Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

mamicide2007 si eu vreau parola...

2 poze uimitoare in pragul lunii aVa

22+ (posibil Rares)

Mergi la inceput

myral e obligatoriu 42 zile dupa, adica minim 42 zile. Deci daca vrei sa ai 100 dupa, poti, dar desigur asta inseamna sa-ti iei doar 26 inainte.
sunt obligatorii minim 42 dupa, adica din total 126 poti sa iei inainte 84 si dupa 42. Important e sa nu ramai cu mai putin de 42 dupa pt ca nu poti sa intri in cresterea copilului mai devreme de 42 zile de la nastere.

poze

22+ (Rares)

Mergi la inceput

ca dovada ca nici eu nu le stiu pe toate...cum e pana la urma cu salariu bonus la nastere si acea diferenta pt 6 sapt? sunt sau nu obligatorii?
din ce am inteles eu...ti le pot da, dar nu sunt obligati.
daca sunt obligatorii...vreau si eu...dati-mi articole de legi sa ma duc sa le dau de cap ca mi-au spus ca in contractul nostru colectiv pe societate nu prevede asa ceva...
problema e ca eu lucrez la particular si daca nu e obligatoriu...la revedere...

poze

22+ (Rares)

Mergi la inceput

se vede ca am ramas singurica pe aici...eu am cazut moarta cand am venit de la servici si am dormit pana pe la 9, asa ca intelegeti ce-i cu mine pe la ora asta

in legatura cu medicul de familie si concediile medicale...hai sa va povestesc ce am patit eu...m-a apuca rasu-plansu si acum cand mi-aduc aminte...am sa incerc sa fiu scurta...

eu am mai avut o sarcina gemelara. Am nascut la 30 sapt (intr-o marti).Fetele nu au trait decat o zi si respectiv 2, iar asta ar fi o alta poveste despre incopetenta doctorilor din Galati(acum vin la Bucuresti).Certificate de nastere in acelasi timp cu cele de deces, cumparaturi, jale...Vineri fam. a ingropat fetele (fusesera botezate de doctorita neonatolog)eu fiind inca in spital, abia sambata m-au externat.
Luni dupamiaza am mers la medicul de fam pt concediu de lahuzie iar ea imi spune: nu pot sa-ti dau concediu, tu ai avortat nu ai nascut, tu trebuia sa fii astazi la servici, copii tai au fost avortoni nu copii viabili. Am iesit socata, sau mai bine zis si mai socata iar in fata usii am izbucnit in plans incat sotul s-a speriat ca nu stia ce s-a intamplat. Si eram cu legea in mana...
Marti dimineata m-am dus la CAS si printr-o cunostinta am intrat direct la sefa juridicului de acolo cu problema in protap. Ea a sunat la dr incercand sa-i explice ca eu am dreptul la concediu de lahuzie, ca daca spune ea, jurista sefa de la cas inseamna ca asa e, ca acesti bani mi se dau de la stat si ca daca nu ar fi corect eu as fi obligata sa-i dau inapoi iar ea nu ar avea nici o raspundere...bla,bla,bla...dr, nu si nu. Jurista a inchis si mi-a spus sa fac o adresa scrisa la care ea sa raspunda si daca e negru pe alb...dr nu va avea incotro. Nu imi mai aduc aminte daca a doua zi sau ulterior am dus adresa la dr dar cert e ca s-a rezolvat...dar cu peripetii...si inchipuiti-va prin ce treceam eu...
desigur ca puteam sa ma mut la alt medic dar asta dura si mai mult si...sper sa nu supar pe nimeni...majoritatea sunt baturi in cap...iar eu sunt la asta pt ca nu are prea multi pacienti si cand ma duc la ea pt vreun act (ca doar pt asa ceva ma duc)scap repede

gata ma duc si eu la nani...

poze

22+ (Rares)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dormiti deja? Eu iar m-am trezit, deh daca nu a venit sotul sa imi faca frectie cautam pe net. Glumeam oricum, nu luati adliteram.

Imi pare rau ca nu am cum sa va trimit legile de acasa. Dar eu prima aia de nastere sigur am primit-o si asta in urma scandalului facut de o alta colega de a mea care nascuse inainte si le daduse articolul din contractul ala la nivel national. Asa ca eu doar am intrebat de el si s-au executat.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora M, scuze ca ti-am raspuns asa tarziu la mesaj. Il primisem cat am dormit la pranz si apoi am uitat sa raspund. Ma bucur ca noul TT e ok, mai discuta cu geneticiana de acolo si vezi ce decizi.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

'neata, va invit la cafea si va doresc o zi minunata si linistita cu bbi miscatori si voiosi.

bblina noastra nu si-a facu simtita prezenta, inca, cu suturi, astept momentul respectiv cu nerabdare.

am dormit ca un prunc, fara vise de nici un fel.

deci, mai are cineva burta rece in jurul buricului? stiti ceva de asta, o fi bine?

va

17s, cu codite

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

eu sunt nascuta in 6.10.1977....

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

miscari active de bebelusi va doresc astazi!

OanaAlina

Mergi la inceput

oana alina recapitulam: amandoua Oana Alina, amandoua avem baietei, amandoua vrem sa-i numeasca Rares, suntem nascute in oct. 1977 (tu pe 6, eu in noaptea de 6 spre 7).4 coincidente pana acum.
ar fi culmea culmilor ca pe sotii nostri sa-i cheme la fel. Al meu e Florin, nascut in ianuarie 1973.

poze

22+ (Rares)

Mergi la inceput