Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu ma tot chinui sa pun si din albumele vechi pe site acolo, insa merge taaare greu. Imi pica conexiunea la fiecare 2-3 min. Pana diseara poate reusesc.

Ana, te inteleg cum e cu medicul, ca si eu cand ma gandeam sa il schimb pe Badiu ma intrebam cu cine ar trebui. BB e foarte activ azi, dar duminica m-am socat pur si simplu sa nu simt eu nici in pozitie intinsa.

Sabina, cam neplacuta situatia cu Sofia, cred ca e viroza fir-ar sa fie! Ma mir ca inca nu tuseste. Multa sanatate! vezi ca am sunat si am vb cu sotul tau, voi dormeati.

Simona, eu pierd papanasi de 1 kg? Pai nene, ia sa vad care imi aduce la pachet, ca parca vad ca pe 5 lesin aici de pofta. Daca trimit soferul sotului meu e ok?

Crishtina, OanaAlina, Andries, Ana, Sim, , stiti voi pentru ce. Ma simt si eu mai bine ca nu par asa grasa cum ma simt.

Teodora, nu incepe ca mine. Uite ca pana la urma azi m-a capiat BB, dupa vreo 2-3 zile tare ciudate.

Simona, m-am plictisit acasa si daca nu eram racita sigur ma mai vaicaream numai sa te fac sa vii pana aici.

Fetele abandonez pozele alea de pus, ca mi-e somn si la 3 ma suna in conferinta de la birou pentru nu stiu ce. Offff! Ce chef aaaaaaam.

Pupici si distractie placuta diseara.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor.Abia m-am intors de la vizita de la ginecolog,si i-am ascultat bataiile inimii lui cu un aparat special ptr ca aici in italia nu toti ginecologi au eco,asa am inteles.Oricum va trebui sa ma duc la morfologie luni sau marti,la un alt cabinet bineinteles,si il vad atunci .Pentru scurgeriile acelea vaginale mi-a dat un tratament sa il incep de maine seara,iar maine dimineata ma duc la privat sa fac anaizele.In rest,totul ok.

Cristina 21+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Se pare ca am raspuns la o intrebare care era la pag 1 din 16, intre timp Myral primise raspuns, dar ce sa fac daca scrieti atat de repede si de mult? Pierd sirul.
Sarcina mea - e o fetita, de 21 de saptamani, iar mamica ei se ingrasa ca o ursoaica. In rest e bine. DPN 19 septembrie.
Mai am o fetita de 1 an si 3 luni, care acum face nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Crocus binenteles ca te primim!Mda, mi-era frica ca daca nu fac cele 126 zile nu pot intra in CIC dar acum m-am linistit.Teodora cred ca bebeii mai au si ei perioade de ex al meu si-a schimbat pozitia si il simt acum mai mult in intestine vezica si mai putin pe burtica. Daca esti acasa poti sta cu burtica in sus si il stimulezi putin cu mana cu muzica la mine are efect imediat.Iar marimea burticii la mine variaza in functie de cat mananc.Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu v-am mai spus parca cum la prima sarcina daca nu il simteam pe Victor cum topaie 5 sau 6 ore innebuneam de frica, daca a patit ceva? Evident ca nu patea nimic, doar ca mai dormea si el...si din luna a 7tea ma rugam la toti sfintii sa mai stea si el cuminte.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

roxana draga, tu sustii in continuare ca esti grasa? pai noi iti spunem ca nu e adevarat si tu continui sa te incapatanezi ca tu ai dreptate? eu ti-am mai zis si iti repet, esti o viitoare mamica super!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/NspAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Ati muncit nu gluma azi, abia am reusit sa citesc.

Bolnavioarele, sper sa va reveniti repede.

Toma -Lili, pe mine nu m-a sunat nimeni sa ma anunte ca au anulat ECO de la PRODENTA, sper sa nu merg degeaba pana acolo ca inebunesc,e si departe si e si cald.Eu stau in Dristor asa ca va dati seama..........

Credeti ca ar tb sa sun sa intreb???????

Eu abia astept sa-l vad pe bebe, de tati nu mai spun.

cecilia,22+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Crocus, bine ai venit si sarcina usoara!
Sim
Roxana, vazut, placut, frumoase poze si frumoasa gravidutza! Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie sa iau fier. O sa aflu dupa ce fac analiza sangelui din 22 mai.

Si la mine ieri, cred ca de atat zburatacit, se intorsese bebe, ca simteam cum misca prin lateral stanga spate. Cam ciudata descriere. Dar citind acum, e clar ca el statea cu spatele si impingea pe unde apuca.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Crocus bine ai venit si sarcina usoara

Roxana, frumoase poze si tu esti o draguta, nu esti grasuta deloc

Cristina, ma bucur de vestile bune.

Cecilia, poate e bine sa suni sa mai ceri o confirmare a programarii.

Mandarinutza 22+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Burtici dragalase, mai este cineva care nu poate bea mai mult de 1l de apa pe zi?
Eu nici inainte nu beam, dar acum, mai abitir. Nu pot bea ptr ca mi se face rau instantaneu. Sotul meu zice: oricum iti e rau, asa ca macar sa fii hidratata! Ce stie el!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput