la cumparaturi

la cumparaturi | Autor: nadin

Link direct la acest mesaj

Buna avem si noi o mica poveste .Acum citeva saptamini am mers cu fetita mea EMMY de 2 anisori si 3 luni la cumparaturi .Intr-un magazin alimentar aproape de casa .Emmytsu al meu avea chef de topait de alegat prin magazin.Ei ii este frica de BABA si de GIGI (adica MOS)ca locuiesc in japonia si aici la MOS se spune GIGI si am vazut ca tot topaia si alerga prin magazi i-am spus EMMY vino la mama ca vine BABA si GIGI .Ea cind a auzit a venit linga mine ma luat ed minuta si a inceput sa spuna in gura mare GIGI Eu nu mia-m dat seama de ce ea spune GIGI GIGI ca era ocupat cu cumparautile dar cind m-am uitat sa vad daca este GIGI linga noi sau undeva in fata sau ..... ce am vazut era un GIGI urit si cind am auzit ca fetita ii spunea si GIGI mi s-a facut rusine si nu stiam cum sa plec mai repede de linga el Sper ca va placut micuta aventura a fetitei mele EMMY

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Nadin,

Simpatica foc fetita ta. Si eu am patit in Ro ceva asemanator. Mama mea tot o speria pe Monica, daca nu o sa mananci o sa vina tiganul, daca nu o sa fii cuminte o sa vina tiganul si tot asa.
Intr-o buna zi pe cand ma plimbam cu ea, a vazut unul mai "bronzat" chiar in fata noastra si a inceput sa strige cat o tinea gura: "mami uite un tigan!". Imi venea sa intru in pamant de rusine. S-a uitat respectiva persoana asa de urat la mine ca, sincer, mi-a fost frica.
Dupa faza asta am inceput sa-i scoatem din cap fazele cu tiganul. Nu de alta, dar erau asa de multi tigani in Ro si pana la urma tot as fi incasat-o de la vre-unul daca Monica ar fo tinut-o in continuare cu " uite tiganul".

Mihaela si Monica

Mergi la inceput