Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Distractie placuta la intalnire si asteptam poze multe.

21+ & 15kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hi hi, a venit vantul si aici. Si eu am plecat azi ca floricica, fara umbrela. Dimineata era asa frumos...

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna burtici si de la mine!
distractie placuta la intalnire...ce bine ca am mancat in we papanasi ca altfel comiteati o mare crima aici...sa faceti multe pozici sa va vedem si noi cum va dezmatati fara noi...pacat ca eu ajung abia duminica in Buc...ca altfel va stresam si eu cu prezenta mea
Roxana si nu mai vorbi de sunculitze ca esti o graviduta frumoasa tare, acum dupa ce v-am vazut ce frumoase si slabe sunteti imi este rusine sa pun poze cu elefantelu' de mine...
pupici si insanatosire grabnica fetelor...
aaaaa sa nu uit fetelor usor cu la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Myral, . Vazusi deci burtica. Copii au fost pe acolo, insa mofturoasa mea e foarte selectiva, s-a jucat mai mult cu baietelul brunet cu care dadea noroc si care este finul nostru. Mai putin cu fetita pe care o cunostea atunci. Iar pe cel mic l-a ignorat.

Vmkriss, vreti sa mergeti vineri la 14 in locul meu, ca eu si asa sunt bolnava si imi e greu sa ma deplasez?

Gabriela, pai am avut dreptate cu crampele pentru ca le-am avut la prima sarcina din pacate. Insa Mg imi dadea alte probleme cu stomac si nu ma stiu ce, si nu prea il luam, asa ca m-am invatat cu carceii pana la final.

Carpatina, am dormit si nu am trimis soferul nici pentru mine. Dar ti-am mai zis, la tine vin personal daca vrei.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

am vazut ca sunteti putin nedumerite cu programul scurt...legea este inca in vigoare eu beneficiez deja de ea inca de la inceputul lunii, adica am program de 6 ore si nu imi sunt modificate drepturile salariale...insa ca sa puteti beneficia de aceasta lege este neaparat necesar sa faceti o nota scrisa spre angajator in care sa-i aduceti la cunostinta ca sunteti insarcinata, apoi sa va faceti o cerere pt reducerea programului insotita de o adeverinta de la medicul de familie, daca incearca sa va spuna ca nu aveti in contractul individual de munca prevazut asa ceva va duceti inarmate si cu legea si daca si asa se incapataneaza vorbiti cu juristu' de la ITM si sa vedeti ce repede se conformeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moamaaa ce ma oftic, voi sunteti la intalneala acum. Abia astept pozele.

Eu ma simt mai bine dar am niste dureri de cap de vai de mine.

Daca ati stii ce vant e la mine. Netul merge si pica, si mai nou nu mai avem gaze.

Mda..va pupic. Revin ca a sosit fata de la gradi.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxana inseamna ca la noi e super bine aici desi bate vantul este soare si este innabusitor de cald....iti dai seama ce se rasfata fetele noastre acum...mmmmm ce norocoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna burtici si bebici!

Vin si eu cu vesti bune! Ieri am facut ecografia morfofetala si gindacelul meu scump e sanatos,multumesc lui Dumnezeu!....a fost o intreaga aventura cu ecografia asta...bebe era super activ si nu stiu cum facea dar punea numai putza la bataie ....d-na dr a zis ca ca se vede deja ca piticul e mindru foc ca e baiat...
Si cum nu se intorcea deloc ca sa-l poata masura,m-a trimis sa ma plimb un sfert de ora,dupa care sa beau o cafea,dupa care sa stau pe o parte ca doar doar si-o schimba pozitia,mi-a pus o perna sub fund si m-a inghiontit cu ecograful de ma luase si durerea de burta....intr-un final fi-miu a decis sa se intoarca:)...
Cintareste 556 de gr,se pare ca e mai maricel cu o saptamina asa ca mi-au anticipat DPN-ul pe 7 Sept....

Roxana,Simona,Marunzika,Annisia sinteti niste super gravidute si aveti niste burtici tare frumoase
Roxana Alexandra ta e o frumusete de fetita!
Roxali pt durerile de burta nu ti-au zis sa iei Buscopan?...mie asa mi-au zis...poti lua 1 la 8 ore,sau 1 la 6 ore in functie de cit de rau te doare....
Gabriela la mine una n-a functionat Mg-ul....am luat 2 pe zi timp de o luna si nimic....din sapt 16 au inceput contractiile si le am si acum in sapt 22....le am zilnic,uneori doar 5-6 pe zi,alteori extrem de multe...pina acum colul a ramas inchis.....nu-mi ramine decit sa sper ca va ramine la fel in continuare...
Nana of mai iubita cu greturile astea....uite un de la mine ca sa-ti treaca....

Distractie placuta fetelor care merg la intilnire!

Rog frumos pe cine se ocupa cu modificatul listei de la inceputul paginii ,sa-mi modifice si mie DPN-ul...7 Sept....si numele
bebitului va fi Matteo....Multumesc!

Picca 22+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Picca, felicitari ptr Matteo. Imi place mult numele.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Picca felicitari pt baietel!
Fetelor asteptam poze de la intalneala! Have fun!

Emma 20+

Mergi la inceput