Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 22
toma_lly spune:
Fetele,
Azi, intre orele 18.30 si 21.00 va fi inchis Magheru intre Romana si Universitate. Asa ca ar fi bine sa nu va faceti drum pe acolo.
La Multi Ani pentru Ziua Europei! ![]()
TOMITZA
22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
toma_lly spune:
pe mine tocmai m-a sunat un domn de la Prodenta: cica au o problema si nu mai pot sa vin la ecografie ![]()
ce prostie, si abia asteptam 

TOMITZA
22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
tomasa spune:
Nana, ce greu tre' sa-ti fie, scumpo! Si sa le mai crezi pe babele care zic ca sarcinile cu baieti sunt usoare si fara greturi... Nici cu ghimbir nu merge? Cu alimente antiacide, coji de painica, biscuiti...
Gabriela, parca tu ai scris de carcei. Sunt de la lipsa de Ca din cat stiu eu. Poate discuti cu medicul tau sa-ti faca niste analize, ca sa suplimentezi cu vitamine.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
slippers76 spune:
Of, da' stiu ca scrieti, nu gluma... Am bagat si eu nasul in hartii vreo doua ore si ati umplut doua pagini.
Tomasa, sanatate puiutului. Sper ca nu e ceva grav. Acum stau si eu ca pe ace, sa nu cumva sa fie viroza si la mine, si sa o imbolnavesc si pe Miru, ca ma pupa toata ziua.
Roxana, sanatate si tie. Fa-te bine repede!
Sabina, sper ca Sofia e mai bine!
Fetelor, eu mi-am pierdut vocea de tot! Nu mai pot scoate un sunet...
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Roxana_G spune:
Nana, pai eu o tin pe a mea ca poate fi fierul sau vit C. Nu are relevanta ora din zi, prietenei mele ii era rau permanent. Las ca vezi tu, sper sa te aud si pe tine o data ca mananci si nu te mai opresti nu iti e rau deloc.
Simona, asa eram si eu cu foamea si pofta inainte sa racesc. Acum de abia inghit, nu mai am pofta, si oricum nu simt gustul, parca mananc cauciuc.
Tomitza, vrei sa mergi vineri in locul meu la Prodenta? Eu nu stiu cum ma voi simti si oricum maine merg la CMU sa fac o eco sa vedem ce e cu BB Andrei de a fost asa cumintel. Eu aveam vineri la 14, daca vrei mergi tu, numai sa stiu.
Tomasa, eu iti povestisem de Alex cu pipi noaptea. Si nu am gasit cearsafurile alea de ziceai tu. Daca trimit cumnata in Auchan, la ce raion ii zic sau cum se numesc?
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Voiati poze cu burtici? Uite am completat albumul de 1 mai de pe Valea Doftanei si sunt vreo 3 poze cu burta mea durdulie acolo. ![]()
http://community.webshots.com/user/Roxana_G
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
teodoran spune:
Intreb din nou...nu vrea nimeni sa meraga vineri la eco la dr. Herghelegiu????
22+ 
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
toma_lly spune:
Multumesc ROXANA 
dar vineri am programare la Euroclinic la Herghelegiu
sper sa nu se anuleze si asta ![]()
TOMITZA
22+
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
myral spune:
SIM o ultima intrebare promit sau daca stiu alte fete Am citit si legile si pe la probleme legislative dar nu scrie f clar deci pot sa-mi iau de ex numai 42 zile postnatal daca nu le iau pe cele 84 prenatal,nu se adauga obligatoriu si astea dupa nastere? (ca am citit ca unele fete vor sa-si ia toate 126 zile postnatal)eu nu vreau decat 42 fara prenatal se poate?
Multa sanatate fetelor! Important este ca bebeii sunt bine si asta conteaza.Cele care vroiau la mare va astept ca in sfarsit s-a facut si la noi cald si e soare si frumos!Myral
22+
slippers76 spune:
Roxana, frumoase poze! Vazui ca m-ai m-ai intrebat ceva: nu l-am schimbat pe Albu, inca. Dar nici mult nu mai am. Problema mea e ca nu prea stiu cu cine sa il schimb...
Legat de miscarile lui bebe: am avut si eu vreo doua zile de panica saptamana trecuta, cand eram in concediu. Dupa o seara de box in toata regula, ca s-au distrat toti ai mei cu BB Vladutz, a doua zi n-am mai simtit mai nimic. Si am intrat in panica. Si mi-am dat seama dupa o zi si ceva de paranoia ca de fapt se intorsese cu spatele si batea undeva in interior. Si daca eram atenta, ii simteam bataile destul de bine. Acum m-am linistit ca l-am si vazut la echo si e foarte activ.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica