Buna ziua,
pentru fetita prietenei mele sunt foooarte interesata de un curs de inot pentru copii. Fie in zona Mosilor fie in zona Dristor, si defapt locul conteaza mai putin, cele mai importante sunt igiena si siguranta.
are aproape 4 ani. Please, stie cineva ceva sau isi duce copii la inot? As vrea tare mult s-o ajut pentru ca ea nu are cont pe despre copii (...inca dar o sa vada cat e de util :) )
multumesc frumos
Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.
un loc curat este la stadionul Lia Manoliu. bazinul este in aer liber si sunt mai multe grupe, in functie de orar. eu acolo am invatat sa inot. si mi-a placut tare mult
Eu am copilul acum la Lia Manoliu. Deocamdata orele se tin in bazinul acoperit
. Mai la vara vor fi tinute si afara, dar intai sa se incalzeasca. Pana acum nu am avut vre-o problema cu apa din piscina, asa ca.. presupun ca e ok.
Se primesc si copii mai mici de 4 ani ? Cristi are 4 ani si 2 luni, ma batea si pe mine gandul sa-l inscriu, insa e cam "reticent"... cum simte un pic de apa in nas tipa si urla![]()
Cred ca mai asteptam un an...
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni
Ozi face inot zilnic de aproape doi ani si are si colegi care au inceput la 3 ani si jumatate...oficial au voie de la 5 ani. Uneori apa e rece asa ca e de preferat sa inceapa cam prin iunie iulie. Lucreaza afara cam din 25 mai pana la 1 noiembrie.
si eu stiam la fel ca abia dupa 5 ani ii primesc dar daca il supravegeaza cineva continu, adica o mama, un bunic, cineva sa vegheze de pe marginea bazinului, il primeste.
alt bazin ar mai fi si cel de la floreasca.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Am auzit ca si la Strandul Tineretului s-ar fi construit bazin acoperit?
Stiti mai multe decit mine?
Theiuta
poze cu Nicolas
Cursuri de inot pentru copii, incepand cu varsta de 3 ani, se fac si la Club Pescariu si la Club Atlantis, in zona Iancu Nicolae. Cred ca si la Crown Plaza si piscina de la Satul Francez, dar nu am intrebat/nu m-am interesat personal.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...