Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Afibebe, nu sunt la birou sa iti trimit legile. Dar pentru peioada de pre si post natal nu suporta angajatorul indemnizatia de concediu, ci se suporta de la bugetul de stat - adica se diminueaza cu ea contrbutia datorata de angajator. Cu atat mai mult cel pentru ingrijire copil, nici nu il mai primesti prin angajator. Annisia si Simona stiau textele de lege, poate te ajuta ele.

Rox 23+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Astia mi se par cei mai tari

http://www.sexual-health-resource.org/sex_positions.htm#positionsforpregnancy

Romanii sunt varza in materie de site-uri informationale... La strainezi gasesti cate-n luna si-n stele. Ma enerveaza ca nu mi-o arata mie pe aia cu burt cat un pepene cum se zbenguie in Dansa... E cate o slabanoaga care se incolaceste ca o serpoaica. Pai sa ma pun eu la d-astea, care am circumferinta taliei 101 (de la 64 cat aveam inainte sa raman...)... Cred ca o sa devina al meu brusc rusinos, cum era barbatul Lianei draga de ea...

Mergi la inceput

Da, prezent! Ce stiu eu? Aaaa, cu pre si post natalul lui peste prajit. Haide ma, nu vedeti ca sunt pe felie aici! Pai credeti ca neuronul meu e viabil la ora asta? Eu cred ca incerca sa-l trezeasca pe celalalt ca sa se-mperecheze...
Nu, lasand gluma la o parte, eu stiam de concediul de risc maternal exact ce si cum. A promis Sim ca maine dimineata posteaza legile pentru fetele puturoase ca noi. Vezi ca sunt si pe site forumuri unde se discuta aprins despre acest subiect. Sau da cautare pe google cu legislatia pentru gravide si gasesti cacalau Maria Ta...
Da' nu vrei sa astepti pana maine si azi sa te uiti pe site-urile astea postate de mine? Ma gandesc ca e mai funcky...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Roxana sanatate multa! La fel si Sofiei! Si amea e putin mucoasa da' sper sa se rezume la atat....

Mai Annisia fata io-s singura acasa cu una bucata barbat in deplasare plus cu interdictie sau super precautie (asta n-am priceput-o!)la sex si tu-mi vari sub nas atata imagine sexoasa...

mai bine ma duc sa culc copilu' !

Sa aveti o noapte faina!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by afibebe

Anisia sunteti tare dolofani draguta.felicitari.

Daca suntem dolofani? Poate Yannis, ca eu sunt o scroafa direct! Nici nu va mai arat poze, ca radeti de mine catamai butoiul am. Acum o saptama aveam 95 in talie, iar aseara aveam 101... Toata lumea ma intreaba daca sunt in 7-8 luni. Deja ma simt grea, ma misc ingrozitor si obosesc si daca beau un pahar cu apa. De asta am zis sa mai bag niste sex, asa pe post de sport, sa ma revigorez...
Doamne nebuna sunt... Pasarea malai viseaza si nebunul balamuc... Zuzu-zuzu...

Roxana, sa incerci cu al tau pozitia aia de care ma radeam eu. O aa vezi ca nu o sa te mai doara nimic... Dar o sa-ti internezi sotul cateva saptamani, iar tu o sa te strici la stomac de ras...
Bai, sa nu te superi, asa sunt eu mai glumeata azi. Dar chiar glumesc si ma rad pe aici de zice Happy ca sunt bolnava ceva...
Ce dilimandrosi...cum isi inchipuie ei ca un barbat normal, la trup si minte, ar putea sa care un tanc de femeie, ca mine asa?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si sotul meu abia a plecat ne vedem peste 2 sapt deci nu m-am uitat pe nici un site Annisia. Si bebelul meu avea 380g la aproape 21 sapt tu cred ca ai mai mult acum, sper ca a mai crescut si al meu ca am inceput cu vitaminele.Roxana nu lasa raceala sa inainteze mai bine ia antibiotice daca nu trece ca la varsta asta a sarcinii e ok.Myral22+

Mergi la inceput

Eu am 22 de saptamani si 5 zile... Asa zise nea Iosup adineauri cand fusei la el...

Mergi la inceput

Si eu astept iar raspuns de la SIMca parca sunt deci daca nu termin zilele de prenatal trebuie sa le iau dupa nastere sau pot sa raman doar cu alea 42 obligatorii? Si CIC de unde se ridica ?(bine ca nu e si asta de la angajator)Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Maiculita, ce-ati mai scris! Hai sa va zic ceva superhaios! Tocmai scriam ca si la mine bebelina a inceput sa fie mai lenesa si azi abia ce a miscat ceva dimineata si in momentul acela am simtit primul sut. Au urmat apoi altele, iar eu m-am trezit zambind aici, de una singura, in fata calculatorului, cu mana pe burtica. Ce si-o fi zis fata mamii: ia de-aici sa nu te mai plangi! Asa cu nazdravana mea!

Roxana, ia ceva, nu sta cu febra! Ce nasol! Sanatate multa!
Sabina, sanatate multa Sofiei! Vai, Sabina ce frumos e articolul acela! Si Sofia ta…o minunatie! Ai de ce sa fii mandra!

Vai, Annisia, ca bine am ras fata! Cu sexul tau cu tot! Sa vezi cand ne-om viola toate la noapte barbatii! Nuami tu esti de vina!

Gabriela, 21 +

Mergi la inceput

Eu socotesc varsta sarcinii dupa UM ca la eco se tot schimba in functie de masuratori.Myral22+

Mergi la inceput