*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*
Raspunsuri - Pagina 29
pussi spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Fetelor, la mine starea de greata mi s-a accentuat tot mai tare si este continua.Imi vine sain continu...
Simteam eu saptamana trecuta ca eram prin preajma acestei etape!
Sa bucataresc pe ziua de astazi nici nu se mai pune vorba.Mi se intoarce totul pe dos numai cand aud cuvantul bucatarie...
Asa dar, am comandat ceva papa buna de la un restaurant din preajma si il astept pe sot cu ea.
Voi, cele care; ca si mine va confruntati cu starile de greata si voma ceva mai accentuat, cum va descurcati cu bucatareala?!
Eu n-am anuntat-o inca pe mama soacra de aceasta stare ca, demult era sosita cu oalele.Suntem aproape si ne intelegem foarte bine.Sa-mi traiasca!Pe voi va ajuta soacrele?!
Poze & My Baby Development!
ginaasa sut si eu ...dimineata
la greu, si dupa masa o greata..de nu-mi vine sa pun nimic in gura, seara apare si acidul la stomac.Imi mai trece greata, dar greata nu vomitatul cu limonada facuta acasa, cu biscuiti sau covrigei sarati..si uneori cu struguri, ca nu sunt copti bine si sunt acriiiiiiii.De
gatit nici vorba...nici nu pot sta in bucatarie daca face taticul de mancare! Cu soacra..nu am! Si mama e la 130 km de TM!PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Gina, in ce saptamina esti? ca nu pui la semnatura. La mine a-nceput raul in saptamina 8, chiar din prima zi, acum nu-mi mai e asa rau, dar din prima zi a saptaminii 11, adica asta, am aciditate si e la fel de neplacut. Daca nu te simti in stare sa gatesti, spune-i soacrei tale. Ma bucur pt tine, ca ai asa noroc cu ea. Si eu ma inteleg bine cu soacra, dar ea pleaca in fiecare an, din primavara pina in toamna, la Piatra Neamt. Asa ca n-o pot chema sa ma ajute.
Jasmin,ca sa poti vedea nivelul de dezvoltare a bebelusului meu/saptamana in care sunt, da-i clik in dreptul meu pe:My baby Development de la semnatura.
In cele din urma a sosit sotul cu papa si am reusit sa mamanc foarte bine!Ce bine este sa o poti face!
Altcumva - apropos de pisica de care va vorbeam, ne-a scris Rusoaica si ne-a spus ca intentioneaza sa pastreze pentru ea pisica pe care noi am ales-o insa, nu sunt trista.O lasam pe mai tarziu.Asta daca nu cumva intre timp imi voi schimba hotararea.Asteptam mai mult de 1 an sa cumparam si nu stiu cum se face ca, tot surprize din acestea am avut si m-am cam saturat...
Cum aceste pisici sunt foarte scumpe$$$$ si aveam in plan sa cumpar 2-a, am pusa deoparte o suma la fel de mare iar acum, ma gandesc sa-i investesc in alta directie.Poate intr-un Portuguese Water Dog.Ramane sa ne mai gandim.
Poze & My Baby Development!
ralucis spune:
gina, multumesc! DN e 24.02.80.
Si eu am avut ceva probleme cu starile de rau, credeam ca imi va fi la fel de bine ca la prima sarcina, dar nu e deloc. Am si slabit, nu ca mi-ar sta rau, oricum mai aveam 6 kg in plus de la Ilinca, dar nici asa nu e bine. Am tot felul de pofte, dar cand e sa mananc chestia respectiva mi se face rau de la stomac si renunt. Acum am mancat pepene rosu, ca tanjeam de mult, sper sa nu va fac pofta rau. Tot astept trimestrul 2, daca e sa ne luam dupa manual ca de-atunci e mai bine. Am o prietena care trebuie sa nasca in iunie si ii e in continuare rau si vomita...
Intreba cineva de nastere. Eu am nascut super usor, natural fara epidurala, deja aveam dilatatie mare cand am ajuns la spital. La ora 02:00 am intrat pe usa spitaluluisi la ora 04:10 aveam deja bebelina in brate. Dac totul merge bine voi naste la fel si acum, sper sa fac epidurala de data asta! Nu stiu daca e mai bine asa sau cu cezariana, dar ce am remarcat la fetele din spital care facusera cezariana e ca s-au recuperat mai greu, le era mai greu sa merga, sa isi tina copilasii in brate. Eu la 30 de min de la nastere ma plimbam singura prin salon, m-am dus la baie, deci a fost ok din punctul asat de vedere.
pufulet74 spune:
Buna dimineata la toate burticile dragi ! :) 
Nu am mai dat nici un semn de viata pentru ca am fost plecati din oras, am implinit un an de casatorie si am plecat "in lume" sa sarbatorim :) Mi-a prins tare bine, ca eram tare stresata in ultimul timp ..
Multe felicitari tuturor mamicilor care stiu ce au deja, baietel sau fetita, ma bucur tare pentru voi, noi mergem azi la eco si sper sa vedem si aflam mai multe, trebuie sa imi fac listuta cu intrebari :)
Gina, modificarile facute de tine la pagina sunt binevenite, arata tare bine, multumim mult pentru ele ! :)
Ziua mea de nastere e 14.08.1974, cind o sa ai timp sa faci un update :)
Imi pare rau ca te simti atit de rau :(
Danangie, imi pare tare tare rau pentru tine, nu am cuvinte si nu pot sa iti spun decit ca sunt alaturi de tine ...
Daca ati putea sa plecati undeva citeva zile poate v-ar ajuta un pic...
Apropo de discutia cu statul acasa, eu sincer, abia astept sa stau acasa cei doi ani, in ultimul timp pentru mine a fost extrem de stresant, cu job si scoala, asa ca acum o sa imi ramina doar masterul si cursurile de formare in timpul maternitatii, care o sa prinda numai bine pentru ca o sa mai ies si din casa si o sa mai citesc (sper cel putin ;) ) :)
------------------------
Flory
12+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
Neata burtici!!!!
Anacami felicitari pentru fetita!!!!Sa-ti creasca mare,frumoasa si sanatoasa!!!!!!!

