Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 26
cecilia L spune:
Am sunat la PRODENTA si cica s-a stricat aparatul......... asta este, cica ma reprogrameaza.
Aveam o presimtire ca asa o sa se intample, nu am eu nortocul sa beneficiez de ceva gratis.
haha
Am ratat si intalnirea cu fetele, asa ca merg la nani.

cecilia,22+
Cristian
teodoran spune:
Am si eu maine programare la Prodenta, dar nu mai ma duc, ca doar am fost luni la eco morfologica si ma gandesc ca poate totusi nu e bine sa fac atatea ecografii, deci daca vrea cineva....
22+ 
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
tomasa spune:
Cecilia, dar de ce spui ca ai ratat intalnirea? Inca mai e timp destul pana la 17, cand e intalnirea si poti foarte bine sa ajungi.
Offf, se pare ca incepe furtuna.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
vmkriss spune:
Noi acuma am venit de la PRODENTA plini de nervi ca am batut atata drum si nu am reusit sa il vedem pe BB. Tocmai cand am ajuns noi acolo 10,30 s-a defectat aparatul si pana la 13.00 cand am terminat de vizitat cerf si exposecurity nu se rezolvase. Poate maine sau vineri asta a fost raspunsuul lor.
CE NASPAAAAAAAA !!! vroiam sa-l vad pe BEBE !!!
Flori
20+ cu
si tati 
Varsta lui BB
Flori graviduta
sim_stoian spune:
Roxana, ai putea sa trimiti pe cineva dupa papanasi. Merita.
Nana, eu beau apa ca vacuta de cand sunt
. Inainte nu prea ma omoram, dar acum beau aproape 3 litri pe zi. Chiar si cand mi-a fost greata, in mare parte din cazuri am tolerat apa. Imi mai fac limonada din lamai si miere si beau dupa-amiaza cand ajung acasa.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Cristina, Roxana, am aflat care-i faza cu crampele astea musculare. Roxana, asa e, ai avut dreptate! O prietena gravida din Elvetia mi-a zis ca la ea au aparut aceste crampe musculare groaznice si medicii i-au dat sa ia Mg. Cica lipsa de Mg conduce adesea si la contractii! Bine de stiut!
Roxana, ma bucur ca bb Andrei a revenit la programul normal de box! Ce frumoasa burtica si mamica! Apoi sa nu te mai aud cu sunci si grasimi, nici pe tine, nici pe Sabina! Ce frumusica e Alex a ta ! E faina poza aia cu toti picii de pe bancuta !
Tomasa, mersi mult! Chiar trebuie sa imi fac un set de analize ca nu am mai facut din primul trim si am oprit si vitaminele. Sanatate micutului!
Of, Nana, iar greturi??? O fi un episod, sigur nu se mai repeta! Esti mai sensibila. Si eu am auzit ca fierul poate da asemenea stari! Vb cu un medic cand poti! Nana, apa trebuie sa bei! Eu ce sa zic, beau ca o disperata! Incearca alte lichide, dar bea cel putin 2 l.
Fetele, faceti niste poze diseara, sa ne delectam si noi! Dar aveti grija, sa nu prindeti si papanasii in poza, daaaaaaaaa???? Vb lui Sim, ce soc o sa aiba chelnerii!!! He-he-he! Tare mi-ar placea sa fiu si eu la intalnirea aia! Dar cu gandul si sufletul, sigur voi fi! Pupici!
Teodora, nu te stresa! Asa cum am zis fiecare, sint momente in care bebe nu e asa activ!
Stiu ca e greu, dar trebuie sa fim mai linistite!
Dani, eu inca nu am cumparat nimik. Cred ca asa, de superstitie! Dar am zis ca prin luna a 7-a trecem la cumparaturile de baza.
Crocus, bine ai venit!
Sanatate multa burticilor bolnavioare si puiutilor betegi!
Distractie placuta diseara! Pupici k mare drag!
Gabriela,
21 + 
danielle02 spune:
crocus bine ai venit.sa ai sarcina usoara si bebe sanatos 
roxana nu te mai stresa ca esti grasa,arati super bine si ai o burtica tare faina 
gabriela ce superstiti?eu am cumparat ceva lucrusoare dar cred ca mai trebe cate ceva si nu pot sa imi dau seama ce ![]()
danielle
20+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
devylla spune:
Buan fetelor.
Scuzati lipsa,e motivata.
Ne-am intors din excursie duminica,a fost frumos,ne-am simtit bine in ciuda vremii ploioase.De luni insa am inceput saptamana in forta si n-am ami apoucat sa intru si nici sa citesc,sunt in urma cu vreo 2 capitole.
Noi suntem bine,bb e foarte activ,se vad f bine miscariile pe burtica cand e mai agitat.
In rest,ma ingras si iar ingras...am dat-o pe fruncte saptamana asta,ce sa mai zic...sper sa nu ajung chiar un balon.
Cam astea ar fi noutatiile,pun mana sa citesc si din urma ca sunt pararela cu voi momentan.
Va pupic
Sabina Y.
20+
japonia prin ochii unui amator
Roxali spune:
Eu credeam ca sant singura
...din nou si-au facut aparitia si la mine...seara am si niste dureri de burta crancene, dar aici nu-ti dau nimic...cica: doamna, vitaminele nu va lipsesc, deci e ok
...greturile sant normale, ametelile si mai normale, de dureri nu mai zic nik...il voi schimba oricum prea e superficial.
Vineri am intalnire cu genetistul si marti e ziua cea mare voi face amnio...deci crizele se vor dubla pana la rezultat.
Roxana esti o dulce, tinerica foc...numai burta e de tine...atatea complexe iti faci.Fetita e dulcica foc.
De cand zic ca imi pun si eu poze pe yahoo, dar n-am nici o tragere sant numai cu gandul la amnio.
Ali
15+ Enrico 7ani