*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*
Raspunsuri - Pagina 30
irina_stef spune:
RAMO
asa de mult imi place alexia,frumos tare,vreau si eu o fetita!!!!
14+ 

-IRINA-
Victo spune:
neata..
pfuii ce harnici suntem...
eu pana la ora asta am si vomitat si am spalat si o chiuveta de vase...
ei doamne da la casa noua nu-mi iau eu masina de spalat vase???:)
iar acu tre sa ma apuc de teme...ca geaba sunt eu in conced.medical.temele tot trebuie predate.
va doresc o zi minunata.
o sa mai intru mai tarziu., caci vad ca trece ziua si capitolul.
15+
anacami spune:
Multumesc mult fetelor!
Ramonella,o sa iti vad pozele de acasa,la serviciu nu le pot vedea pe cele de pe Yahoo. Nici noi nu semanam deloc,si noi am fost in placente diferite (dizigoti,parca se mai spunea).Inafara de trasaturile diferite avem si inaltimi diferite (ea 1.72, eu 1.65), eu bruneta-ea saten deschis,etc. In schimb, gandim destul de asemanator, avem unele presimtiri, visam unele chestii legate de cealalalta care se adeveresc-au fost prea multe ca sa fie doar coincidente...
BB_Yasmi,bafta multa! Sigur o sa se vada ce este!
Pe mine ma cheama de fapt Ana-Camelia, acasa imi spun Camelia, iar la serviciu Ana (ca mai este o Camelia,iar unii au spus ca le place mai mult Ana...).
Nici eu nu prea imi mai simt sanii, oricum eu nu am avut greturi ca majoritatea, nu am vomat nici pana acum.
Sarcina asta s-a asemanat destul de mult de cea cu Sebastian, doar ca eu am ceva kg extra fata de prima...
Aaa,l-am intrebat pe dr. Iosup de 3D. Mi-a spus ca inca este prea devreme sa ii vedem clar fata, el imi va da imagini 3D la eco de la 20-24 saptamani; nici prea tarziu nu este cine stie ce, ca nu va mai fi destul de mult lichid amniotic ceea ce i-ar impiedica vizualizarea in 3D a tuturor pozitiilor...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
Kiva spune:
yasmiimi statea pe buze intrebarea ta ! nici eu nu mai am simptome , adiac ma simt f bine
putin somn , uneori o senzatie de greata vaga, si balonari destul de deses si de incomode! atat
si creste burtica... sunt foarte fericita
si ma trezesc mult mai de dimineata pt ca nu maiam rabdare sa dorm
te asteptam maine cu vesti dupa eco !
anacami felicitari pt sora ta !sa aiba sarcina usoara ; in ce saptamana esti tu ?ca mai incurc ! te intreb pt ca eu sapt viitoare , cand o sa am 11s si 4 zile fac eco 3D!
kiva
10+
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by RGE
eu am dureri de cap cand e cald.... simt dinainte cand o sa ploua...si eu luat paracetamol de mai multe ori ...doctora mi-a spus ca este ok numai sa nu iau mai mult de 3/zi.....si mie mi se intampla sa ma deoache lumea...ii simt ca ma deoache cand se uita la burtica....de fapt il deoache pe bebe nu pe mine dar se transmite
ROXANA16+ 80% "KIWI"
Aveti dreptate aveam ieri o bluza sexy cu decolteu vertiginos, caci o graviduta trebe sa fie sexy, si creca mi-au deochiat
!Shery
14+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
darleena spune:
Neata burtici!
Anacami si Mamitzu felicitari pentru
si
!!!!

Domne dar ce concurs avem aici! Chiar sunt curioasa cine o sa castige ![]()
14+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
bb_yasmi spune:
Care din voi a aflta sexul lu' bebe la eco normal si care la 3,4 D ??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
oana_r spune:
neata fetele
nu deschide nimeni alt capitol?
vad ca baietii au ajuns la egalitate cu fetitele.
felicitari mamicilor care au aflat sexul bebelushilor.
15+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
donna79 spune:
Dragele mele, vreau sa va rog sa ma scoateti de pe lista, pentru ca cele mai negre presimtiri s-au adeverit, de asta nici nu mai postam, doar va citeam mesajele. Sarcina era oprita din evolutie si frumoasa poveste s-a terminat cu un chiuretaj.
Va pup pe toate si va rog sa va ganditi la lucruri frumoase si vesele, in asteptarea bebelusilor. Eu n-am sa mai intru pe forum o vreme... Oricum, sunt bine acum...ca...de... nu ne da Dumnezeu mai mult decat putem duce.
Donna
alfa_anca spune:
Donna79 imi pare f rau de pierderea ta , dar ma bucur ca esti bine. Sper din suflet sa vii cat mai curand cu vestea cea mare a celor 2 liniutze si de data aceasta sa iti dea DD un bebe sanatos.
Fetele aveti putintica rabdare ca ma apuc eu sa deschid subiect nou.
Anca
14+
Matei Nicolae