Ce multe fetite avem!!!!!!De fapt acuma vad ca tot atatia baietei sunt cate fetite.![]()
poze
vine bebe
Ramonel
14+
Alexia Beatrice
bb_yasmi spune:
neatza!!!
Ana, in primul rand imi cer scuze ac si eu te-am botezat Anca, rusinica mieeeee
iar in al doilea rand felicitari pt fetita!!!! ce nume ii vei pune???
mamitzu, felicitari pt baietzel!!!!
deci maine ce ur\meaza?? fata sau baiat??? maine la 15.45 am programarea!! doamne da-i sa fie bine bebe si sa se vada ce e!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
fetelor,, oare o fi normal sa nu ma mai simt gravi???
nu mai am nici un simptom, decat somnolenta!!
care mai sunteti mai mari la varsta sarcinii, cum va simtiti???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
anacami spune:
Buna dimineata!
Sunt foarte fericita! Imi doream sa am si o fetita, pana acum totul pare ok, sper sa fie sanatoasa!
Acum mai am un motiv de bucurie, sora mea geamana a facut ieri un test de sarcina si a iesi pozitiv
!asta dupa ce in decembrie a pierdut o sarcina (nu are copii, are 32 ani).
Va doresc o zi excelenta!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
irina_stef spune:
neatza burtici!felicitari ptr fetite si baietei!ce faceti voi?eu nu am mai avut acea scurgere maro,nici burta nu ma inteapa dar asta cred de la no-spa.YASMINUCA
este normal sa nu iti mai fie rau,nici eu nu am mai avut simptome de la 12 saptamani chiar.dar absolut deloc,decat intepaturile alea din burtk,m/am cam speriat si eu,dar cand am vazut ca eco ca bb/ii sunt bine m/am linistit.si dr a zis ca al doilea trimestru e cel mai frumos si mai linistit,si cand gravigutza se simte cel mai bine si e cel mai energica.puici la mamici si la gogosele!
hai fetelor ca am scris de rasul lumii,scuzati lietrele incurcate!
14+ 

-IRINA-
RAMONELLA spune:
bb stai linistita,eu n-am mai avut simtome din saptamana 8...Si eu am intrat atunci in panica.Lasa,e mia bine asa,decat sa iti fie rau toata sarcina.Sa ne bucuram ca ne e bine.Asa sunt si eu,parca nici n-as fii graviduta.Noroc ca am vazut-o pe bebelina.In rest mi-e foarte somn...
anacami felicitari pentru surioara ta!!!!Sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!Si eu am un frate geaman.Dar nu semanam deloc,am fost in placente diferite.Am poze de cand eram mici,daca intri la poze,le vezi.
Irinuc ma bucur tare mult ca esti bine!

poze
vine bebe
Ramonel
14+
Alexia Beatrice