Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu cred ca miscarile lui Razvanel dau greturi, ca daca ar fi asa eu una as fi stat numai la baie. Poate intrebi moasa ta...daca nu ai putea sa vii la un medic aici la o consultatie, nu strica. Insa e posibil sa ai greturile de la fier, daca iei supliment. Eu am mai auzit, iar o prietena de a mea culmea avea stomacul deranjat (desi stiam ca fierul constipa in principiu) si niste stari ciudate de lesin si rau si pana nu i-au intrerupt fierul nu i-au trecut.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

sa papati ceva bun si sa va ganditi si la noi!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

OanaAlina, o sa ne gandim si la voi. Oricum, am luat aparatul foto la mine ca sa ne vedeti si voi in actiune .

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc Simona de intrebare, ma descurc eu cumva, am aflat ca e pe Piscului, ajung eu acolo ca sunt obisnuita cu drumurile prin Bucuresti, desi din drumul taberei o sa-mi ia ceva sa ajung acolo. Numai sa-mi treaca greata asta nenorocita ca m-a capiat, ideea este ca si ieri mi-a fost rau, am mancat ceva ce nu mi-a priit si am tras o diaree beton, mai nasol e ca nu-mi dau seama de la ce, in fine acum arunc tot din frigider si ma apuc sa fac o ciorba. Inteleg ca ramane la ora 17?

Andries

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc ceva. Asta-noapte, cand ne-am bagat in pat la somnic, ma tinea sotul in brate si la un moment dat a atipit si i-a alunecat mana pe burta. Pe mine nu ma deranja, dar bb Stefan a inceput sa protesteze si l-a lovit peste mana destul de tare, asa ca s-a trezit si sotul si a mutat mana de acolo. Are personalitate bebele asta.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Da, Andries. A ramas pt ora 17. Rezervarea e pe numele meu, asa ca intrebi de rezervare cand ajungi.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nu cred ca miscarile lui Razvanel dau greturi, ca daca ar fi asa eu una as fi stat numai la baie. Poate intrebi moasa ta...daca nu ai putea sa vii la un medic aici la o consultatie, nu strica. Insa e posibil sa ai greturile de la fier, daca iei supliment. Eu am mai auzit, iar o prietena de a mea culmea avea stomacul deranjat (desi stiam ca fierul constipa in principiu) si niste stari ciudate de lesin si rau si pana nu i-au intrerupt fierul nu i-au trecut.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Chiar am citit de fier ca da stari de greata si constipatie sau diaree. Nu cred ca este d ela fier ptr ca il iau numai seara inainte de culcare. De frica lui, bineinteles. Ca il iau cu o tableta de vitamina C efervescenta, ca sa se fixeze, si pe langa greata de la fie imi apar si arsuri la stomac de la vitamina C. De-aia prefer sa ma culc imediat. Cateodata ma trezesc din somn starile de greata si arsurile, dar altadata e ok.

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sabina,tomasa insanatosire grabnica micutilor
roxana sper sa te faci bine repede
nana iar te chinuie vomitatul asta? offfff sper sa nu tina mult starile astea fetelor si sa va reveniti repejor in forta
gabriela
annisia fatooo.aseara l-am inebunit pe domnul meu si e numai vina ta.saracul...nu a mai prins asa ceva de vreo jumate de an tare complicata situatia...

a dat bunul Dumnezeu si am dormit super bine noaptea trecuta.m-am trezit fresh,cu zambetul pe buze si cu micuta mea miscand de zori
ce cumparaturi ati mai facut voi ptr bebe?mie nu imi mai vine nimic pe chelie,doar ce trebe sa imi cumpar cand ma duc la spital.

va doresc o zi faina

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sim_stoian, eu ma bazez pe tine ca o sa maninci o portie d epapanasi si ptr mine. Trebe sa ma razbune cineva ca imi ploua-n gura de cand mi-ati zis de ei. Asa ca stai linistita cu poftele de mancare, ca am citit ca e normal. Eu sunt un caz mai special care nu pot manca inca si mi-e rau din cand in cand, insa daca as fi cum eram, as rupe.
Sper sa imi iau revansa cand ajung acasa in Ro la sfarsitul lunii.
Deja am in gand o lista intreaga cu ce o sa maninc.
Pupici si distractie placuta!

PS Nu uitati de poze, burtici!!!!!!!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Roxana, nu mai purta deloc pampers nici macar noaptea de la 2 ani si chiar nu se scapa pe el, decat cand ii e rau sau ia medicamente care il blegesc. Sunt tare mandra de el , e mare lucru. Offf, mi-e greu sa-l stiu cu tata cand e asa bolnavior. Chit ca se descurca totusi e barbat, nu stie asa bine ce sa-i faca...
Sanatate multa si tie!
Ana, ma gandesc la tine. Imi pare tare rau ca te simti asa nasol.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput