arat in mesajul anterior, cam patimas e drept, este ca multe sunt aratate la TV si in presa si de fapt e "rahatul" umflat cu pompa ca sa impresioneze publicul.
Uite iti promit ca daca apuc sa plec inaintea ta, aflu care e situatia de la fata locului si te sun. Promit solemn in fata intregii adunari doritoare de vacante. Deal?
O zi faina sa aveti,

Elena & Maria Bucuria

Am sunat la balkanair (agentia) si mi-au promis ca se intereseaza la sursa si ma suna inapoi...sa vedem ce zic si astia.
Eu una nu duc banii pina nu aflu sigur.

(apropos de publicitate negativa facuta acum bulgarilor: ma gandesc ca vreun nene din ministerul turismului a facut urit ca prea li s-a facut publicitate bulgarilor pt serviciile bune si ce ar fi putina contra-publicitate, ca deh, s-au obraznicit!)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danat si eu sunt ingrijorata dar mi-e greu sa cred ca fac asa ceva, ar insemna sa se autoboicoteze cu interzicerea intrarii masinilor. Articolul de ieri se referea doar la Sunny beach. Nu cred ca sunt tampiti si inclin si eu sa cred ca tot ce auzim negativ e campanie de presa directionata pe "furarea" turistilor. Sper sa fie ok si sa fie doar atat. Pai va dati seama scandaluri ce ar insemna cu copilu dupa mine sa ma car pe jos cu bagaje. Masina cine mi-o pazeste in afara statiunii? Da-i mai incolo, nu se poate. Iar de furat asa cum spune Eleni, poate cine stie ce limuzine, nu se incurca ei la masini obisnuite.
Oricum cred ca mai sun odata la hotel ca acum am si numele agentiei si intreb si de parcare, dar nu sun chiar acum, mai las ceva timp sa treaca.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Da Lora, ai dreptate...eu zic sa nu ne stresam prea tare cu faza cu parcarea...vorba ta trebuie sa ne descurcam :) Cu mare placere am sa-ti povestec impresiile mele de-acolo. Sper sa fie confirmata rezervarea mea la Berlin Green Park, azi aflu - mergem cu Perfect Tour. In rest, ce sa zic, am auzit numai de bine despre el (mancare si curatenie super ok, personalul la fel - sper din tot sufletul sa fie asa!). Singurul dezavantaj consta in distanta fata de plaja ( dar unii spun ca nu e nenorocire - 10 min. chiar nu e o problema, nu?), plus ca zona unde se afla e plina de verdeata si "ideala pentru copii" - am citat-o pe tipa de la agentie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ma doare capul......cred ca pana la urma o sa-mi fac concediul in Shri Lanka......sau cine stie pe unde...cei cu care mergem noi au alta idee...sa mergem in Turcia...cica e mult mai fain decat la bulgari...mai mergem cu inca 2 familii...oare ce sa facem?!?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lora, eu am exclus turcia pe motiv ca-i prea departe sa mergem cu masina pana acolo (cu copil mic) si prea scump ca sa mergem cu avionul. poate la anu'
da' daca ajungi in sri lanka...sa ne zici si noua cum este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Fetelor eu tocmai am achitat pentru Hotel Elena (la Carpe Diem Travel) incepand cu 9 iunie, 7 zile. In schimb tocmai ma uitam pe tripadvisor si cronicile turistilor m-au inspaimantat!!! Mancare cica nu e comestibila si personalul lasa de dorit!!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput