Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
OanaAlina spune:
numai un pic... eu nu am zis ca am baiat, ca inca nu stim, doar ziceam ca daca o sa avem un baietel o sa il cheme Rares...
pe sotul meu il cheama sergiu, nascut in 1977...
hai ca totusi nu e rau... 4 coincidente...
te pup...
o zi buna iti doresc!
OanaAlina
Roxana_G spune:
Neata de la noi si de la virusul meu. Cred ca am dat serios in bronsita ca ma racaie ingrozitor pe piept. Dar sa vedem, azi ia mama reteta de Augmentin de la medicul de familie si daca o fi tot asa, ce sa fac, o sa iau si antibiotic. Am luat eu si la prima sarcina, chiar si mai puternic.
Azi vreau sa ma relaxez. Fata e la gradi, la birou sper sa fie mai liniste si sa nu ma mai sune atata.
Pupici si o zi minunata.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
mandarinutza spune:
Of Alina, prin cate ai trecut. 
Oana si Alina, lasa ca poate o sa aibe OanaAlina fata si atunci va incuscriti, ca tot va intelegeti asa bine de acum.
Gabriela, sa stii ca si eu cand ma gandesc ca nu am mai simtit-o pe bebelina de cateva ore, imediat imi da un piciorus. ![]()
Myral poti sa iti iei si cele 126 zile dupa nastere, am mai scris eu ca am avut o colega care a procedat asa. ![]()
Annisia, hai ca abia astept sa vina sotul din delegatie dupa ce am vazut siteurile postate de tine. ![]()
Sabina, sanatate Sofiei 
Mandarinutza
22+
Antonia Maria
Poze
slippers76 spune:
Neatza si de la noi.
Am ajuns cu chiu cu vai la birou, insa sunt COBZA! Voce nu mai am deloc, ma racaie in gat, am frisoane si ma doare rau capul. Dar asta e... mergem mai departe!
Sa aveti o zi buna si distractie placuta celor care reusesc sa ajunga la "intalneala" de la Tineretului.
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
Annisia spune:
Buna dimineata principeselor! Ati dormitara corespunzator? Rusine ceva? Ati pacatuit?
Eu am adormit ca o valiza-n gara. Pusei o mana pe al meu acum si incepu sa chitaie, semn ca nu e loc. Oricum nu aveam chef, dar imi place sa-l zgandar ca sa pot sa dau vina pe el, ca eu am vrut si el nu...
Slippers-ule tu te-ai pupat cu Roxana? Ea a avut prima raceala asa ca trebuie sa faca cinste cu antibioticele...
Astazi plec la curte. Am internet si acolo, dar merge de ma scoate din sarite. Daca am timp, intru sa va monitorizez...
Aveti grija de voi! Paaaaa...
Andries spune:
Buna, vad ca iar au parut probleme, imi pare rau Sabina si Roxana, sanatate multa!!
Cine vine la intalnirea din tineretului? mai imi dati si mie un link cu locatia? please...
in alta ordine de idei, dupa o saptamana in care greturile au fost absente, astazi au reinceput in mod feroce, nu ma pot ridica in picioare... si trebuie sa-mi duc copilul la gradi of of...ce greturi sunt alea in saptamana 15 (masuata ecografic) ca pe calendar nu stiu prea bine cand s-a comis fapta...mai are cineva / a mai avut cineva greturi in sapt 15???
Andries
mandarinutza spune:
Andries, eu am avut greturi pana la sapt 15-16. Restaurantul am inteles ca e aproape de Palatul Copiilor, vis -a-vis de acesta, pe strada Piscului.
Mandarinutza
22+
Antonia Maria
Poze
OanaAlina spune:
si eu sunt in sapt 15 si pana aucm nu am avut nici un fel de greturi... insa azi de dimineata ma apucase o ceva ce parea a gen de simulare de greturi.. bine ca a tinut putin....
Sanatate fetelor si sa va faceti bine cat mai repede....
OanaAlina
alehiam spune:
Neatza... ![]()
![]()

Roxana sanatate multa si sa nu-l mai auzim pe dl virus vorbind![]()
Sabina sper sa se simta bine azi Sofia
Ana Sanatate multa si tie.
Sper sa nu urmez si eu in curand...
ca ma incearca ceva dimineata.
Neghinita al meu a miscarit ieri ca m-a ametit... cred ca a descoperit cum e sa tot topai prin burtica. Cred ca a primit un pic de impuls si de la cornurile cu ciocolata papate 
...
O zi buna sa avem
Si fetelor sa veniti cu pozici de la intalnire.
Mad
cu
Robert