*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*
Raspunsuri - Pagina 14
oanab125 spune:
Multumesc, pet.cost2005. Eu acasa ma vopsesc, ma ajuta si sotul meu.Am inteles ca este vopsea L'oreal fara amoniac. Am sa o incerc.
9+
vine bebe2
nrl spune:
Oana, eu tocmai m-am vopsit cu Henna, care e 100% naturala, sunt foarte multumita de ce a iesit, dar nu stiu cat tine.
Nicoleta
11+
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Sheri ,daia nu mai dau eu de Aniast?
Pe unde ii mai umbla piciorusele .....
Ce zici de IR-urile mele?
Ca eu nu ma pricep
anca13+
Maria
poze
Io zic ca-s micute IR-urile, oricum le urmaresti si-ti spune dctorul daca sunt prea mari la un moment dat.
Aniast a plecat in vacanta la Paris, de, ca porumbeii pe malul Senei.
Ce m-as mai duce si eu. Iubesc Parisul, e asa de frumos! Parca poftesc la el
Shery
14+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta
oanab125 spune:
nrl, ce culoare te-ai vopsit? stiam ca la henna sunt doar 2 nuante:negru si roscat, nu? sau au mai aparut si altele intre timp?
9+
anacami spune:
Buna!
noi vom merge anul acesta doar in Romania-in ideea daca Doamne-fereste voi avea vreo problema. Dar nu-i bai, ca in ultimii ani am tot fost plecati in afara, plus ca sunt si la noi in tara o multime de locuri frumoase.
Eu prefer muntele,nu ma omor dupa mare.In schimb, sotul si familia sunt disperati dupa mare.Ca sa impacam si capra-si-varza vom merge si la munte si la mare. Anul trecut am fost la mare de 3 ori, de 2 ori la Mamaia.Anul acesta tot acolo vom merge.
La munte nu stim inca,sunt foarte multe locuri frumoase- Bran Moeciu, Vatra Dornei, Ceahlau,Maramures,etc.
Mi-ar fi placut sa mergem si in Delta,dar imi este cam frica sa merg insarcinata acolo-tantari,locuri cu acces mai greu,etc.
Despre calatoria cu avionul, trebuie sa va interesati si de politica companiei aeriene cu care mergeti- unele nu mai accepta gravide mai mari de 7-8 luni, cer adeverinte de la medicul ginecolog,etc.
Sunt multe subiecte pe aceasta tema si pe forumul DC,daca dati cautare gasiti tot ce vreti sa stiti
O zi placuta tuturor!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
RAMONELLA spune:
Fetelo am inhtrebat-o pe doctorita cu e cu lunile si saptamanile.uitati ce mi-a scris:
luna 2-9 saptamani
luna 4-18 saptamani
luna 6-27 saptamani
luna 8-36 saptamani
luna 9-40 saptamani+3 zile.
Scuze,n-am vrut sa va incurc si mai tare.Acum nici eu nu mai inteleg nimic.
Am uitat sa o intreb daca sa mai iau Utrogestan.Voi mai luati???
poze
vine bebe
Ramonel
14+
Alexia Beatrice
ancadragoman spune:
Sheri deci si eu trebuie sa fac tratament?
Eu inca nu am ajuns la dr meu si Iosup nu mi-a zis nimic de asta.
Ce sa fac?
Si eu plec in concediu in Apuseni,sunt o gramada de km dar tot plec.
anca
13+
Maria
poze
anacami spune:
iar legat de vopsea, nu m-am vopsit inca pana acum dar ma bate gandul sa o fac- ca m-am albit rau!
Eu mi-am cumparat acum vreo 2 ani un sampon colorant de la Loreal, in ideea ca nu are amoniac.Coafeza mi-a spus ca totusi are-uitati-va bine pe eticheta.
Din ce am citit tot pe DC, amoniacul nu este periculos datorita aplicarii pe par (adica pt. ca se absoarbe in organism), ci prin inhalarea lui- de aceea trebuie avuta mare atentie unde va vopsiti, spatiul sa fie daca se poate mai aerisit,deschis. Unele fete au primit de la doctor ok-ul de a se vopsi chiar si cu vopsea cu amoniac, dar nu mai mult de 2-3 ori pe parcursul sarcinii + conditia evitarii in primul trimestru de sarcina (am citit la subiectul dr. Vladareanu/Dr. Tutunaru).
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
pet.cost2005 spune:
ramonella - pai cred ca datele alea se refera cand se termina lunile resp. adica ... luna a 2-a se term. la 9 sapt. ... etc. Oricum, nici eu nu ma pricep la calcule si masuratori ... iau de buna ce imi zice dr.
Noi concediul anul asta il vom face in RO ... drumul va fi lung cu masina, da' speram sa nu fie probleme si sa rezist ... vom merge vreun week-end la mare (Mamaia) si la munte Lepsa (Vrancea) ca sotul e de prin partile alea ... si imi place taare mult zona. Si plus 2 nunti ... gata concediul ... dar abia astept sa venim acasa ... pana pe 10 aug, mai e cale lunga insa ...
Aaaa si prin iunie poate vom trage o fuga la Roma la niste rude ... tot asa pt. 2-3 zile ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!