*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

de cateva zile ma ia cu greata (DA RAU RAU de nu mai stiu cum ma cheama) pe la ora 2-3 dupamasa si ma tine pana seara cand adorm; dimineata in schimb sunt fresh (apropo de greturile "de dimineata")

orice remediu incercat de voi este binevenit

anca 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

va multumesc din suflet fetelor am reusit sa fac programare pt sapt viitoare..va pupic dulce...sar'na!!!

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna,

Nu mai incerc sa tin pasul cu voi caci n-am nici o sansa, scrieti intr-un ritm naucitor.

Eu am o oboseala cronica ce persista indiferent ce as face. Nu am chef de nimic... eu obisnuiam sa iau spirulina, pe cutie scrie ca este indicata si in sarcina, voi ce stiti?

Mai am niste scurgeri rozalii, foarete usor rozalii si foarte reduse cantitativ, nu stiu daca sa ma nelinistesc, ar trebui sa merg direct la dr?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, tot bantuind pe forum, am mai descoperit o mamica de la noi care a fost la Iosup aseara si a aflat ce este bebe, dar nu spui . O las pe ea sa vina sa dea marea veste.

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Buna fetelor....sunt mai noua pe forum....am 26 ani...sunt casatorita....si sunt insarcinata. Am citit cam 1/2 din subiectele discutate de voi....si observ ca nimeni nu discuta....despre felul cum va naste....Mie de ex imi este f f frica.....si vreau sa nasc prin cezarian....desi nu i-am zis inca doctoritei......Voi cum ati hotarat?Ce parere aveti...normala sau cezariana.....

Mi-ar placea sa vb cu voia pana in momentul cu pricina....

Mersi!
Va pup!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

RGE, asa, ied nu-mi dai, doar miel congelat , am confundat puii, las ca tin minte sa nu ma fac de ras in fata Alesiei!

Ma doare capul de-mi vine sa ma urc pe pereti, fruntea toata si parca am un cerc in jurul capului care ma strange, si am luat un paracetamol sinus, o fi bine?

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

aaaa ... atunci asteptam surpiza ...

sheri - si eu am mai avut dureri de cap ... da' nu am luat nimic ... acu' o sa radeti de mine, da mi-am zis Tatal Nostru in gand si mi-a trecut ... pt. ca eram cred deochiata decat din alt motiv ... mi se intampla de fiecare data dupa vreo vizita, iesire pe undeva ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

eu am dureri de cap cand e cald.... simt dinainte cand o sa ploua...si eu luat paracetamol de mai multe ori ...doctora mi-a spus ca este ok numai sa nu iau mai mult de 3/zi.....si mie mi se intampla sa ma deoache lumea...ii simt ca ma deoache cand se uita la burtica....de fapt il deoache pe bebe nu pe mine dar se transmite

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

SHERITRA mai intai facem meditatii impreuna si pe urma o inveti pe Alesia mica cum e cu puiutii animalutelor....

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ia uitati ce am gasit ... despre www.ziua.net/display.php?data=2007-05-08&id=220244" target="_blank">yahoo photos. Cred ca va trebui sa va mutati atunci albumele foto in alta parte ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput