*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah...si cu tampeala dc stai prea mult acasa..sunt de acord...tre sa ai pe cineva cu care sa vb...dar pt asta e bun si ala mic, nu???:):)
dar, oricum iti trebuie un pic de odihna dupa nastere..si cel mic te oboseste si chiar ca nu poti face mare lucru.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata mamici!
Aveti tastarnita nu gluma!Abia am reusit sa va ajung din urma!

Irina, imi pare tare rau sa aud de problemele prin care ai trecut!Sa ai grija de tine scumpa.

Ramonella,ti-am vazut pozele de la eco'!Frumos si emotionant!

Alfa_Anca, iti urez bafta pentru maine la doctor sa fie totul bine.

Bibyrox,cauta sa te odihnesti cat mai mult.Doresc ca totul sa fie bine si sper sa, nu mai ai parte de o asa surpriza neplacuta.Iti doresc toate cele bune si un bebelus plin de sanatate.

AndreB -Felicitari pentru baietel!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Victo

bine, bine...pussi...
ia vezi ca d ela Timi la Cj e ceva drum..si chiar risti sa nu ma vezi asa "frumoasa" si "parfumata"..
mai, una-alta..iaca, trec zilele...
mai, fetelor, eu pana prin 22 iunie pot iesi la un suc in Buc...da stiti ca noi suntem sensibilosi..adica sa nu fie fum..aglomeratie, mirosuri grele, gen pizza..ca ni se face rau...
apo incep examenele, deci nem timp liber.
din iulie, sunt disponibila pt fetele din Cluj..:)

15+

Vad ca varianta Milano nici nu ai luat-o in considerare ... nimeni nu ma vreaaaaa ....

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dany, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos. Si mie mi se pare cam devreme sa hotarasc cum nasc, mai demult as fi spus clar cezariana, dar cum am hotarit sa nasc in Spania nu mai am nici un cuvint de spus. Acolo politica e sa nu se faca cezariana decit in cazul in care femeia nu poate naste altfel. Stiu ca se prefera nasterea naturala, cu epidurala si ca nasterea dureaza foarte putin, nu ca la noi. Sotia unui coleg de-al sotului meu a nascut acolo si a durat 12 minute nasterea. Si pe mine m-ar ingrozi sa stau o zi intreaga sau o jumatate de zi sa nasc.

Mergi la inceput

Pussi, da, la tine cred ca oricum fac cezariana. Eu inca pot dormi pe burta, dar nu stiu cit o sa mai pot, ca parca burtica mea e pe zi ce trece mai mare. Si culmea e ca nu stiu ce am sa ma fac atunci cind am sa descopar ca nu mai pot dormi pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012
Si culmea e ca nu stiu ce am sa ma fac atunci cind am sa descopar ca nu mai pot dormi pe burta.

Pai mai sunt alte 3 variante: pe spate, pe stanga sau pe dreapta ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Pussi: aaa, pai suntem mai multe din Bucuresti, macar noi ne-am putea intilni...Iar cum voi sunteti in minoritate, spuneti ca vi s-a facut pofta de cumparaturi la Bucuresti (de exemplu la magazinul de gravide de la Sf. Gheorghe), va urcati in masinute si veniti aci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

ralucis, te-am trecut pe listuta!
Lipseste insa DN (data nasterii tale). Atunci cand timpul iti va permite, te rugam sa ne comunici care este aceasta.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, Petro..pana vii tu din Milano..eu nasc...:)
si de un' sa stiu eu maica, ca tu stai in Milano..la tine scrie Italy...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Petronela, tocmai am fost de Paste in apropiere de Milano (la Montechiari, intre Milano si Bergamo); am vizitat doar Gardaland si o gradina botanica.
In Milano si Venetia nu am ajuns, am stat doar cateva zile, plus ca Sebastian nu suporta sa mearga cu masini straine (avionul i-a placut f. mult ).

Si acum despre noi: am fost la eco,totul este la locul lui, are 14 saptamani...Sunt f. fericita!

Va dorim toate cele bune!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput