Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Neata si de la noi :)

Gabriela77 si eu am asa probleme cu carcei la picior, ma ia cateodata dimineata de imi vine sa urlu. Nu stiu exact de la ce lipsa e dar daca ai vreun remediu inafara de frectie buna zi'mi si mie.

Tzuc am observat si eu asta cu raceala pe burta dupa ce mi'ai zis u si ma gandesc ca e normal. Nu mi se pare un motiv de ingrijorare.

Annisia multumim de linkuri, ma interesa si pe mine insa acuma la munca nu reusesc sa le vad. Daca tot te'ai oferit am si eu curaj sa te rog sa cauti niste prenume de baietel din categoria a doua :) Dupa clasificarea ta. Multumesc tare mult.

Sanatate bolnavioarelor o zi frumoasa tuturor.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, esti haioasa, si la mine au avut ceva efect site-urile Annisiei, si desi am sotul acasa s-a uitat cu ochi mari la mine si m-a intrebat daca imi arde de asa ceva cu febra, dureri si tuse.

Ana, multa sanatate si ai grija sa nu ajungi ca mine. Tot voiam sa te intreb, ce ai facut, l-ai schimbat pe Albu pana la urma?

Apropos de raceli, sa postez ce mi-a dat mie medic de familie si Badiu a aprobat: Mucosin sirop (ptr gat si tuse) - 3 linguri pe zi, Vibrocil - gel, 2-3 ori pe zi, ser fiziologic sau apa marina, paracetamol maxim 3 pe zi, algocalmin 1 fiola pe zi pentru febra peste 38.5. Plus ceaiuri cu lamaie si miere, comprese cu spirt pe gat si piept, frectie cu spirt, compresa cu sare calda la gat si gargara cu sare (cica e ok si albastru de metil), o vit C pe zi. In nici un caz antiinflamator. Daca se agraveaza eu voi lua Augmentin, 5 zile, 1 la 12 ore.

Annisia, eu sper sa nu ajunga saraca Ana la antibiotice. Pupic ii dadusem, dar virtual. Iar cu sugestiile catre om si eu am fost tratarisita cu refuz, ba a ramas omul socat ca la cat de bolnava sunt mai pot sa ma gandesc la asa ceva. Nu ca ajuta...dar mai sunt si altii in aceeasi situatie.

Simona, multumim de informatii. Eu am si CCM la nivel de societate si ditamai sindicat, insa nu stiu cum naiba sa vad si contractul acela ca nu prea e public. Oricum prevederile din cel la nivel national sunt minimale, eu personal banuiesc ca CCM pe societate e si mai bun ca stiu sindicatul nostru. Oricum eu le mentionez ce astept de la ei si sper ca nu se risca sa nu dea nimic.

Sabina, ce faci, ce face Sofia? daca nu postezi aici te sun.

Tomasa, multa sanatate lui Tudor! Chiar ma intrebam ce e cu tine. Cum de a racit asa, el nu merge la gradi? Offf, sper sa ii treaca repede. Deja nu mai foloseai pampers nici noaptea?

Gabriela, uite asa patesc si eu noaptea, dorm din ce in ce mai greu si mai putin. Carcei nu am avut inca, am avut insa la prima sarcina, era ceva cu lipsa de magneziu. Ridici piciorul la 45 de grade si tragi varfu spre tine.

Pinacolada, mai ai putin pana la eco, abia astept sa vad ce e. Cum te mai simti cu ocntractiile? Eu merg unde vrei, dar nu la o cafea. Vreau la plaja, la soare, la bere. ok asa?

In alta ordine de idei, BB Andrei e iar in forma, misca mititelul ca de obicei. Mai bine asa decat sa stau cu griji.

Petrecere frumoasa la intalnire, imi pare rau ca nu pot participa. Daca sunt mai bine pana vineri cand vin la Prodenta poate ma vad cu Mandarinutza si Tomasa, dar asta numai daca imi trece raceala ca dupa aceea va am pe constiinta.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multam frumos mandarinutza, gabriela77, myral (da, 19-20 de sapt). Sunteti niste dragutze! Sa aveti o zi cat mai frumoasa!

http://new.photos.yahoo.com/salutema2002/albums/

Emma 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Multumesc frumos! Sper sa se faca bine repede si sa nu iau si eu de el.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

A inceput perioada vaicarelilor.
Raceli, temperaturi iar la mine voma iar!
Aseara mi-a fost tare rau, nu stiu de la ce, cert este ca am vomat tot ce mancasem dupa care m-am culcat.
Sper sa imi revin azi!
Pupici si multa sanatate!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, prevederea respectiva mai e de actualitate. O gasesti in ordonanta 96.
Ma bucur daca v-am fost de folos.
Andries, mai ai nevoie de indicatii privind restaurantul?

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nana, apropo de vaicareli, eu ma plang de foame. As manca tot timpul . Am mancat dimineata inainte sa plec spre servici, am mancat acum la servici si tot mi-e foame de moooooooooooor. Sa vad ce imi mai comand pana termin programul si ma vad cu fetele.
Diseara cred ca o sa se sperie chelnerii de noi cand ne vor vedea atatea la o singura masa

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, multa sanatate si tie. Medicul tau ce zice de atatea greturi si la asa stadiu avansat?

Rox 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Vreau si eu la mare!!!!!!!!!

Emma 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nana, multa sanatate si tie. Medicul tau ce zice de atatea greturi si la asa stadiu avansat?

Rox 23+

Pai aici nu e cu medic. Sunt in evidenta la moasa, cu care ma intalnesc pe 22 mai ca sa imi fac un set de analize inainte sa plec acasa, sa stim daca s-a reglat nivelul fierului, ca iau supliment.
Ieri Razvan nazdravan a miscat toata ziua, n-a stat o secunda, si ma gandeam ca asta ar putea fi motivul?

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Bubu la 19sapt si 2 zile
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput