*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, la mine starea de greata mi s-a accentuat tot mai tare si este continua.Imi vine sa in continu...Simteam eu saptamana trecuta ca eram prin preajma acestei etape!
Sa bucataresc pe ziua de astazi nici nu se mai pune vorba.Mi se intoarce totul pe dos numai cand aud cuvantul bucatarie...
Asa dar, am comandat ceva papa buna de la un restaurant din preajma si il astept pe sot cu ea.
Voi, cele care; ca si mine va confruntati cu starile de greata si voma ceva mai accentuat, cum va descurcati cu bucatareala?!
Eu n-am anuntat-o inca pe mama soacra de aceasta stare ca, demult era sosita cu oalele.Suntem aproape si ne intelegem foarte bine.Sa-mi traiasca!Pe voi va ajuta soacrele?!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

mihuta ce nume frumos ai gasit pt fetita! imi place f mult ...
am si eu un nume de fetita pregatit , de aceea intreb , de nerabdare!
mai avem putin de astept si emotiile creeeesc
pana mai ieri aveam pb cu sangerari , acum iar am prins aripi
am trait atatea fericiri si emotii in cele 4-5 saptamani de cand stiu de sarcina!
sper sa plec sambata si duminica la munte , la aer si sa-mi razbun zilele de stat in pat
si apoi vin de la munte si merg la eco
abia astept

cat despre greturi ...am scapt usurel ! senzatii vagi de greata , fara varsaturi si fara sa fie in fiecare zi

cred ca merg pe la televizor ca e o emisiune in memoria lui Paler

va pup , pe toate

kiva10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Anacami, felicitari pentru fetita ! V-ati gandit la un nume ?

Kiva, distractie placuta la munte !

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Anacami, felicitari pt foarte bine-le de la eco!

Mergi la inceput

Mamitzu, deci tu erai gravidutza ascunsa care deja stia sexul lui bebe de ieri! Felicitari pt baietzelul Tudor!

Mergi la inceput

Anacami, pai de ce nu spui ca ai o printesa? Felicitari. Cum o s-o cheme?

Mergi la inceput

Doamne, cum se inmultesc carucioarele!. Of, nu mai am rabdare pina pe 1 iunie, sa aflu si bebele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

victo - ok, te-am iertat

da' uite ca si mie imi joaca feste memoria si/sau vederea ... ca am botezat-o si eu anca pe anacami .... scuze !!!!

Felicitari mamicilor care au aflat sexul ... sa va traiasca bebelusii !!!!!!!

gina - da, cu soacra ma inteleg si eu bine ca o vad 1/an ... in concediu .... nu zic ca avem mari discutii, da' nici ca-i sunt asa de draga ... in fine, mai rarut ca-i mai dragut ... Aici suntem singurei ... nici mama, nici soacra ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Gina, in ce saptamina esti? ca nu pui la semnatura. La mine a-nceput raul in saptamina 8, chiar din prima zi, acum nu-mi mai e asa rau, dar din prima zi a saptaminii 11, adica asta, am aciditate si e la fel de neplacut. Daca nu te simti in stare sa gatesti, spune-i soacrei tale. Ma bucur pt tine, ca ai asa noroc cu ea. Si eu ma inteleg bine cu soacra, dar ea pleaca in fiecare an, din primavara pina in toamna, la Piatra Neamt. Asa ca n-o pot chema sa ma ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Pussi: aaa, pai suntem mai multe din Bucuresti, macar noi ne-am putea intilni...Iar cum voi sunteti in minoritate, spuneti ca vi s-a facut pofta de cumparaturi la Bucuresti (de exemplu la magazinul de gravide de la Sf. Gheorghe), va urcati in masinute si veniti aci.

daca vrei sincer, cu cumparaturile...nu prea merge capitala, prefer Milano, daca tot ma invita petro

si fac sigur cezariana cu anestezie totala, nu vreau epidurala..am motivele mele.

si cu plafonatul, ai perfecta dreptate...eu sunt de 2 luni acasa si ma plictisesc, de abia astept sa ies ... am noroc cu cateva prietene care au program mai lejer si ma viziteaza super des...sau iesim in oras!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput