*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*
Raspunsuri - Pagina 19
oana_r spune:
eu la matei am intrat in concediu inainte cu o luna sa nasc si m-am intors can matei avea 2.5 luni.
acum abia astept sa intru in concediu si sa stau si dupa ce nasc sa ma bucur de copii si bineinteles ca voi produce ceva de acasa.
14+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
anacami spune:
Buna!
Felicitari Andre!Sa fiti sanatosi!
Eu cu Sebi am stat acasa 3 saptamani inainte sa nasc si aprox. 7 luni dupa. Acum, daca totul o sa fie ok, voi face la fel-probabil ca voi intra in prenatal de la inceputul lui noiembrie.
Ceea fac nu se prea poate face de acasa - daca lipsesc prea mult ar fi greu sa ma reacomodez, lucrand intr-un domeniu in care lucrurile evolueaza f. repede
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
Sheritra spune:
Eu voi intra in consed in oct, din luna opt deci, si voi sta un an, atat ca ruginesc si anume prin partile esentiale (neuroni, sale ...).
Ma inmtorc fuguta sa ma imbogatesc, ne da statul 100 RON pt muncitoare.
Shery
14+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
bebika spune:
fetelor dragutelor nu stiu cum puteti sa mergeti asa repede la munca
eu abia astept sa stau acasa cu bb-ul meu sa il rasfat si eu sa ma mai destind sa nu ma mai gandesc la munca si la birou si la banca
uf abia astept sa scap mai vin pana in 15 iulie dupa care imi iau co si apoi medical pana intru in prenatal
multi pusici
pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA
9+
anacami spune:
Anca,este vorba de asa-zisul stimulent pt. mamicile care se intorc mai devreme. Inainte stimulentul era 3 mil+200.000 alocatia copilului pana la 2 ani, acum este 1 mil stimulentul+2 mil. alocatia (deci aceeasi marie cu alta palarie...)
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
bb_yasmi spune:
fetelor mie iarasi mie o foameeeeeeeee 
toata ziua manac intr-una!! 
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Sheritra spune:
Da, pe luna, sa ai de
si
, ca merita si mama ceva ![]()
Imi platesc ratele la banca cu ei, si-mi raman si de-o painica.
Shery
14+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta