*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*
Raspunsuri - Pagina 24
Victo spune:
mai fetelor..aproape o ora mi-a luat sa citesc tot ce ati scris pe-acilea...
nici nu mai stiu ce vroiam eu sa va zic...
eu intru in prenatal in sept. si stau in concediu pana in sept anu viitor, ca asa-i planu' scolar..de, daca bebe are mamica la scoala, ce sa-i faci..:)
va invit pe toate la mine acasa...dc tot vreti intalneala..
numa sa veniti cu mancarea voastra..ca la mine cam bate vantul..niste fructe gasiti, iaurturi...
si sa veniti cu masti, sa nu lesinati de la duhoarea mea de om nespalat de 6 zile...:)
am vb cu med ginecolog, sa intreb care-i faza cu varicela
a zis ca la 14 sapt am depasit primul trimestru (sic!) si sa stau linistita...ma rog, asa a zis ea. eu o sa mai intreb si pe altii, ca eu am citit ca dupa 20 de sapt nu mai risc.
la euroclinic au ginec.buni? ma gandesc sa imi fac o programare sapt viit si pt eco si pt discutii si pt tt. ce ziceti? ca stiu deja unde este.mi-e tare greu sa ma descurc in Buc asta cu altceva decat metroul..:(
15+
pussi spune:
deci ce sa inteleg?? ca sunt singura mamica care sta in medical probabil toata sarcina??
iar cu statul acasa dupa, eu as vrea 1 an, dar inca nu stiu deoarece nu am stabilit nimic referitor la cine va sta cu Titi mici dupa ce incep serviciul. E cam complicata situatia la mine...daca nu vine mama mea ....sa stea cu noi(ea vrea, dar nu vrea tata
), imi trebuie bona de cum vin de la spital...ca singura nu ma descurc si cu cezariana proaspata...
PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
roxx spune:
salutare la burticoase! 
mi-a fost dor de voi. n-am mai scris de mult dar am incercat sa tin pasu' cu cititu' .
felicitari pt. festitze ( cum zicea nepotzelu' meu) si baietzei sa fie sanatosi.
la multi ani pt sarbatoritele de inceput de luna mai.
despre mine, ce sa zic.... sunt bine, burtica se mareste, pofte am, greturi ba, adik nu dau la boboci ca mici greturi am la diferite mancaruri. cand citesc de voi ca dati la boboci si ca asa stiti ca bb e bine, ma sperii. adik la mine nu e bine???
luni merg la medic la control. abia astept.
sambata sa-mi tineti pumnii ca am examen la scoala de soferi. mi-e o frica..
pupici si mai vb.
vine 
roxana
9+
dama spune:
Si eu sunt prin zona, dar cum afara ploua si suntem obligati sa stam in casa, imi fac de lucru cu calcat, spalat si copil.
Eu dimineata m-am trezit din somn plangand...am avut un vis urat care sper nici macar sa nu se mai repete, dar sa mai fie si realitate.
Gina, am uitat sa-ti spun ca-mi place listuta tare mult, mai ales cand vad si carucioarele cu fetite si baitei...stateam si ma gandeam ca abia astept sa-mi tin bebe-ul in brate, parca as vrea sa treaca mai repede timpul acum. Voi cum sunteti?
quote:
Originally posted by an-k
Eu am o oboseala cronica ce persista indiferent ce as face. Nu am chef de nimic... eu obisnuiam sa iau spirulina, pe cutie scrie ca este indicata si in sarcina, voi ce stiti?
Mai am niste scurgeri rozalii, foarete usor rozalii si foarte reduse cantitativ, nu stiu daca sa ma nelinistesc, ar trebui sa merg direct la dr?
...si eu as dormi non-stop sau macar as sta in pat cum faceam la prima sarcina...dar de data asta nu am sansa...mai prind cate un somnic mic, cand doarme si fii'miu.
Nu stiu de spirulina, dar pt petele rozalii ar trebui sa faci tot posibilul sa ajungi mai repede la dr. Chiar ii spui la tel ca ai scurgerile astea. Si eu le-am avut la prima sarcina, dar in prostia mea de atunci, parca nici nu le vedeam. La primul consult dr mi-a si facut eco pt ca a zis ca nu e normal. Din fericire, era doar un hematom pe uter de la prinderea outului (s-a resorbit singurel)...deci poate e si la tine la fel, dar e bine sa consulti.
10+ si David (18.11.04)
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by dany26
Buna fetelor....sunt mai noua pe forum....am 26 ani...sunt casatorita....si sunt insarcinata. Am citit cam 1/2 din subiectele discutate de voi....si observ ca nimeni nu discuta....despre felul cum va naste....Mie de ex imi este f f frica.....si vreau sa nasc prin cezarian....desi nu i-am zis inca doctoritei......Voi cum ati hotarat?Ce parere aveti...normala sau cezariana.....
Mi-ar placea sa vb cu voia pana in momentul cu pricina....
Mersi!
Va pup!12+
Dany26 bine ai venit printre noi. Dc vrei da-ne datele tale sa te trecem in listutza.
In ceea ce priveste modul cum vom nasta, mie una mi se pare prea devreme pestru a discuta asta. Dar dc fetele au alta parere......Eu una ma gandesc si nu prea , ca mi se pare prea indepartat momentul si mai intai vreau sa stiu ca bebe e bine, intreg, sanatos si apoi ma gandesc si cum il aduc pe lume. Ma rog, eu as avea deja o interdictie la nastere naturala, din cauza unor pb-e la oasele bazinului, dar mai vedem.
Va pup fetele. Ma pregatesc sa plec acasa. Vb amine de dim cand voi veni cu vesti proaspete despre bebe.
Anca
14+
Matei Nicolae
anca_a spune:
dany26,
eu nici nu ma gandesc la o altfel de nastere decat prin cezariana; eu zic ca am citit suficient de mult inainte sa iau aceasta decizie...cu medicul nu am discutat inca ptr ca mi se pare extrem de prematur dar stiu ca oricate argumente mi-ar aduce vizavi de beneficiile nasterii naturale, nu imi voi schimba optiunea
anca
7+
pet.cost2005 spune:
dany - bine ai venit si sarcina usoara !!!
Nici eu nu am discutat inca cu dr., dar, daca totul e bine, as prefera sa nasc natural dar cu epidurala ... oricum, aici se prefera nasterea naturala si doar in cazuri de necesitate (pt. bb sau mama) cezariana. Oricum, pana atunci mai e ....
pussi - nu esti singura in concediu de maternitate asa devreme ... sunt si eu intr-un concediu de maternitate permanent
. Ca-s casnica ... eu sper dupa sa am un ajutor ca sa imi caut de munca ... da' nu fff devreme, in fine, in fuctie de bb si de necesitati ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Jasmin012 spune:
Irina, ai grija si tu, menajeaza-te. Multumim pt atentionare, sa speram ca niciuneia dintre noi nu o sa i se intimple nimic rau. Sper sa fie totul bine pt toate fetele. Of, Doamne, cite sacrificii trebuie sa facem ca ne ne putem aduce copilasii pe lume! Cite griji si cite sperieturi.
Jasmin
11+
Jasmin012 spune:
Anca a, de-abia astept sa vii miine sa ne spui ce ti-a zis Iosup. La ce ora ai programarea?

.....si vreau sa nasc prin cezarian....desi nu i-am zis inca doctoritei......Voi cum ati hotarat?Ce parere aveti...normala sau cezariana.....