Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, am cautat prevederea cu cele 6 ore. Cred ca tu te referi la ceea ce scrie in ordonanta 96/2003:
Art. 13. - În baza recomandării medicului de familie, salariata gravidă care nu poate îndeplini durata normală de muncă din motive de sănătate, a sa sau a fătului său, are dreptul la reducerea cu o pătrime a duratei normale de muncă, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementărilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurări sociale.

Am I right?

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ce se intampla, fetelor cu racelile astea? Offfffffff, sper sa scapati repede.

Edit: am trimis legile pe mailul comun.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sa vedem daca m-am descurcat cu PM ca sa primesc si eu parola.Pe mine de fapt ma interesa sa raman doar cu 42 zile post natal adica daca in caz ca nu le termin pe cele 84 prenatal se adauga automat dupa nastere deci nu vreau mai multe zile postnatal decat daca ma obliga.Deci se poate sa iau de ex doar 42 zile postnatal fara cele 84 de prenatal? (asta in caz ca nu gasesc in legi sau nu inteleg).Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss

Frumoasa burtica Emma,aveai 20 de saptamani cand ai facut pozele?

Cristina 21+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

19-20 de saptamani, da.
Multumesc!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Eu dorm tot mai prost noaptea….Dar asta e, am inteles ca nu sint singura! Nu mai suport sa dorm intr-o parte. Mi-e dor de dormit pe burtaaaaaaaa!!! Mi-e dor de o baie cu multa spuma!!!! Si de pozitii din alea excentrice de sex!!!! Annisia, aseara nu s-a intamplat nimik ca pana ce a venit baiatul in dormitor eram cu ochii la luna! Si una peste alta, m-am trezit de dimineata, cu un carcel la gamba, de imi venea sa urlu de durere!!! A trecut abia peste vreo 10 min. Asa dureros....Asta ce e? Lipsa Ca, mg? Voi ati patit?

Roxana, Ana, sanatate multa! Dragele de voi!

Mandarinutza, Dani, pupici!

Andries, la mine greturile au trecut prin sapt 13, parca! Offf ! Sa treaca repede ! Pupici !

Sim, multumim mult !

Tomasa, Sabina sa se faca bine prichindeii !

Raluca, nu am apucat sa trec la Mamystic sa iau ceva, dar azi tot fug. Tu esti bine?

Ripley, tu ce faci? ocupata rau?

Se anunta o zi incarcata la birou! Cu sedinta si intalniri si cocktailul vietii! N-am nici un chef!

Gabriela, 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Oana-am programare pe 16 al eco morfo si mai astept pana atunci........tot mai am o mica speranta sa fie fetita.Cum o fi, sa fie bine doar!
Azi am fost sa-mi recolteze sange pt analize si sunt cam chiao!!!
M-as urca in masina si m-as opri la Constanta sau Vama Veche sa beau o cafea! Ma insoteste cineva:))))))))))

pupici

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

si noi vrem la mare! nuami ca avem de munca...
si apoi de la cluj pana la mare e ceva drum....

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Pinacolada vin

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

VReau si eu parola de la mail-ul comun, sa vad legile.

Am vorbit cu juristul de la noi si a zis sa ma interesez eu bine de absolut toate drepturile, ca de obicei nu se acorda decat deca le cer in mod expres....

22+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Tomasa, am cautat prevederea cu cele 6 ore. Cred ca tu te referi la ceea ce scrie in ordonanta 96/2003:
Art. 13. - În baza recomandării medicului de familie, salariata gravidă care nu poate îndeplini durata normală de muncă din motive de sănătate, a sa sau a fătului său, are dreptul la reducerea cu o pătrime a duratei normale de muncă, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementărilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurări sociale.

Am I right?

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Yes, you are . Exact la asta ma refeream, de prevederea asta am beneficiat la sarcina anterioara si tare bine a mai fost. Mai e de actualitate?
Ai fost o dulce, am salvat tot si acum stiu ce am de facut. Mie sigur nu-mi vor refuza compenasarea daca o cer in scris cu nr. de registratura si imi vor prinde excelent banutii in plus. Insa daca nu as fi stiut de faza asta (nu e trecuta in CCM) si nu as fi solicitat in scris o data cu cererea de intrare in concediul pt. cresterea copilului nu mi-i dadeau.
Asa ca mi-ai facut un mare bine. Raman datoare!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput